Graveyard
Re: Graveyard
Jo, viděl jsem, ale to hádám nebylo HC a taky zkus to v reálu Aster už je hotovej, večer šel offline živej
RIP Monster s wizzem - první GR48 jsme vzdali pro krutý roll, ve druhém dvě elitky těsně za sebou s reflectem (pro wizze a mé WD fakt humus) - u té druhé mu ten reflect pořádně naložil do pasivky (či možná i dvou ) a pak jsem ho jen viděl jak prchá, ale asi ho ještě něco kouslo či dobíhal účinek reflectu, nevím, prostě najednou byl na zemi a sám taky neví proč, nikde už žádné mobky. No škoda dobrého wizze co byl ochoten s náma takhle blbnout
Rip, ten Monster ma fakt smulu. Pred par mesici s nami sel gr a ripnull supp cruse kvuli vypadku elektriny. Jestli byl v pasivce a zemrel pobliz elit nebo na vzdalenost obrazovky, mohl to byt reflect, nebo vez. Tam je potreba utect pres vice nez obrazovku. Na druhou stranu, reflect nedostavas, kdyz nestrilis.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
Jj, Monster má fakt smůlu, dneska ripnul zase A ještě k tomu s parádním ancient HF amuletem
Trošku nenápadné - GR38, někde mu procla pasivka, a pak najednou z ničeho nic kousek dál nějaká humus elitka - člověk ani nemrknul, já měl pasivku a mazal pryč, a mezitím čtu že si lehnul, bleskovka a pořádně ani nevíme co nám tak naložilo
Trošku nenápadné - GR38, někde mu procla pasivka, a pak najednou z ničeho nic kousek dál nějaká humus elitka - člověk ani nemrknul, já měl pasivku a mazal pryč, a mezitím čtu že si lehnul, bleskovka a pořádně ani nevíme co nám tak naložilo
tyckin prosim ta vysvetli mi trosku ze preco si kazdy dava ten gem Gogok of swiftnes a ci neni nejaky iny lepsi ? zvysi sa atack speed aj u petov a ten cooldown reduc ako funguje dik
Gogok? Na ktere chary? Ja ho na dh nejedu.
aha som zabudol napisat ale tyckin vie ze na WD a carnevil buil...ten sipkovaci blazon s fetismi
Jednoduché - vyšší AS = vyšší dmg, a kratší cooldowny, co je na tom složitého Taky jsem zvažoval jinej, ale asi ho nechám.
pri carnevil builde su ti naco kratsie cooldowny ? a o tych 15% to pri pirani a jaunte neni ani poznat aspon ja mam taky pocit ale mozno sa mylim
Tak spirit walk častěji, totem (BBV) také, flušeš rychleji (více hitů = lepší léčba skrze life per hit), ale hlavně ti to zvedne dmg. Zvažoval jsem Zeis či Toxin gem, to se taky dá použít. Když jsi víc u mobů (nižší obtížnost) pak by se dal i Pain enhacer, vyber si dle libosti
ja zvazujem vyskusat Esoteric Alteration ked tam budem mat rank 25...pri mojom zatial zlom geare mi to urcite zachrani vela krat pr*el a ted pouzivam Bane of the Powerful...je tam perma 15% na elitky co je super...a v druhom prsteni mam Enforcer co pouziva asi kazdy...v amulete zatial dieru nemam
Powerful je dobrej na nižší obtížnosti, do trialu a vyšších GR už se nehodí, v GR40+ mi celkem často vyprší bonus než se píchne další elitka, a zejména při pasivce
Jinak tu v sekci HC máme klanové vlákno
Jinak tu v sekci HC máme klanové vlákno
Je možný aby ten spirit vesel neprocnul? WD mrtvý a ikonka na ploše žádná.
Tak to je docela divný, měl jsi to fakt zařazený v pasivkách? No každopádně RIP
Přehlídnout se to nedá, ikonka nakočí, aktivuje se spirit walk, to člověk pozná že je zle, já už jsem procnul snad stokrát, takže to funguje
Přehlídnout se to nedá, ikonka nakočí, aktivuje se spirit walk, to člověk pozná že je zle, já už jsem procnul snad stokrát, takže to funguje
Hm tak to sem měl smůlu. Tady máš odkaz na postavu i ten autoscreen.
http://i59.tinypic.com/2wokosl.jpg
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spej ... o/60208747
http://i59.tinypic.com/2wokosl.jpg
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Spej ... o/60208747
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Screen se dělá az po smrti a v tu chvili tam ikona pasivky uz neni. Pravdepodobne ti normalne procla, ale v zapalu boje jsi si nevsiml.
Vcera pekne d****** rip rov buildu v gr 48 s kolegy z The Expendables. Cely rift v poho bez jakychkoliv problemu. Prvni trable nastaly po ik fireballem od Sand Shapera. Uprk do townu ihned a pockani na pasivku. Jenze pri navratu do riftu skok hned do tornada a pak to slo rychle - zurive klikani na ss, ale kontakt s dalsim tornadem byl smrtici. Chyba byla v tom, ze jsem utekl do townu hned za rohem a ne dale a pote, ze jsem se nevracel pres cely rift. Ta tornada nakladaji neskutecne nemate-li cameo. Takze TOP rov je po nejakych 30 hodinach v panu. Veci popadaji znovu, i ancientky. Mam jeste zalozni neackovy , ale chybi 1h natalka a calamity. Vracim se tedy na nejaky cas k m6
Ja mam dnes od ctvrt na devet futsal a predtim litani, budu az nekdy kolem desate...
Povedlo se mi vyexpit Teaguk na 27 a na 12 lvl (delam si zalohu pro pripad ripu). Trapped a Zeis muzu pouzit z m6 buildu. Jakmile dropnu ackovej 1h natalky a calamity, jsem zpatky. Ta mara je schopna udelat okolo 40 gr solo ale do party klidne. Bohuzel jsem az do nedele vecer mimo. Ready budu az zitra ale nejdrive okolo 9 vecer ...
Povedlo se mi vyexpit Teaguk na 27 a na 12 lvl (delam si zalohu pro pripad ripu). Trapped a Zeis muzu pouzit z m6 buildu. Jakmile dropnu ackovej 1h natalky a calamity, jsem zpatky. Ta mara je schopna udelat okolo 40 gr solo ale do party klidne. Bohuzel jsem az do nedele vecer mimo. Ready budu az zitra ale nejdrive okolo 9 vecer ...