Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Baladar
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Baladar#2373
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!

Příspěvek od Baladar » 31.08.2013, 00:15 hod.

Zdravím challengeři,

zasílám edit:

před pár minutama se mi podařilo pokořit Diabla na normal a musím říct, že mi nejvíc dával můj dvojník v shadow :)

Barb, 35 lvl, nightmare, Akt 1 (začátek)

Baladar #2373

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 31.08.2013, 11:09 hod.

sobotní ranní úvahy...takže..skočim na hodku dvě před odjezdem pofarmit a4...de to celkem dobře,rifty zavřený..tak nakouknu do tý silver spire a natočím si nějaký pěkný pack- hmm tak hnedka sem trefil cestu, tak natočím Iziho...ne, seká se to,žadný video, k*rva, já tu chcípnu!! .....ufff je dole- nová kudla! (WD 800dmg +1,8Kdps) - ok tak ju vyzkouším v tom druhým partě....3 elitky- natočeno. tak mám 20 minut do poledne- to je akorat na Dia..po 10minutách boje mě video hází do windows, asi největší krizovka- klon nezlobil. DIABLO DONE. Padla mi z něj, nová další kudla, co ubrala dps,ale přídala life a LS. Tu ted mám v ruce. 2pěkný dýky an jedno projítí. Že jsme se s těma kraftama drbali,ale pravda, bez toho craft meče bych si sám těžko probil cestu. Kolmene, Vio, máte o víkendu co dělat! ;-)

EDIT:

WD level 60(2), INFERNO, a1 - Antabus#2689

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 31.08.2013, 20:01 hod.

Luk-ass - ja jsem taky na hellu - zacatek, toz nekdy napis

Luk-ass
Fallen Shaman
BattleTag:Krusty#2943

Příspěvek od Luk-ass » 31.08.2013, 20:24 hod.

Ride: skoda pises trochu po funuse a to doslova :D
A ja sem ti psal akorat si me nejak ignoroval jak tak koukam na tvuj battlenet tag. Muj je KRUSTY.
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 31.08.2013, 22:43 hod.

antabus: cong!

luk-ass: RIP :(

all: mocny WD zaljan (c. 3) je zpet a zitra hodla dojit uz potreti na inferno :)

EDIT: tak jsme dneska s kolmenem a violatorem dorazili na inferno... kluci se pak vratili pofarmit hell a ja se prosel do katedraly - klasicky masakr, ale ziju :) ted jen doufam, ze nepotkam elitku driv, nez zachranim caina....

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 01.09.2013, 23:01 hod.

Nazdar hoši, trochu jsem váš "HC HC challenge" :P prohlížel už dřív. Díval jsem se ale nenašel/přehlídnul a mám jednu otázku (nechce se mi to teď v noci hledat), prodáváte na AH? (jsem přesvědčen, že ne, ale ujišťuju se,..)
..Když už jsme se tu tak sešli,...že?..

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 02.09.2013, 09:03 hod.

Na AH jsem prodal jednu reduce zbraň pro wiznu za krásných 15mega, to bych byl vůl kdybych to neudělal, protože podle pravidel ji nemůžu nikomu darovat a na infernu už pak wizna udělá lepší celkem snadno ...
Jinak všechno zajímavé strkám na mulu a pak rozdávám čerstvým šedesátníkům na infernu ...
Ale prodej nijak omezený není, proč by jo? Spousta z nás hraje i postavy které výbavu z AH mají a každý milionek se hodí ...

Cesta kterou jsme si zvolili je trnitá, ale když si můžeme pomoct craftem/dropem mezi sebou, tak to jde hrát i na MP10 inferno, já už celkem v pohodě krájel weeping i s elitama a mít zbraň s LS, byl bych se býval stal velkým bubákem pro všechny bubáky =))

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 09:41 hod.

Nejmenujete se Selffound ani NoAH, ale drop ONLY! Takže s vašima prodejema žádnej problém nemám. 8-) (teda na rovinu, ty nákupy v AH mi k drop ONLY teda opravdu nepasujou :?: :?: ..)
Ptám se abych věděl, co hrajete, když jsme teď v jedný sekci. (Já dělám čistej NoAH Selffound.)

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 02.09.2013, 09:45 hod.

Jasan, na SC se s tím dá experimentovat ještě více, než pro co jsme se rozhodli ...
Ale v rámci coopu který jedem a taky toho že tlučeme jen a pouze MP10 to byla asi nutnost, povolit darování za určitých pravidel, přeci jen jak jsi sám psal, HELL už je cítit a to tak že hodně (nevím jestli jsi jel MP10 HELL) a když pak skočíš na inferno, jsi na MP10 jak Alenka v říši divů a mi si chceme přeci jen alespoň trochu smysluplně zahrát a netlousct elity hodinu ... půlhodina nám stačí :-D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 09:52 hod.

:green:
Počkej, nejde o darování. Možná jsem to nenapsal jasně. Darování vám neberu a na MP10 only to opravdu chápu :lol: Šlo o ty nákupy na AH, že nemaj v Drop Only co dělat...Abych nebyl zase za mravokárce, dělějte si to jak chcete, jen se pak nepřidám :green: ) (a nemá to nic s váma, mám k tomu hodně jiných důvodů, které asi znáš. Podle té poznámky o Hellu jsi Bardropův/DrSmův znalec :D )..

Jinak RESKEPT, hoši :green:
Naposledy upravil(a) DrSma dne 02.09.2013, 09:57 hod., celkem upraveno 2 x.

ViolatorCZ
Gorebelly
BattleTag:ViolatorCZ#2356

Příspěvek od ViolatorCZ » 02.09.2013, 09:54 hod.

A JE TO TADY ..........INFERNOOOOOOOO. Včera jsme s Kolmenem a Zaljanem konečně pokořili Diabla na Hellu, u klonů jsme zažili nějakou tu krizovku, ale aspoň bylo to správné vzrůšo :-).

Já si splnil na 4. pokus svůj cíl ---- KONEČNĚ ----- a první pocity z inferna. Cesta do města - nářez :-DDD. Nicméně pro mě jako melee je v tuto dobu nějaká solo farma nepřípustná :-). Takže snad možná někdy v partě, ale až přijde nálada na x minutové pižlání bílejch, protože jsme to zkusili a žádná hitparáda teda :-D.

EDIT:
Monk level 60(2), Inferno, a1 - ViolatorCZ#2356
WD level 60(3), Inferno, a1 - Kolmen#2140
WD level 60(4), Inferno, a1 - zaljan#2717
Obrázek

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 02.09.2013, 10:08 hod.

to DRSMA:

brawler měl na mysli, že většina z nás jsou klasičtí HC hráči, co využívají AH. Tam se nám goldy hodí a tam na AH nakupujeme. Souběžně s našim HC(který sem ale já např už přestal skoro uplně hrát) se učastníme této challenge - samozřejmě s jinýma postavama a za pravidel na první straně. K tomu prodeji, taky sem nějaký na ten lvl zajímavý itemy prodal - padl mi např za barbara na normal unikatní off hand pro wize s krásným rollem - měl cenu 0,4M, nač bych ho měl posilat kovaři když vím, že ho dobře zpěněžím a peníze využiju pro svého "klasic" HC babu PL 70.
To, že máme peníze na učtě nelze odstranit a že i v rámci challenge je bez omezení využíváme, je hned v bodu 1. A fakt je ten, že ty co postava na challenge posbírá, tak bohatě náklady pokryjí- už od nightmare díky mp10 padají pěkný sumy. Funguje to naprosto v pohodě, vše co tě limituje jsou totiž suroviny na kraft, a ty máš poctivě oddělené/nosíš jen u sebe v batohu.

K tomu bodu 1 bych snad přidal jediný dodatek na nějaké fištróny ala naši politici :) na který sem přišel při hraní, že by se neměly goldy využívat pro zkupovaní itemů u obchodníků za účelem zisku surovin - ano vychází to mnohonásobně dráž, ale pokud jste dost bohatej a řídiš se "goldy neřešte" tak bys vlastně pravidla neporušil a surovin měl, kolik bys chtěl-nakoupil. ( zase by ses teda zasekl na knížkách- ale některý itemy jdou kraftit bez knižek)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 10:28 hod.

Antabus píše:To, že máme peníze na učtě nelze odstranit a že i v rámci challenge je bez omezení využíváme, je hned v bodu 1.
O tohle mi šlo, já byl nepozornej včera v noci. Díky za vysvětlení (cílem nebylo prudit ale zjistit :green: )..

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 02.09.2013, 10:37 hod.

Drsma, přidávat by ses nakrásno i mohl, ale k někomu jinému, všichni tuhle výzvu jedeme na HC =) ... ty co se dívám frčíš SC a baví tě to úplně stejně, takže HAVE FUNN a ať ti to dropuje=)

Kluci inferňáčtí gratulece VELIKÁ!!! Jste machří a všechno to tu zaktualizuju hned jak budu mít chvilku ...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 10:52 hod.

Brawler: dikec :wave:
Jasný, že jste HC. Já mám jen silnej odpor k Coopu, to je problém, ne HC.. :green: (jinak ano, do teď jsem SC)

Naši hoši mě pořád lámou na HC, ale já odolávám, je to hlavně kvůli coopu. Ale to vaše kravení mě děsně baví :green: Asi proto, že při tom bušení do zdi padáte jak mouchy :P :P . Nešlo by mi pak o čisté budování postavy, ale o čisté kravení a srandu (líbí se mi tu systém kratších her - díky RIPům teda no, co naděláš..). Což v D3 hledám namísto ""výdělků"" a pozici na světě :ble: (musel jsem tam dát dvojitý uvozovky, to se jinak nedá :green: )..

Kdo ví, časem (nejdřív po Bardropově P100)...se možná uvidíme, ale to je daleko... ;) :wave: (hned mě u toho napad topic o postavě s velkým počitadlem "hrdinských činů" :green: :green: )..

Budu vás dál sledovat :wave: 8-)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 12:24 hod.

Ještě jedna věc. Vaše figury neznám. Díval jsem se na EU na Brawlera. Podle čl.1 je WD z MP10 Khalehk. Ale nesedí Plvl (to by se dalo pochopit, když je vyšší)

Jak poznám MP10 figury od vašich HC figur?
Jedete na EU?
(kdyby mě ruplo v kouli a chtěl zkusit potrénovat...mám totiž rozdělený servery podle různých způsobů hry, tak abych s tím nějak kalkuloval pro jistotu dopředu a nezaplácal si zbytečně čistý hry od nuly...už mi vlastně zbejvaj stejně jen HC mody, všechno jiný je už obsazený..)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 02.09.2013, 12:43 hod.

Brawlerovi RIPnul main char (P92) a tak Khalehk evidentně přešel z MP10 na klasiku. Já to tak pochopil.

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 02.09.2013, 13:14 hod.

JOP, je to tak, DC je mocný pán a já to ze sebe potřeboval vymlátit a nechtělo se mi nic levlovat ... tak jsem na MP10 noAH naházel věci z truhly a šel si zaskotačit ...
Jen teď netuším jak to udělám s novým MP10 noAH WD, věci jsem nechal v truhle, ale chce se mi levlovat?? Uvidím, už mám na Infernu nové kumpány, takže bude konečně s kým hrát ...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 02.09.2013, 14:49 hod.

OK, ale já vás nesledoval detailně dlouhodobě, takže potřebuju někde napojit nit, jako MP10 drop ONLY! greenhorn :oops: :green:
Tohle je prostě moje,...opakovanej dotaz :twisted: :twisted:

Jak poznám MP10 figury od vašich HC figur?
Jedete na EU? - to už jsem pochopil, že jo podle odpovědi WulFa :)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 02.09.2013, 15:10 hod.

Uz je to ok?

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“