HC Mumik a jeho brečící koutek
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Kluci buci, potreboval bych protahnout z lvl 40 na 60. Hlasi se nekdo dobrovolne? pres RIF je to na prd, tam to vemu od 60 nahoru.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: HC Mumik a jeho brečící koutek
Jasny budu dělat t6 bounty a mas to hned za chvilku jsem online
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
za chvilku, sakr ja tak pozde už davno spim :-), ale treba to klapne dneska.
-
- Minion of Destruction
diky Bagrovi (snad se nepletu) za lvl postavy. Musel jsem holt spachat dalsi DH :-)
tak jeste jedno, to bude na jed :-), ale az uvolním místo nejaky potvory co nehraju. hehe
tak jeste jedno, to bude na jed :-), ale az uvolním místo nejaky potvory co nehraju. hehe
Hm, taky už koukám, že jsem na tom fakt blbě se slotama...ještě můžu pomazat pár sc chudáků, co tam mám, ale stejně...asi mě v budoucnosti čeká upgrade na deluxe
- Kuki10
- Globální moderátor
SC smaznutej úplně. :-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Zdar Ride, mám dobré zprávy. Četl jsem si ptr 2.1 patch notes a je to tady. DH má pasivku. Awareness je předělán tak, že když dostaneš fatal damage, tak místo ripu zmizíš na 2 sec a vyregeneruješ 50% hp. Bude to mít 60 sec cooldown. Je to teprve na ptr, ale nepočítám s tím, že by tohle chtěli úplně zrušit vzhledem k tomu, že všechny classy nějakou tu pasivku mají. Ještě by to mohli předělat u barba a bude ji mít plnohodnotně taky. Nicméně, je to tu a je to v podobě, v jaké jsem psal, že doufám, že to bude - předělaná awareness. Volejte věštce, volejte Kubize
-
- Minion of Destruction
No kdyby to bylo, tak mam radost a konecne nebudu muset pouzivat tu blbou live regeneraci, protoze to jak je ted predelana mi moc nesedi a podle me k hrani DH nepasuje. Ten je porad v pohybu, nechcu stat na fleku.
-
- Minion of Destruction
nevim jak komu, ale ta hra se mi dneska nejak srala. To u me neni uplne normalni (krome pretrvavajiciho skakani do win). Pohoda T4 public a najednou latency 1500+. zkusil jsem port a po chvilce jsem byl ve meste. Haluz jak prase, bo tam byly 2 packy a toho amu co mam na DH Vajo III by byla skoda. Porvniporadnej ohnivej co mi padl.
No po chvile uf uf ufování pokracuju ve hre - latency kolem 150, tak to slo, ale mojich normal 60 to nebylo. Tak si valime riftem a elita stun + zed + arcane + uz nevim a jeste jedna. Odnesl to nejakej chudák WD par +- 450 a jeste i Crus +- 550. Wiz co tam byl s nama se portnul do mesta a pryc. bylo videt ze mu asi proclo,protoze nemel skoro zadny live. Asi nejakej hromadnej lag jsem si myslel. Toz elita mela 1/8 zivota, tak jsem se tam vratil a dokosil ju. Pak se pridali novi 3 partaci a dosli jsme cely rift (zbyval kousicek, asi 15%). No trochu me to rozhodilo a su rad ze Valo zije.
No po chvile uf uf ufování pokracuju ve hre - latency kolem 150, tak to slo, ale mojich normal 60 to nebylo. Tak si valime riftem a elita stun + zed + arcane + uz nevim a jeste jedna. Odnesl to nejakej chudák WD par +- 450 a jeste i Crus +- 550. Wiz co tam byl s nama se portnul do mesta a pryc. bylo videt ze mu asi proclo,protoze nemel skoro zadny live. Asi nejakej hromadnej lag jsem si myslel. Toz elita mela 1/8 zivota, tak jsem se tam vratil a dokosil ju. Pak se pridali novi 3 partaci a dosli jsme cely rift (zbyval kousicek, asi 15%). No trochu me to rozhodilo a su rad ze Valo zije.
-
- Minion of Destruction
co to je za bordel? Nejde mi spustit Diablo. nejdriv ze mam cekat 6 minut a najednou je to 10? To je na hhh
-
- Minion of Destruction
tak co to zas je za hruzu, dneska 3x DC a prej to blbne vsem, tak bacha.
Valil jsem 2 runy T4 a v poho, pak na T1 to hazelo DC kazdou chvilu. Normal krabice pak ok, ale to nejde drat dlouho. Toz na to dnes prdim.
Valil jsem 2 runy T4 a v poho, pak na T1 to hazelo DC kazdou chvilu. Normal krabice pak ok, ale to nejde drat dlouho. Toz na to dnes prdim.
-
- Minion of Destruction
jo když by se někdo nudil, skritizujte mi tohodle vokurku
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/26880089
mel by mit jeste aughild ramena + wristy, ale craft zatim 0. je to takovej srandopán, ve hre moc netestovanej. Taky mi padla ta Fire dmg bouchačka s 2050 dmg. problem nebyl dodelat soket, ale zase padla DH, takze na hhhh.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moxm ... o/26880089
mel by mit jeste aughild ramena + wristy, ale craft zatim 0. je to takovej srandopán, ve hre moc netestovanej. Taky mi padla ta Fire dmg bouchačka s 2050 dmg. problem nebyl dodelat soket, ale zase padla DH, takze na hhhh.
- Kuki10
- Globální moderátor
Co se v barbarech vyznam tak bych řekl ze paráda.
A ted jako vrchního nahanece démonů bych te poprosil mrknout na mého DH.
Zatím nic nepadlo já vůl utratil za tu chestu 10m a stejně jen 2,díry.:-(
Potom chci to jet na fire asi je to blbost?
A ted jako vrchního nahanece démonů bych te poprosil mrknout na mého DH.
Zatím nic nepadlo já vůl utratil za tu chestu 10m a stejně jen 2,díry.:-(
Potom chci to jet na fire asi je to blbost?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
ride vokurka hezkej jasně udělej ramena a bracery popřemejšlel bych kam narvat další kousek IK setu je to fakt k nezaplacení
nevím jestli potřebuješ tu cdr ze setu dal bych asi IK belt, to je jen poobědová myšlenka
nevím jestli potřebuješ tu cdr ze setu dal bych asi IK belt, to je jen poobědová myšlenka
Jj asi bych přidal Ik pásek přece jen jsi ranged a ty perma ancienti na sebe něco málo natáhnou, popřípadě spolknou nějaký projektily.
Jinak při weapon throw a ancient spear se při útoku střídají pravá a levá ruka, takže do offhandy bych nacpal nějakej devastator na +% fire a nebo sun keeper.
No a ten aughild bracer a ramena.
Jinak při weapon throw a ancient spear se při útoku střídají pravá a levá ruka, takže do offhandy bych nacpal nějakej devastator na +% fire a nebo sun keeper.
No a ten aughild bracer a ramena.
-
- Minion of Destruction
Kuki - jestli chces valit strafe, tak to jsem snad jeste nikdy nejel, to moc neporadim a na tu chestu se vyprdni, na fire je jen jedina supr - cindercoat - ale ani me jeste gamble/hra nepadla. Jinak je varianta nejaka marauders, ale mit na DH 3 veci blackthorne taky neni uplne k zahození. Zalezi jak to chces frcet, fire je zatim pro dh best a tvoje zbroj nic nedela :-(
hulxxxl - IK pasek mam, ale total low staty (je na barbovi Mumik 1), ono potom bych mohl nasadit ashearas gare a udelat reapery, ale zas +/-15 do elit je asi zajimavejsi.
feysgar - ani devast/sun jsembohuzel nepotkal a i ten cindercoat jsem vlastne dostal :-), toz budu se snazit to napravit
diky vsem za rady
hulxxxl - IK pasek mam, ale total low staty (je na barbovi Mumik 1), ono potom bych mohl nasadit ashearas gare a udelat reapery, ale zas +/-15 do elit je asi zajimavejsi.
feysgar - ani devast/sun jsembohuzel nepotkal a i ten cindercoat jsem vlastne dostal :-), toz budu se snazit to napravit
diky vsem za rady
- Kuki10
- Globální moderátor
A jakej build se jede na fire?
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
no zalezi, mas Calamitu? jestli jo, tak multishot, jinak clustery. A nekteri jedou oboje naraz, ale to jsem v praxi nevidel. Ja calamitu nemam, takze no test.
Mumik II - prvni test na T3 (dal jsem mu muj trapnej IK pasek s min rolem a pak gate do Asheara setu. Aughild se mi tam nedari dostat, mel bych pak na sobe plonkovy gate a to je k hovnu. Jinak hra - cekal jsem, ze budu malinko vic kosit, no zkusim to nejak poladit.
Mumik II - prvni test na T3 (dal jsem mu muj trapnej IK pasek s min rolem a pak gate do Asheara setu. Aughild se mi tam nedari dostat, mel bych pak na sobe plonkovy gate a to je k hovnu. Jinak hra - cekal jsem, ze budu malinko vic kosit, no zkusim to nejak poladit.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
hele jako top roll to není ale když ti chybí do setu tak je k nezaplacení
barb a kosit? fakt jen eq build jinak je to naprd celé, jeden čas jsem chodil vážně jen jako support tank
barb a kosit? fakt jen eq build jinak je to naprd celé, jeden čas jsem chodil vážně jen jako support tank
- Kuki10
- Globální moderátor
Nemám ani jedno furt tak váham s tím buildem.
Padla me jednorucka bez nějakého affixu večer na to mrknu a napisu ti co dal.:-D
Padla me jednorucka bez nějakého affixu večer na to mrknu a napisu ti co dal.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!