Graveyard
RIP, holt doma je doma no Tak si alespoň sprav chuť nějakou Japonkou Já jdu okukovat mladou Aoi Miyazaki
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Re: Graveyard
Tak jsem u Raekora získal IM palici a tak jsem si říkal, ž euž s mým stylem hraní na něm není co vylepšovat a kam se posouvat, tak jsem se rozhodl, že si zase udělám klokana. No byl hotovej raz dva, v bedně bylo dost krámů. ZH jedný jsem ho skoro celého vohákl do Ačkovejch věcí mimo asi tří kousků. Dnes jsem si chtěl jenom potáhnout na něm gemy na 50tku. A opět DC. V této sezoně už pátý Ripík na DC, a teď i druhý klokan. To je na nasrání. Už aby byla šestá sezona.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
RIP pane To ja nestihl zhynout na DC.4x to byla ma chyba a hloupost...
RIP. Hele Karle a to si myslíš, že v šesté sezoně už nebudeš mít DC?
Mimochodem já ji rozjedu taky, ale nedělám si iluze, že bych ostatním v klanu stačil
Mimochodem já ji rozjedu taky, ale nedělám si iluze, že bych ostatním v klanu stačil
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
No psal jsem na netbox a odpověděli mi, že mám dát extra pevnou linku a internet na jiný router, tak to zkusím jinak prehazet a pak pojedu a budu zkoušet kde je zakopaný pes jenže tam mám ještě naveseny síťový disk a tak nevím co to zpusobuje
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 6 pomocí Tapatalk
Vypadly pojistky a můj dobře rozehraný DH se na GR58 odporoučel k pánu. Moje spolubydlící z toho měla záchvat smíchu. Ale byla v místnosti, takže událost se stala bez něčí sabotáže. Takže už si v bytě nemůžu být jist výpadkem wifi nebo elektriky na žádném místě.
Tohle by se ti v Soulu nestalo
Já chtěl včera zase po delší době zahrát (rýma už dobrý), ale zvítězil korejský seriál "My Love From Another Star"
Já chtěl včera zase po delší době zahrát (rýma už dobrý), ale zvítězil korejský seriál "My Love From Another Star"
Byl jsem ubezpečen, že teď v létě tu budou výpadky elektřiny na denním pořádku, jak nejen Malťani budou ve velkém zapínat klimatizace a větráky, tak to ta síť prostě sem tam neunese. Holt malý ostrov. No paráda, abych zase neskončil u SC.
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
malá upska za pár šupů by třeba píchla. já bych o ni uvažoval být v Tvé pozici
edit: ale je fakt, že pokud spadne celý ostrov i poskytovatelem, tak nepomůže ani svěcená. člověk by musel znát tech detaily
edit: ale je fakt, že pokud spadne celý ostrov i poskytovatelem, tak nepomůže ani svěcená. člověk by musel znát tech detaily
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Nemá se poflakovat v zahraničí, stejně tam nejsou žádný asiatky Jináč já asi delší dobu neripnu - přestávám to hrát, nuda nuda nuda bohužel
Je to asi dva tydny co jsem zrakvil svoje DH, se kterym jsem hral od konce 5. sezony. S vyjimkou max 10 hodin behala vzdy max Torment a max GR. Sel jsem GR 65, kde jsem skippoval moby, abych mel RG co nejblize vchodu. Bohuzel jsem si vzal prilis velke sousto, dosla mi behem vaultovani discipline a pak me usmazil nejakej radovej mob. Dosahla na 475 hodin, 64.426 elite killu, coz je po prvni 590 hodinove postave muj druhy nejlepsi vysledek v survibilite.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!