The Expendables

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
BlackMage17
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:BlackMage17#2679
Re: The Expendables

Příspěvek od BlackMage17 » 19.03.2015, 15:34 hod.

100 jen tak nebude, mozna v dalsim datadisku :)

ad HP - dneska jsem "proletel" GR56 a tam uz se HP hybou uplne jinak ;) Radsi jsem si vzal i novou pasivku pro barba, ale zatim nevyzkouseno.
Loot byl vybornej... http://i.imgur.com/951oYuS.jpg

Zvuk do videa - ok, mrknu na to.

A vlastne jak to, ze uz jsi 3 tydny nehral?

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 19.03.2015, 15:56 hod.

BlackMage17: Počkej tak 2-3 patche a všechno bude :D

Tady na foru v D2 sekci pořádám Magic Find turnaj vol.4, takže se teď věnuju jemu. Jak ale bude konec (31.března), tak hned dofrčím otravovat do D3 a ukážu vám, jak se to má hrát :green:

Není to náhodou ten knájf, kterej furt hledal/hledá Brawler? :D

Brawler
Gorebelly
BattleTag:brawler#2485

Příspěvek od Brawler » 20.03.2015, 09:59 hod.

Ty vole já se na to vyseru, on dropne ancient kudlu pro wd a roll taky není úplně marný ... bleku??? zabiju tě =))))

Démone, já už jich nadropoval celkem dost, jednu dokonce ancient, celkový dps 3300, 10%dmg, AS7%, takže jsem si mohl vesele přetáčet basic dmg =)
Bohužel už je pohřbená ku*va drát ...

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.03.2015, 10:16 hod.

Brawler: Hm, tak to nepotěší, ale zase je důvod, proč to dál hrát :)

Jinak včera jsem na kohosi koukal na twitchi. Partička 4P (SC): strašící WD, blind Crus a 2x Barbar na dmg, kteří v Trialu udělali key 70 a následnej GR pak nedali tak o 30 sec, takže ne 2-3 patche, ale 1-2 a ten GR 100 se běhat bude :D Možná budou muset pro DPS udělat speciální řádek, aby se to číslo vlezlo na monitor :D

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 20.03.2015, 10:48 hod.

Jo tu kudlu chci prostě znovu kurde, už aby dropla=) Jako critovalo mi to s ní za vyšší čísla bez díry a emeraldu, než s výbavou co mám teď :-D
Včera jsem zkoušel GR38 sólo, blbý roll mobů i mapy pro feťáky, uteklo mi to tak o minutu, už na začátku jsem si řekl že cíl je upgrade gemu a jel "na jistotu" ... hold absence anc zbraně je hodně znát, DHčko si namotá AB nebo luk a jede=)
Mohla by mi už ale padnout ancient kukrina třeba, kukri sem ještě neviděl=( ... přitom zbytek gearu na klasické pet WD mám a docela rád bych konečně hrál i něco jiného než kulometčíka=) tak uvidíme no ...

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 20.03.2015, 15:35 hod.

Jak říkám, ty čísla GR se totálně vymykají základu, a to není dobře- s tímhle blizz musí něco udělat.

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 21.03.2015, 08:33 hod.

Konec S2 5.dubna.

Start nové S3 10.dubna (tradičně pátek)

zdroj:
http://us.battle.net/d3/en/blog/18313042/

Jaký je váš názor na délku trvání sezóny okolo dvou měsíců.

Ride
Minion of Destruction
BattleTag:Moxmar#2814

Příspěvek od Ride » 29.03.2015, 09:20 hod.

No názor ti hnedka řeknu - je to uplně ja píííí.u. To si dělají z hracu pr*el? Jako delka sezony by mela byt aspon 1/2roku, ale me osobne by vyhovoval rok. Je pravda, že jsem zhruba mesíc nehrál, protože jsem si uzival hory, ale sakr vratim se a konec? To me teda nasraly, hrat 2 sezonu nemelo a bohuzel nema zadny smysl. Když se podivam co jsem drop na moje 2 DH - nooo tak moc toho neni. Jako kolik bych mel jako normání človek, co ma i na rozdíl od noliferáků i nějaký ten koníček ... hrát??? Sedet u toho 5 hodin za den?

Jediny smysl hrat S3 bude zas jen v tom, že to budou hrat všichni. Kdyby se jim na to hraci vysrali a hrali dal, třeba by to ty kreteny trklo a treba by i neco zmenili. Co nam do new sezony pridaj? 1 trapnou lege??? Nebo nejaky set? HAHAHA hrat to nikdo nemusí, když za "pár dní" to bude mít taky.

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 01.04.2015, 12:15 hod.

souhlasím s Moxem. já byl taky v D2 zvyklý na sezónu cca půl roku. takhle jak sem se dozvěděl že bude konec, přestal sem hrát (aspoň časové plus :green: ) bo už mě netlačilo nic dopředu....
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Kolmen1
Doom Knight

Příspěvek od Kolmen1 » 07.04.2015, 00:24 hod.

Zdravim, mám dotaz ohledně CDR. Doslechl jsem se, že má dojít v celku zásadní změně a zajímalo by mě, jestli jsem to dobře pochopil a hl, zdaly už tato změna byla implementována v PTR??? Podle mě to bude mít zcela zásadní vliv na spoustu buildů...

Uvedu příklad:
Máme skill s cooldownem(CD) 60s, trvání skill je 15s a náš cooldown reduction (CDR) je 50%

V 2.1.2. to funguje tak, že 50% z 60s je 30s..při době trvání skillu 15s nám vyjde, že skill můžeme zapnout od doby kdy skončilo jeho trvání zase za 15s.

V 2.2. by se to mělo počítat tak, že CDR se započítává až od doby, kdy skill skončil být aktivní, čili: 60s-15s je 45s...50% z 45s je 22,5s...
Takže zapneme skill ten potrvá 15s, pak se aktivuje CDR a my ho budeme moct zapnout zase za oněch 22,5s

Pokud to nebylo na PTR, tak tedy netušim, proč se testovaly různé buildy :lol:

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 07.04.2015, 01:11 hod.

Ride píše:No názor ti hnedka řeknu - je to uplně ja píííí.u. To si dělají z hracu pr*el? Jako delka sezony by mela byt aspon 1/2roku, ale me osobne by vyhovoval rok. Je pravda, že jsem zhruba mesíc nehrál, protože jsem si uzival hory, ale sakr vratim se a konec? To me teda nasraly, hrat 2 sezonu nemelo a bohuzel nema zadny smysl. Když se podivam co jsem drop na moje 2 DH - nooo tak moc toho neni. Jako kolik bych mel jako normání človek, co ma i na rozdíl od noliferáků i nějaký ten koníček ... hrát??? Sedet u toho 5 hodin za den?

Jediny smysl hrat S3 bude zas jen v tom, že to budou hrat všichni. Kdyby se jim na to hraci vysrali a hrali dal, třeba by to ty kreteny trklo a treba by i neco zmenili. Co nam do new sezony pridaj? 1 trapnou lege??? Nebo nejaky set? HAHAHA hrat to nikdo nemusí, když za "pár dní" to bude mít taky.
Kdybys to nekde "vylepil" jako petici Moxi, tak se pod to hnedka podepisu. Takhle mas ode mne aspon dnes tolik moderni +1. 8-)
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 15.04.2015, 10:14 hod.

Kdo chce do "Fusekle", tak mi musí poslat PM, to protože jsem trouba a dal jsme místo public, invite only. EDIT: "otevřeno na public, takže už by to mělo být vidět"

Co je Fusekle?
Fusekle, fusakle (‚ponožky‘) byly sice před první světovou válkou obecně lidové, ale dnes je cítíme už jako vulgarismy. Nyní jsou, zejména u mladší generace, častější zkrácené fusky. Do spisovného jazyka se dostaly fusekle jen jako charakteristický rys mluvy nižších vrstev: „Co pá můžou vzít tyhle fusekle? Co pá neviděj, že sou mokrý jako hnůj?“ vytýká posluhovačka pánovi v dokladu, který z Klostermanna uvádí PS. Většina slovníků fusekle neuvádí vůbec.

Obrázek

To asi ne co? :lol:
Jedná se o komunitu co má sdružit lidi hrající HC na nonSeason a co chtějí chodit Greater rifty na hranici svých možností. Tím, že nás pamětníků, už tolik není, tak by bylo dobré se slézt v jedný skupině, aby bylo s kým jít umřít ;)
Takže pokud chceš si užít zábavu, máš smysl pro humor, chceš si užít trošku adrenalinu a greater rift pro tebe končí až když to už prostě nestihneš, tak si hru s námi užiješ

Obrázek
Naposledy upravil(a) Frozen dne 16.04.2015, 08:32 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Brawler
Gorebelly

Příspěvek od Brawler » 16.04.2015, 07:57 hod.

Já bych šel hned, ale non-season jedu jen když není sezóna ...
Ale co není může být, třeba ripnu nějak debilně a na sezónu hodím bobek ... I am IN =)

Antabus
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 15.05.2015, 17:23 hod.

Zdravím, v současné době po dokončení t6 only challenge mi nezbylo ve hře nic, co by mě ji ještě přilákalo hrát. Jinou hru nehraji a ani nehodlám začínat, je spousta jiných věcí, co mě v životě baví a rád se teď více vrhnu na ně. Zklamáním pro mě je, že hra má pořád ty stejné bolesti co měla odjakživa a ač se v průběhu času zlepšuje, zkušeným matadorům, co u ní proseděli stovky hodin nabízí pramálo nového a prakticky žádné výzvy, nesmyslné posilování všeho a neustálé posouvání možností plně vybavených postav výš a zároveň dlouhobé nerfování prakticky všeho ve hře je jen cestou k urychlení znudění dalších a dalších hráčů, kteří toho doteď tolik nestihli u diabla prosedět. Mě přitáhne k diablu zpět nespíš až nový datadisk a do té doby jej vyhledávat už nebudu. Mějte se tu famfárově, at se daří nejen v diablu, ale v hlavně v osobním životě a snad někdy zase jednou naviděnou ve světě Sanctuary.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 16.05.2015, 16:36 hod.

Měj se chlape a ať se daří. Budeš kdykoliv vítán. :)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 16.05.2015, 18:04 hod.

Skoda, uz ted nas hraje jako safranu :-(, ale naprosto te chapu, protoze ta hra je proste nuda a v nejblisi dobe se to nezmeni.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 18.05.2015, 21:59 hod.

A proto hraju Archon Wize. To nuda rozhodně není už na T1 :D I když equip mám zatím jak z doby kamené :)

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 19.05.2015, 16:51 hod.

protoze nehrajes se mnou, me padaj na wize samy vůůůůůně, nechavat si to, uz to mam postaveny. Ale aspon jsem potesil par lidi na publicu :-D :-D :-D

Ride
Minion of Destruction

Příspěvek od Ride » 21.05.2015, 06:37 hod.

Damove a panove, to uz to D3 nikdo nehraje? Posledni dobou su porad na publicu a jen vyjmecne sis nekym zahraju. Nejen z Expend, ale i ostatni tak nejak nejsou :-(.
Naposledy upravil(a) Ride dne 21.05.2015, 14:04 hod., celkem upraveno 1 x.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 21.05.2015, 13:07 hod.

je to fakt bída, chtělo by to nějaký velký patch

mám online jen pár lidí a už to pomalu nezapínám, hra šla dokopru t6 je fraška jediný co stojí zato jsou GR ale když není s kým raději jdu koukat telku se ženou

navíc vyšel zaklínač že pánové :D
Obrázek Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“