Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
Zdravím přátelé,
nechci kvůli jedné otázky zakládat nové téma.
Začal jsem hrát hc wd bez ah jen s věcma, které najdu. Poraďte nějaký bezpečný build. Dík
Klidně piště pm.
nechci kvůli jedné otázky zakládat nové téma.
Začal jsem hrát hc wd bez ah jen s věcma, které najdu. Poraďte nějaký bezpečný build. Dík
Klidně piště pm.
Re: Challenge ACCEPTED - Diablo III MP10 - drop ONLY!!
Žádný takový build neexistuje, prostě je to o tom s čím se ti hraje dobře ... navíc se ti s každým levelem otevřou nové skilly a runy a tak se to může o level měnit ...
Základ je asi ze začátku grasp of death nebo jak to je, no a šipky furt ... pak nahodíš rafany, gargamela, spirit walk, soul harves, netopejry, to už je fakt jen o tom, s čím ti to jak půjde ...
U WD platí jediné svaté pravidlo a to je to, že na levelu 30 prostě dáváš pasivku spirit vessel a tu už nikdy nezrušíš ...
Základ je asi ze začátku grasp of death nebo jak to je, no a šipky furt ... pak nahodíš rafany, gargamela, spirit walk, soul harves, netopejry, to už je fakt jen o tom, s čím ti to jak půjde ...
U WD platí jediné svaté pravidlo a to je to, že na levelu 30 prostě dáváš pasivku spirit vessel a tu už nikdy nezrušíš ...
Já to myslel tak, že jestli se dožiju lvl 60 tak nějaký finální build, ke kterému dospěju.
Viděl bych to asik takhle http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... !aed!.aabc
Abych nebyl úplně of topik včera jsem zabil zoltana normal.
Viděl bych to asik takhle http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... !aed!.aabc
Abych nebyl úplně of topik včera jsem zabil zoltana normal.
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Muhehehe Gargamel III prave sežral šmoulího NM řezníka.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tvle doufam, ze to tady nebudou cist nejaky deti.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
-
- Minion of Destruction
To ja taky, protoze NM Šmoulinka Magda je sežraná. Bwahahahaha (lvl 45 live 18k/1200dmg)
Milion: Já třeba jedu na vyšší MP toto: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kolm ... o/27383216
a naprostá spokojenost...ty netopejři se samozřejmě taky daj a řek bych, že dávaj větší pecky než ty medvědi...ale je to o zvyku a o tom co ti sedne...vyzkoušej uvidíš...GL
a naprostá spokojenost...ty netopejři se samozřejmě taky daj a řek bych, že dávaj větší pecky než ty medvědi...ale je to o zvyku a o tom co ti sedne...vyzkoušej uvidíš...GL
-
- Minion of Destruction
Sakra Brawlere, uz jsem na Desolate a pomalu mirim ke Koulařovi. lvl 48 18k live / 1800 dmg. De to pomalu, toz su zvedavy jestli spolu ten 3a pojedem nebo ne.
-
- Minion of Destruction
Belialskej šmoula NM byl prave Gargamelem III rozmoštovanej na tak maly kousky, že ani červi nebudou mit co žvejkat. MUHEHE!
lvl 48 - 1900dmg / 23k live
(ufff stestí, spotil jsem se až na ...)
lvl 48 - 1900dmg / 23k live
(ufff stestí, spotil jsem se až na ...)
tak uz zase jedu, predpokladam, ze na hell a lvl60 se dostanu nekdy zitra vecer ted jsem sundal zatim na normal Beliaha a jedu dal
edit: siege down... s updatem bych ale nepospichal, az vecer zase lognu, tak bych chtel dojit minimalne k Beliahovi na NM, tak uvidime...
edit: siege down... s updatem bych ale nepospichal, az vecer zase lognu, tak bych chtel dojit minimalne k Beliahovi na NM, tak uvidime...
Naposledy upravil(a) Zaljan dne 23.06.2013, 15:24 hod., celkem upraveno 1 x.
no lehnul jsem pri prvni navsteve cisare (zachrana Leah)... moc jsem si veril a neprenastavil si na skillu horrify a i pres 50k HP me ta horda pomahacu sejmula nechutne rychle...Brawler píše:Kde? Někde u kulíka? Škoda ho, veliká škoda ho ...
-
- Minion of Destruction
... to hraju asi nejaky jiny MP10 ze to davate tak lehce a ja se sotva protloukam
EDIT - nebo su lama a neumim to :-D
EDIT - nebo su lama a neumim to :-D
no ja mam ted vyhodu, ze uz jsem byl na lvl60 a mam v bedne vybavu z nizsich lvl + hlavne drahokamy a knizky, takze jedu jako vitr ale kolem NM A3 to zacne vaznout, cekam...
EDIT: tak jsem po veceri "posvacil" Dia na normalu... jedu se ted protahnout na inliny, ale kdyby chtel se chtel nekdo po cca 22 hod pridat na "NM no AH MP10 only", tak je vitan... pocitam, ze povalim rychle, rad bych dal A1 a A2
EDIT: tak jsem po veceri "posvacil" Dia na normalu... jedu se ted protahnout na inliny, ale kdyby chtel se chtel nekdo po cca 22 hod pridat na "NM no AH MP10 only", tak je vitan... pocitam, ze povalim rychle, rad bych dal A1 a A2
-
- Minion of Destruction
tak pokrok temer nulovy. Asi bych videl problem v craftu (vymena veci 1:10 je narocna), kde se proste nedari. Drop taky na prd, holt by to chtelo paragon 60 na aspon 1 zlutou z elity. Ale to je pekny sen.
A3 - zacina mi hodne chybet dmg, 2k je malo, rad bych 3-4k. Zivotu je zatim dost, tak jsem hodil exp sutr. Na velky šmouly to prehodim. (25k s exp sutrem, 28 s live šutrem)
A3 - zacina mi hodne chybet dmg, 2k je malo, rad bych 3-4k. Zivotu je zatim dost, tak jsem hodil exp sutr. Na velky šmouly to prehodim. (25k s exp sutrem, 28 s live šutrem)
no ja vcera plan nesplnil, nejak me ty brusle vycerpaly, takze jsem dosel jen do achivu... Kulik a Belik tak museli pockat na dnesni den
2ride: treba se vecer potkame v A3
jinak vcera mi padlo asi 5 legendarek, ale az na jednu lowlvl kudlu same prisernosti
2ride: treba se vecer potkame v A3
jinak vcera mi padlo asi 5 legendarek, ale az na jednu lowlvl kudlu same prisernosti
-
- Minion of Destruction
Zaljan - no dneska nebudu vubec, ale zitra by jsme mohli trosku pokrocit. Chvilku jsme valili s Brawlerem a slo to hodne dobre (mraz+dmg). Ona je strasne znat i ta vymena veci. A Msstar je myslim uz taky v 3aNM, tak hra ve 4 by byla kruta :-). Navrhnul bych to s ohledem na decka a praci takhle:
utery - 21:00 - 23:00 moštovačka, projdem 3a podle toho, kdo je nejmin daleko - at to ma cely + muzem nakouknout do 4a
streda - po RIPu v 4a zacinam znova a su nasranej, ze zas valim sam :-)
utery - 21:00 - 23:00 moštovačka, projdem 3a podle toho, kdo je nejmin daleko - at to ma cely + muzem nakouknout do 4a
streda - po RIPu v 4a zacinam znova a su nasranej, ze zas valim sam :-)
- ViolatorCZ
- Gorebelly
- BattleTag:ViolatorCZ#2356
Nemusíš, já mám nastartovanou mončičandu na lvl3, tak povalíme spolu :-), chci to taky zkusit.
Samo Ti ale přeju, ať to projdeš bez úhony :-)
Samo Ti ale přeju, ať to projdeš bez úhony :-)
-
- Minion of Destruction
to bych nebyl ja, aby se neco nepokazilo :-D
no ja dneska trochu popojedu (tedy pokud nepujdu po praci na vino), tak uvidim, kam dojdu... pocitam tak Kulik, Belik a mozna Siege
v utery se domu asi pred 22:00 nedostanu, ale na konec A3 a A4 bych se urcite pridal, zvl. na A4 nemam dobre vzpominky, tam se mi posledne hrube nelibilo, bylo to same kitovani a probihani. I kdyz ted uz mam aspon dobry gemy a i nejakou vybavu co popadala na hellu
ale ve 4 by to fakt mohlo odsejpat... za sebe ocekavam DMG tak 4k+ unbuff a 25k+ HP
v utery se domu asi pred 22:00 nedostanu, ale na konec A3 a A4 bych se urcite pridal, zvl. na A4 nemam dobre vzpominky, tam se mi posledne hrube nelibilo, bylo to same kitovani a probihani. I kdyz ted uz mam aspon dobry gemy a i nejakou vybavu co popadala na hellu
ale ve 4 by to fakt mohlo odsejpat... za sebe ocekavam DMG tak 4k+ unbuff a 25k+ HP
to Zaljan: dnes kolem půl osmý bych dorazil taky. nevím, co cheš posouvat, ale mám na počátku A3 normal 27lvl barbuchu, tak pokud tam máš něco podobnýho tak bych se přifařil