Rada pro DH
Zdravim,hrál jsem zatim HC jen za Barbara a teď bych chtěl hrát za DH.Zatim jsem low a tak bych chtěl radu od zkušených hráčů jaký skilly používat(DH je opravdu papírovej takže abych měl šanci přežít)a třeba i jaký věci postupem času nakoupit(hlavně do čeho nejvíc jít)i když peněz opravdu moc nemám
Budu rád za každou radu,dik
Budu rád za každou radu,dik
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Rada pro DH
Moxmar ingame a na foru Ride hraje DH, zeptej se ho, myslim ze ti dobre poradi.
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?t=8339
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopic.php?t=8339
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Cus bus Melneore. Kdyz budes mit nejaky dotazy, rad odpovim. DH je fakt težkej. Hod sem treba link na tvoji postavu a muzem se o vybave nebo schopnostech pobavit.
Cus. Nez zacnes hrat DH na hardcore, zkus si ho nejdriv trosku osahat na softu. Fakt neni uplne jednoduche s nim hrat
Tak už jsem na Softu za něj trochu hrál ale chci ho prostě zkusit teď na HC(po smrti Barbara na PL3 mám teď chuť do něj)určitě později hodim link na postavu s výbavou ale nejsem hráč kterej hraje 5-6 hodin denně.Většinou hraju pozdě večer nebo i přes den o výkendu tak cca 2 hoďky denně takže to bude trvat déle
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Ja si myslim ,ze kdyz to zatim zvladam ja paragon 13 tak to dokazde skoro kazdej ja mam nejake veci co ti muzu pujcit do zacatku tag ve hre Ondrous555#1825
Tak mě ani nejde nějak o věci až se dostanu na 60lvl ale spíš jaký pasivky a aktivní skilly jsou nejlepší s DH na přežití.
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Nejlepsi skilly na to se tezko odpovida mam za to ze kazdemu sedne trochu neco jineho. u tech pasivek asi neni moc velky vyber aspon pro mne Brooding a Perfectionist. a ty aktivni tam je velky vyber asi nejlepsi bude si to zkusit na SC co ti sedne. ja bych si mozna jeste dovolil doporucit prasatko Companion Boar Companion prida resisty trochu leci a pekne tankuje. mne dvakrat zahranilo,kdyz se mi to lagnulo tak ja na nej nedam dopustit
-
- Minion of Destruction
hod sem konecne odkaz na tu tvoji postavu
-
- Minion of Destruction
moc pekny. jen si zkus sehnat Natalka ring. jakykoli - ten bonus za komplet set je strasne znat, hlavne kdyz musis davat hodne IQQDQ
Ja osobne bych jel stunovou bolu jen na bosse, a to jeste mozna. Na fatmu tu s velkoym radiusem (s pritahovacim barbem je imbakruta) nebo kdyz bych mel calamity - hodne rychly strileni aby se ani nehly. Pri utoku rekneme 1.5 to podle me nema cenu. Taky by ti delala znacku a uvolnilo by se ti misto pro kotoul/neco jinyho.
Ale kazdy jak mu to vyhovuje :-)
Ja osobne bych jel stunovou bolu jen na bosse, a to jeste mozna. Na fatmu tu s velkoym radiusem (s pritahovacim barbem je imbakruta) nebo kdyz bych mel calamity - hodne rychly strileni aby se ani nehly. Pri utoku rekneme 1.5 to podle me nema cenu. Taky by ti delala znacku a uvolnilo by se ti misto pro kotoul/neco jinyho.
Ale kazdy jak mu to vyhovuje :-)
Takže 60+2 death.Keywarden 2 akt a elitka
Do tý doby jsem si to dával na pohodu a teď todle ale už jsem rozjel další DH protože mě baví hodně.Akorát zase než budu na Infernu tak to chvíli potrvá a to mě sejří(není tolik času)Hlavně zas to bušení srdce u tý smrti to je vždycky něco
Do tý doby jsem si to dával na pohodu a teď todle ale už jsem rozjel další DH protože mě baví hodně.Akorát zase než budu na Infernu tak to chvíli potrvá a to mě sejří(není tolik času)Hlavně zas to bušení srdce u tý smrti to je vždycky něco
-
- Minion of Destruction
skoda. To byla velka smula :-((( , bo dle me je tenhle warden pro DH pouzivajici ball lightning asi nejlehci. nevim teda jaks to jel.
RIP
RIP
Tak určitě ale já šel do elitky a on se přifařil s těma ohnivejma bombama a life šel nezkutečně dolů+ta elitka a já než jsem zareagoval tak jsem ležel.Celou dobu jsem jel bez problémů ani jsem se nedostal pod půl HP a teď todle