Ubers MP3-4(5)
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Najde se někdo kdo by šel na UberBoss fight na tenhle MP?
Vím, že se to někomu může zdát jako plýtvání Infernal Machines, ale myslím si, že vyšší MP nezvládnu a určtě nechci jen sedět a koukat.
Tak pokud je na tom někdo podobně, tak se klidně ozvětě. Mám 3IM.
PS: před časem jsem viděl zajímavej post na battle.net foru, kde psali "doporučený" kombinovaný DPS na různý MP... má k tomu někdo co říct? Jaký MP si můžu se svým Monkem dovolit?
EDIT: mám cca 60k DPS, 67k HP, cca 810AR s mantrou a 6500armor
Vím, že se to někomu může zdát jako plýtvání Infernal Machines, ale myslím si, že vyšší MP nezvládnu a určtě nechci jen sedět a koukat.
Tak pokud je na tom někdo podobně, tak se klidně ozvětě. Mám 3IM.
PS: před časem jsem viděl zajímavej post na battle.net foru, kde psali "doporučený" kombinovaný DPS na různý MP... má k tomu někdo co říct? Jaký MP si můžu se svým Monkem dovolit?
EDIT: mám cca 60k DPS, 67k HP, cca 810AR s mantrou a 6500armor
Naposledy upravil(a) Stanley dne 11.11.2013, 15:14 hod., celkem upraveno 1 x.
- Antabus
- Burning Soul
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ubers MP3-4
S takovým monkem můžeš směle mířit na mnohem vyšší MP. Podobný i s menším dps sem doprovazel na mp7. A že budeš do počtu? Jako monk v podstatě vyloučeno. Nahoď mantru na dps a už jen to samotný zajistí, že tam nejsi divák. Pokud byste sháněli barbara do party, tak si mě klidně přidej, mašiny mám a barb se dloho neprotáhnul.
Jinak jiít mp3-4 JE plýtvání IM
Jinak jiít mp3-4 JE plýtvání IM
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
- Stanley
- Minion of Destruction
To je právě to, na HC uberech jsem panic, byl jsem jen na SC... Nemám podle čeho posoudit, tohle MP jsem nastřelil s ohledem na průběh 4. aktu když jsem hledal plan... MP3 nebyl problém v celým 4. aktu, na MP4 jsem se parkrat zapotil a elitky trvaly trochu dyl nez by se mi libilo :-)
Samozřejmě s barbem a warcry rad vymenim resistovou mantru za damagovou... az sezenu nejaky lidi, rad se ozvu ;-)
EDIT: horsi je to s liferegenem, hraju na lifesteal se zvonem, kterej ma nejakou cenu pri vetsim poctu nepratel... na bossech je to trochu horsi.
Samozřejmě s barbem a warcry rad vymenim resistovou mantru za damagovou... az sezenu nejaky lidi, rad se ozvu ;-)
EDIT: horsi je to s liferegenem, hraju na lifesteal se zvonem, kterej ma nejakou cenu pri vetsim poctu nepratel... na bossech je to trochu horsi.
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Jsme 3 co máme 3IM, čtvrtý by se i hodil, tak se jen sejít, což je největší problém Si mě když tak přidej
MP5 až 8... mp3 je fakt zbytečně málo
MP5 až 8... mp3 je fakt zbytečně málo
- DarkAngelus
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkAngelus#1929
- Kontaktovat uživatele:
Já bych se taky klidně přidal, ale IM mám jen 2.
Co takhle dneska večer? 20 hod... MP5, pokud to půjde rychle, dáme vyšší. Dobrovolníci?
- Stanley
- Minion of Destruction
Chvíli jsem se odmlcel :-), sbiral jsem suroviny na prerod monka ze sword/board na dualwield. Povedlo se zvyšít damage bez rapidního poklesu resistu a HP, jen armor (samozrejme) utrpel.
Ale proc pisu. Kdo si chce dnes dat ubery na mp5, moje HC premiera.
Ale proc pisu. Kdo si chce dnes dat ubery na mp5, moje HC premiera.
- Stanley
- Minion of Destruction
Re: Ubers MP3-4(5)
Tak z toho nic nebude chlapci a děvčata, Monk zkapal.... Je cas se soustredit na WD, snad s nim bude taky takova sranda.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
No vidíš chlape. Toho jsem si ani nevšiml:-\. Ať odpočívá v pokoji...
Jinak holka má našláplo moc pěkně:-). Dnešní večer na MP3 neměl chybu a stále bych tam viděl jistou rezervu pro vyšší kvalt;-).
Jinak holka má našláplo moc pěkně:-). Dnešní večer na MP3 neměl chybu a stále bych tam viděl jistou rezervu pro vyšší kvalt;-).
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Stanley
- Minion of Destruction
JO, když jsem blbej a hraju na nestabilnim netu, uz nikdy vic.
Ale WD mi dost bavi a ted zkousim craftit (amulet se povedl), jde to pomalu, vsechny suroviny i prachy sezral monk...
BTW: nevíte někdo co se děje s aukcí (ze by kvuli dataci a novymu lootu), zdá se mi, že kromě surovin nikdo nic skoro nekupuje. Mám tam nejaky "solidni" legendarky a nikdo to nechce ani ,podle me, pod cenou...
PS: jinak to byla pekna parba, dlouho jsem takhle nezahral ;-), akorat legendarky padali vsem jen ne me :-D
Ale WD mi dost bavi a ted zkousim craftit (amulet se povedl), jde to pomalu, vsechny suroviny i prachy sezral monk...
BTW: nevíte někdo co se děje s aukcí (ze by kvuli dataci a novymu lootu), zdá se mi, že kromě surovin nikdo nic skoro nekupuje. Mám tam nejaky "solidni" legendarky a nikdo to nechce ani ,podle me, pod cenou...
PS: jinak to byla pekna parba, dlouho jsem takhle nezahral ;-), akorat legendarky padali vsem jen ne me :-D
Hledam triclenny doprovod na Ubery, obtiznost bych zvolil T3 na ktere beham solofarmu s Wizem, pripadne mam k dispozici i WD ... Guru#2453