Sun Tzu - The Art of WarPromyšlený plán přináší vítězství
nedostatečný plán nese porážku
Co teprve tam kde žádný plán nebyl!
Z tohoto pohledu jsou mi
vítězové i poražení
předem zjevní!
Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Darkness
- The Butcher
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů
"jak za pár milionů postavit wizarda, že budete hrát bezpečněji a skoro stejně efektivně, než mnozí s výbavou za stovky mil"
jiz tento vikend v kinech :-)
jiz tento vikend v kinech :-)
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Zneužiju tvoje vlákno...díky
Tak jsem udělal menší upgrade s tim že jsme si zvedl dps asi o 16k a mana regen o 9 na 85/s...obětoval jsem cca 200armoru což bylo asi -0,6 prot...v EHP asi 60k.
Jsem teď na 690k EHP a testnul jsem mp6 sám a hned první elita a pasivka během 5ti sekund :-( měli teda fire chany, ale jako to jsem opravdu nečekal...včera test s barbem a WC a total napohodu, ale bez WC teda jako mazec...
Kdyby někoho napadlo co s tim, abych nebyl takovej papírák dejte pls vědět. Ale nechci to mít na ukor dps
http://www.diabloprogress.com/hero/kolm ... m/27383216
Tak jsem udělal menší upgrade s tim že jsme si zvedl dps asi o 16k a mana regen o 9 na 85/s...obětoval jsem cca 200armoru což bylo asi -0,6 prot...v EHP asi 60k.
Jsem teď na 690k EHP a testnul jsem mp6 sám a hned první elita a pasivka během 5ti sekund :-( měli teda fire chany, ale jako to jsem opravdu nečekal...včera test s barbem a WC a total napohodu, ale bez WC teda jako mazec...
Kdyby někoho napadlo co s tim, abych nebyl takovej papírák dejte pls vědět. Ale nechci to mít na ukor dps
http://www.diabloprogress.com/hero/kolm ... m/27383216
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Bez ztraty DPS to bude orisek Ale muzes koupit nejaky pekny Vile Wardy s 250+ INT, 100+ VIT a ziskas jako bonus armor, kterej te stoji dost EHP a rozdil 300 u tech cca 3,4k co mas ted bude znat
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
- Darkness
- The Butcher
np
1. 690k EHP na MP6 je nic ... Darkness ve svem 1. zivote zesnula se 790k EHP na MP3 pri 130k DPS a nebylo to diky lagu ani DC
Kdyz dostanes armor nad 5500, muzes i ubrat jeden all res item a budes na tom daleko lip, a life zkus dostat na 100k - budes mit 2x tolik EHP a po MP5-6 se muzes prochazet.
Btw, ja mam s DPS vybavou cca 168k dps, 110k life a 1.4mil EHP
Na to jak ziskat armor mam pro sebe jednoduche pravidlo - itemy bez armor jsou brimy, ktere se daji prodat za slusnou cenu
1. 690k EHP na MP6 je nic ... Darkness ve svem 1. zivote zesnula se 790k EHP na MP3 pri 130k DPS a nebylo to diky lagu ani DC
Kdyz dostanes armor nad 5500, muzes i ubrat jeden all res item a budes na tom daleko lip, a life zkus dostat na 100k - budes mit 2x tolik EHP a po MP5-6 se muzes prochazet.
Btw, ja mam s DPS vybavou cca 168k dps, 110k life a 1.4mil EHP
Na to jak ziskat armor mam pro sebe jednoduche pravidlo - itemy bez armor jsou brimy, ktere se daji prodat za slusnou cenu
Naposledy upravil(a) Darkness dne 16.08.2013, 15:52 hod., celkem upraveno 2 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Cekni moje WD, mp10 v parte pohoda, nizsi mp bez problemu:)
Akorad gemy tam nemam nahozeny tedka.
Akorad gemy tam nemam nahozeny tedka.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
jojo armor ten mam dost špatnej to vim, snažil jsem se s tim neco udělat, ale marně, vzhledem k tomu, že mám na sobe převažně lege kde je random většinou jen jeden a craft, kterej není spatnej, ale nemá proste ten proklatej armor...pokud nechci kupovat itemy za pul bil tak mám asi pech :-( jako WD s 5,5k armoru je podle mě nadlidskej úkol...možná tak kdybych oželel 60k dps, což vážně nechci....hold budu muset chodit v partě (což už chodim, sám jsem nešel od 70 parag) a pokud možno s barbarem :-D A nebo pak ty vyšši MP chodit se skornem a spoléhat, že 5,9 LS uhealuje většinu pecek co dostanu
- Darkness
- The Butcher
Kurovec je na tom s armor slusne a planuje koupit za 600mil zbran - pak na tom bude s DPS lip ...
nebo se mrkni co ma DrKelzar ten beha mp10 sam :-)
nebo se mrkni co ma DrKelzar ten beha mp10 sam :-)
Darkness: DrKelzar Tak když se podíváš na jeho výbavu tak ta nebyla za tech pár stovek mio :-D jestli ta tabulka prodejů jsou jeho dropy, tak má někdo zatracený štěstí :-D já prodal pár věcí za 100+ Mio a jeden za 350 :-D
A kreditku do toho opravdu vrážet nebudu...jsem silnej odpůrce kupování goldů, když vim, že někdo kupujde goldy za prachy, tak s nim ani nehraju, protože to je pak jako bych si ty goldy koupil já
A kreditku do toho opravdu vrážet nebudu...jsem silnej odpůrce kupování goldů, když vim, že někdo kupujde goldy za prachy, tak s nim ani nehraju, protože to je pak jako bych si ty goldy koupil já
- Darkness
- The Butcher
vsak to bylo jen pro inspiraci, ani za 50 miliard by jsi takovou vybavu nekoupil :-)
A reknu to jinak, kdyz zdvojnasobis EHP i se snizenim DPS o 20-30k poznas uplne jiny rozmer hry ...
chodival jsem casto s Lambem a kosili jsme mp5-6 s prehledem i s jeho DPS...
A reknu to jinak, kdyz zdvojnasobis EHP i se snizenim DPS o 20-30k poznas uplne jiny rozmer hry ...
chodival jsem casto s Lambem a kosili jsme mp5-6 s prehledem i s jeho DPS...
Koukám na špatný místo, nebo se víkendové promítání nekonalo?..
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
- Darkness
- The Butcher
Omlouvam se, konstalace hvezd neprala, zatim ne.
Nepodarilo se mi prodat co jsem potreboval, abych mel zaklad pro vyber gearu, ktery jsem chtel zachytit.
Nepodarilo se mi prodat co jsem potreboval, abych mel zaklad pro vyber gearu, ktery jsem chtel zachytit.
Darkness píše:Některý večer, nejdříve v neděli, ale pravděpodobně až během příštího týdne,
:]]]] Bude nekdy moral, nebo jak to vypada? .. Na stream bych celkem kouknul, ale je to uz pres mesic a furt nic ....
- Darkness
- The Butcher
Hmm, tak se mi podarilo dotahnout postavy vsech class na 60 a vybavit ze zbytku po Darkness celkem slusne, ze muzou farmit mp3 a troufnou si i na mp5.
DH, WD i monk maji pres 1mil EHP a 70k+ dps, krome BT pants a WH neni ve vybave zadny item ktery by stal pres 20mil. Dokonce poprve pouzivam Hellfire ringy, nektere se jakz takz povedly a hodi se....
Akorat barb nejak zaostava a vubec se mi do nej nechce ...
Ted mi chybi tak 5 miliard na gemy :-))) a par mil na crafty - itemy neresim, ty bud padnou nebo se obcas neco zajimavahe za dobrou cenu na AH objevi
Zjistil jsem zajimavou vec. s Wizardem se mi hraje zdaleka nejlip a ne jen proto, ze ho nejlip znam - ale proste wizardi vzdy byli a stale jsou nejmocnejsi :-))
Co mne vadi na ostatnich postavach? furt se s nimi musi spechat, aby nespadly buffy.... WDcko ruzne bonusy, monk to same, DH je jeste vlastne jediny celkem klidu. Ale neni nad Darkness - ta nahodi buffy, storm armor + archona a muze si pri boji (i s elitkami) sbirat itemy a chatovat a vsechno kolem stejne pada :-)))
DH, WD i monk maji pres 1mil EHP a 70k+ dps, krome BT pants a WH neni ve vybave zadny item ktery by stal pres 20mil. Dokonce poprve pouzivam Hellfire ringy, nektere se jakz takz povedly a hodi se....
Akorat barb nejak zaostava a vubec se mi do nej nechce ...
Ted mi chybi tak 5 miliard na gemy :-))) a par mil na crafty - itemy neresim, ty bud padnou nebo se obcas neco zajimavahe za dobrou cenu na AH objevi
Zjistil jsem zajimavou vec. s Wizardem se mi hraje zdaleka nejlip a ne jen proto, ze ho nejlip znam - ale proste wizardi vzdy byli a stale jsou nejmocnejsi :-))
Co mne vadi na ostatnich postavach? furt se s nimi musi spechat, aby nespadly buffy.... WDcko ruzne bonusy, monk to same, DH je jeste vlastne jediny celkem klidu. Ale neni nad Darkness - ta nahodi buffy, storm armor + archona a muze si pri boji (i s elitkami) sbirat itemy a chatovat a vsechno kolem stejne pada :-)))
OK, rád slyším, že tě hra baví a daří se ti, ale jak to souvisí s čl.1? ...možná jsem něco přehlíd, nebo za tu dobu už zapomněl..
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
taky by mě zajímalo kdy konečně natočíš ty videa
- Darkness
- The Butcher
nj, to by mne taky zajimalo.. - kdybych to chtel udelat jak si predstavuju - musim se toho hodne naucit, s editaci videa nemam zadne zkusenosti
Tak to udelam formou streamu tento vikend, vyberte si termin
1. patek 20:30
2. sobota 20:30
3. nedele 20:30
Tak to udelam formou streamu tento vikend, vyberte si termin
1. patek 20:30
2. sobota 20:30
3. nedele 20:30
Stream se nikde nezaznmenává/nedá zaznamnat? (nevím o streamování vůbec nic, ale tím by to bylo vyřešený..., já se v začátcích díval na záznamy streamů o D3, totiž..)
- Darkness
- The Butcher
stream se zaznamenava automaticky, to neni problem, ale neni az tak jednoduchy rict vsechno behem par minut na zivo at to ma hlavu a patu, kdyz to clovek nedela denne )
vidim to mozna spis na sobotu, podle nalady a unavy zitra ...
vidim to mozna spis na sobotu, podle nalady a unavy zitra ...