Survive mod

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Duri
Gorebelly
Survive mod

Příspěvek od Duri » 23.07.2013, 08:37 hod.

cawte...kedze v poslednej dobe mi casto pada net a soft hrat nechcem potreboval by som poradil so skillmi a equipom na prezitie DCcka na mp1 popripade viac.

zatial mam WDcko ktore podla mna to ma s DC asi najtazsie ale isto sa to da nejako podporit skillmi a equipom.../stit ale rozhodne mat nebudem :) /

dalej mam DHcko ktore je tiez papier ale mozno by sa stym dalo cosi spravit...

barbar by bola naj volba ale ten sa mi hrat nechce :)

wizarda a monka mam cca na 40 lvl a tak to asi aj ostane aj ked mozno ten monk by sa dal hrat relativne bezpecne aj rychlostne na farmenie aspon tej mp1 2....

priorita je ale vzdy WD cize ak ma niekto nejake rady /kludne aj na dalsie chary/ sem snimi :) vsetko rad uvitam kedze skapinat stale nechcem :)

dakujem

Programos
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Re: Survive mod

Příspěvek od Programos » 23.07.2013, 08:44 hod.

Kazdy rika ze jeho HC char je nejtezsi. Me prijdou vsichni stejni, takze trosku lol.

WD - pasivka pri fatal damage dostanes spiritwalk, pak pasivku na regen HP, zamer se na armor a HP, rezisty vyzenes pres inteligenci diky soul harvestu

DH - je na webu krasny popis od DD

Barb - tady neni co resit. Armor vyzenes pres pasivky, rezisty taky, pak shout...

Ostatni chary neznam ale buildu je hromada.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 23.07.2013, 09:37 hod.

Stavet cokoliv jinyho nez barba na preziti DC na MP1 je podle me blbost, nebo spis stavet postavu jen na preziti DC je blbost - muzes mit gear na 5M+ EHP, brutalni life regen a dodge + block, ale dmg bude zalostna a inferno budes chodit jak za starejch casu a budes rubat elitu minutu :) Navic ten DC mnohdy trva vice nez 10s a pokud se ti sejde smutna situace, ze budes mit elitku, ktera ti hodi pri DC stred arcanu primo pod nohy, tak budes mit smulu skoro s jakoukoliv defenzivou.

Na preziti DC je nejlepsi chodit v parte fajn lidi s postavou, ktera ma dobre defenzivni staty a je jedno co to bude za classu a partaci te muzou zachranit ;)

inox
Fallen Shaman
BattleTag:inox#2628

Příspěvek od inox » 23.07.2013, 09:53 hod.

WD je na disconnect rozhodne nejlepší postava, pasivka, minioni...takže jestli chceš hrát to nejtěžší asi tě zklamu, ale musíš si rozjet DH ;D

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 23.07.2013, 10:02 hod.

DH ma sice regeneraci live + pomocnika. Wiz nema nic, jen pasivku. Podle me je nejtesi na preziti DC WIZ, ale kazdy kdo prezije DC s čimkoli ma štesti, takze bych to asi moc neresil :-)

Pokud bych tuhle blbost resil, tak by poradi bylo takovy - od nejtesiho přezií:
1 - WIZ
2 - DH
3 - Monk
4 - WD
5 - Barb

ona ta regeneraci live zase neni takovy terno, pri mych 90k live to dela kolem 2500 s prasetem :-) a abych mel 150k live + regeneraci vsude? Si vítr :-D

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 23.07.2013, 10:29 hod.

Ono ani barbar to nemá jednoduché, včera jsem se připojil s DH k barbovi (PL19) na mp1, šli jsme sami do warrior rest v festering woods. Zrovna jsem si zkusil vyhnat dmg a snížil unbuffed EHP na nějakých 250k (takže maso :lol: ) a barbar dostal DC přímo při boji s elit packem a dostal pod nohy jed... a já místo toho abych v klidu zabíjel pack, tak jsem se snažil vaultovat po globech, aby mu barbar neumřel, měl štěstí, že mám 50 discipliny. Naštěstí ho to odpojilo asi po opravdu dlouhých 30 vteřinách a živého a já už neměl disciplinu ani na shadowpower, tak jsem musel z crypty utéct a venku na mě čekali další jednotky, ale naštěstí už byl SP aktivní, tak jsem to přežil i já. Ale poděkoval, tak jsem z toho měl dobrý pocit :-)
Obrázek

Programos
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 23.07.2013, 10:40 hod.

"Stavet cokoliv jinyho nez barba na preziti DC na MP1 je podle me blbost"
"Na preziti DC je nejlepsi chodit v parte fajn lidi s postavou, ktera ma dobre defenzivni staty a je jedno co to bude za classu"

O tom se tu bavime, jak co nejvice vydrzet a nejlepe i DC. Samozrejme nikdo nebude chodit s barbarem 18000 armor, 1500 allres s 1k dps aby nahodou neumrel ze :p

Jinak to co jsi napsal si trosku protirecis.

herba
Wraith
BattleTag:Biizzardgame-2659

Příspěvek od herba » 23.07.2013, 10:50 hod.

Scoundrela jako followera a pořiď mu windforce, asi mi to jednou zachránilo wize 8-)

+ ats na ringy :idea:

Duality
Quill Rat
BattleTag:Duality#2491

Příspěvek od Duality » 23.07.2013, 10:53 hod.

Můžu mluvit jen za bara a monka, které hraji nejdéle, rozhodně má smysl se poohlížet i po větším HP, AR atd. DC může trvat i jen pár vteřin a to se pak při přihlašování modlíš ať to ustojíš :) a mnohokrát jsem ustál. U dlouhého DC má člověk prostě smůlu. Ještě jedu Wize, skvělý char, tam je ale DC jasná věc, to je otázka pár vteřin.

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 23.07.2013, 11:18 hod.

Budu trochu parafrázovat spiderera a herba ... ;)

Nejlepší je mít s sebou followera/peta typu barbar - templar. Tak to dělám svýmu DH (WIZ). Mám právě mizivou dps a jsem "čistý" support. Jsem dobrej leda tak k 3x"i" tj. inspiring,ignore,impunity. Stejně jako templář se nesmyslně vrhám do prvního moba, kterýho uvidim. V jakym bordelu stojim mě vůbec nezajímá, počítám s tím, že za svýho pána položím prostě život. Občas pána healnu, když hloupě naběhnu do health globy. Ve slabších pasážích mám stejně debilní hlášky typu: "I need help", "Help", "For you", "My fault", "Prepare for the end", "Time to die", "Die" apod.

Čili sumasumárum to DHčko pak místo jednoho healovacího prasete tahá prostě dvě ... ;)

ale jinak vážně platí: "Na preziti DC je nejlepsi chodit v parte fajn lidi s postavou, ktera ma dobre defenzivni staty a je jedno co to bude za classu a partaci te muzou zachranit"

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 23.07.2013, 11:23 hod.

Programos píše:"Stavet cokoliv jinyho nez barba na preziti DC na MP1 je podle me blbost"
"Na preziti DC je nejlepsi chodit v parte fajn lidi s postavou, ktera ma dobre defenzivni staty a je jedno co to bude za classu"

O tom se tu bavime, jak co nejvice vydrzet a nejlepe i DC. Samozrejme nikdo nebude chodit s barbarem 18000 armor, 1500 allres s 1k dps aby nahodou neumrel ze :p

Jinak to co jsi napsal si trosku protirecis.
Neprotirecim - mozna kdyz to vytrhnes z kontextu.. Nejvetsi sanci prezit solo DC ma barb o tom asi pochyb neni.. A pokud nekdo chce hrat tak, aby ho to bavilo, staci mit jakoukoliv postavu vyvazenou jak na dmg, tak i na preziti.. Pure glass canona s 250k EHP zachranit nemusi stihnout ani dobra parta protoze to je i na MP1 pri dobre kombinaci otazka chvilky. Obcas je potreba vnimat i myslenku vet a ne pouze jejich logickou stavbu s jejich vytrhnutim z bloku textu ;)

Mel jsem 4M EHP barba s mizernou DPS a hani byla strasna nuda, mel jsem barba s 1,5M EHP a skoro 200k dmg a byla to sranda, ale postavit barba, ktery prezije vsechno a jeste je schopen neco zabit je celkem draha sranda ;)

Jen mi unika potom ta vyzva na HC s postavou, kterou na MP1 nic nezabije a vyssi MP nechodi ze strachu pred DC nebo pred moby bo ja nevim cim. To uz je fakt asi lepsi hrat SC a kdyz se to odpoji tak od checkpointu pokracovat dal ;) Kazdopadne hrajte jak vas to bavi :)

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 23.07.2013, 11:37 hod.

Já po ripu barbara s 150k dps a 1,5m ehp díky lagu na mp3 v publicu.... od white moba, chodím už public jedině v tanku, (s kamarády, nebo přes TS jako dps) někteří to ocení, jiní nadávají jak můžu lézt na mp5, když mám 16k dps (4mil. ehp). Jiní se podívají a vidí, že mám skily: http://us.battle.net/d3/en/calculator/b ... bVc!aZYZcY a berou to v pohodě. Prostě veškeré věci nabírám na sebe a oni se nemusejí ničeho obávat, hlavně pokud se stane, že narazíme třeba na dva packy.

Paradoxně i já si nejen tím gearem a tím, že se mi nic neděje připadám bezpečnější, ale i tím, že díky tankování udržím partu pohromadě.
Obrázek

Programos
Minion of Destruction
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 23.07.2013, 11:39 hod.

Tak ja hraju 3 buildy, podle toho jakou mam naladu a dalsi okolnosti jako alkohol ci pritelkyne :D Pri poslednich dvou hraju tanka 12,5k armor, 1200 rezisty, 70khp,30kdps a kdyz si chcu uzit popripade hraju v parte s kamosmi, vytasim skornu 140k dps a vsazim an to driv zabit, nez umrit, stejne tak ve whirlwind buildu. Inu, pure tank neni na skodu, ale furt to hrat nejde a ted uz se k nemu vracim jen hodne vyjmecne.

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 23.07.2013, 11:49 hod.

i wizard muze prezit hodne ;-)

Darkness prezila DC minimalne 10x, vetsinou na mp5-6, z toho 2x na uberbosech, nekolikrat u elitek - tam prezila samozrejme diky parte, ktera elitky bud rychle sejmula nebo odvedla stranou. I arcane se da ustat par sekund.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

boo
Fallen Shaman
BattleTag:boo#2247

Příspěvek od boo » 23.07.2013, 12:38 hod.

Duri píše:cawte...kedze v poslednej dobe mi casto pada net a soft hrat nechcem potreboval by som poradil so skillmi a equipom na prezitie DCcka na mp1 popripade viac.
Jestli chceš hrát za WDčko, tak to víš asi nejlépe sám, protože už máš za něj odehráno své... ale jestli tě dokáže ve vlastních zkušenostech ujistit vnější pohled, tak...já si taky myslím, že není co vymýšlet...

pasivky: jungle fortitude, blood ritual, spirit vessel

obehnat se pety, dalšími hráči či followerem...

takže: summon zombie dogs s lifelinkem, gargantuan s bruiserem

dál je to už asi standart, který s přežitím lagu sice nemá moc společného ale do ostatních situací se hodí vždycky... spirit walk a soul harvest... na přežití chvilkových lágů, rollbacků a nepříjemných situací vřele doporučuji Horrify...

equip přizpůsobit snaze o přežití, takže minimálně 700 AR, 4000 armor a to všechno v základu... čím víc, tím lépe... to samé platí o životech... takový základ bych viděl kolem 70 000 HP... snažit se to tlačit 1000 AR, 5 000 armor, a 100 000 HP... samozřejmě je nereálné dosáhnout všeho, ale poměr AR a ressistů platí 1:10, ale v případě WD je nesmysl se o to vůbec pokoušet... no, a DMG řešit až naposledy... ještě co se equipu týče, tak se vždycky hodí Litánka s redukcí proti elitkám...

taky dodám, že každá postava si může vzít štít, a pokud mi jde o přežití, tak je to první věc, kterou si vezmu na sebe...

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 23.07.2013, 13:17 hod.

Je fakt, ze veci na redukce elit/melee/ranged jsou na preziti velmi dobre. Proti elitam ma redukci standardne Litany, potom BT boty a jeste jedna legendarka + to myslim muze byt i jako random stat = da se dostat na redukci cca 20% coz je sakra znat. Potom ideal snaha o ma. Block - stit + helm of command + justice lantern ring a jsi v pohode na 40-50% blocku a potom nezapominat na dodge stackovanim DEX, ale jak se s tim bude to WD hrat si radsi ani nechci predstavit - hlavne to bude porad vyrazne mene efektivni nez barb s 12k armoru :D

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 23.07.2013, 14:06 hod.

no hosi napisem to asi takto ze ak by som chcel hrat solo a mat sancu na prezitie tak s vecami co momentalne mam + nejake goldy by mi to stacilo tak mozno na hell :) ... to wd je asi fakt papier a prezit sa da jedine so stitom popripade 100k hp + a hp regen 4000 a viac...+ samozrejme vsetky pasivky a peti a dalsie veci...ale to by som mal potom 60k dps a mp1 by som chodil pomalsie jak barbar a to pre mna nema cenu akosi :) jedine teda hrat iny char co sa mi moc nechce a ani nemam prostriedky investovat...

dalsia moznost je ta parta ale ta sa mi akosi rozpadla a je pre mna blbost nutnost hrat v parte kedze si napr niekedy rano o 7 00 chcem zahrat a kde zohnat partu :) ? ...alebo vecer o 03 00 :) ...a s publicom nemam moc skusenosti ale asi to je pre man teraz jedina moznost :) tak dik za rady kazdopadne najlepsie by bolo mat nepriestrelny internet a aj vtedy to blizz podpori svojimi internymi lagmi cize smrt v mojom pripade ako som sa naucil je len otazka casu :) cize musim teraz rychlo zhanat veci na mojho dalsieho doktora v poradi myslim cislo 6 :) ...btw dokopy za wd som spravil 222 paragonov na 4 postavach :) ted mam piatu ale tam som len zacal inferno 4 paragon cize to neratam zatial :) ....

ak by ktosi chcel si ma pridat saajt18#2110 ;)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 23.07.2013, 15:01 hod.

Ty vole tak nekdy napis ne? A zahrajem :)

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 23.07.2013, 16:01 hod.

sak 2 tyzdne ci kolko som expil len 60tku :) 2ja mi skapali na cca 11 - 12 lvl a 2ja na cca 35 lvl :D ...ted uz konecne mozem hrat tak ked ta uvidim pisem :D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“