Příspěvek
od Mlok » 22.02.2016, 13:09 hod.
Pingem většinou nepozná nic. Pingem by pouze poznal, že provider zcela ztratil konektivitu do Telie. To se sice stát může, ale častější problém je občasné rozpojování vytvořených připojení.
Tzn. nějaký aktivní prvek po cestě sem tam sestřelí připojení. V tu chvíli ping nepozná vůbec nic, protože ping pokaždé navazuje spojení nové. Sám jsem si tímhle problémem prošel a ping na pozadí bylo první co jsem zkoušel a nevedlo to nikam (ve chvíli DC pingy vždy v pohodě, přesto problém u providera byl).
Větší šanci má při monitorování Wiresharkem, ale tam už tomu musí aspoň trochu rozumět (a samozřejmě pustit předem monitorování a čekat na DC a pak analyzovat záznam kdy došlo k DC). Ale ani tohle nemusí přímo ukázat na problém (tedy uvidí tam jasně, že došlo k resetu připojení a jestli přišlo zvenku nebo ho inicioval počítač na kterém hraj, ale tím ještě neodhalí kde a z jakého důvodu po cestě k resetu došlo).
A dočasná ztráta konektivity nevadí. S tím si D3 poradí. To si lze vyzkoušet odpojení ethernetové kabelu od PC třeba na 1s. To D3 rozdýchá a zůstaneš pořád ve hře (netestoval jsem jak dlouhé odpojení to rozchodí, 1-2s určitě ano, to jsem zkoušel).
Ovšem reset spojení od aktivního prvku po cestě už ne, to dojde k okamžitému DC.
A problém DC je v 99% na straně uživatele/providera, prostě mimo Bliz. To 1% jsou případy, kdy to na serveru Bliz. sestřelí celou hru. V tu chvíli ale nejde ani umřít, protože samotná hra dále nepokračuje. A pak se párkrát občas objevil nějaký globální problém u Bliz. kdy chvíli docházelo k velkým DC u hodně uživatelů, ale to bylo vždy po chvíli vyřešeno.