Mrtvolky - HC crew
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:mdmT#2837
... moc pěkný ... navíc to není jen na truhly, ale i na mrtvoly a stojany ... tzn. můžeš v tom být většinu času ...
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
jj, sukvos říkal, ale nevěděl jsem to jistě.
tak teď už chybí jen dostat lag a přijít o to co mám a dám si na 14 dní pauzu
tak teď už chybí jen dostat lag a přijít o to co mám a dám si na 14 dní pauzu
-
- Minion of Destruction
... tak víš jak, stejně to za těch 14 dnů všechno vyházíš :-)) ...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
gz parádní pásek... ráno jsem chvilku hrál a padl mi plánej na hůlku pro čarodku, dokonce jsem udľěal black dmg takže to pěkně ladí se sourcem
kdyby to mělo díru tak nemá chybu, i tak jsem si ji nechal má 6% do elitek a to se hodí
kdyby to mělo díru tak nemá chybu, i tak jsem si ji nechal má 6% do elitek a to se hodí
- hulkxxxl
- Ancient
to byl fakt první pro lvl 60 co mi padl.. jinak samé krámy
udělal jsem asi 10 hůlek a žádná neměla soket tak fakt nevím jestli jde rolnout na ní
PS: měl bytam jít,,,,
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... /ruinstoke
PPS: je to asi stejně jedno koukám na
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... pe/atrophy
lvl 70 má 5 valstností co se rolujou... ta stará jen 3 takže che to najít pak nové plánky
udělal jsem asi 10 hůlek a žádná neměla soket tak fakt nevím jestli jde rolnout na ní
PS: měl bytam jít,,,,
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... /ruinstoke
PPS: je to asi stejně jedno koukám na
http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... pe/atrophy
lvl 70 má 5 valstností co se rolujou... ta stará jen 3 takže che to najít pak nové plánky
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
hmm, pekna hulka, ale furt horsi nez obycejna spear se socketem myslim ze by socket rolnout mohl, ale roluje u zbrani neprijemne malo, mam zkusenost u jinych legendarek
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- hulkxxxl
- Ancient
měl jsem pěknou sekerku se soketem a tohle bylo jen -1% dps... ale nějak se mi s ní líp hraje no odpoledne budu testovat...
spear mám nějakej v truhle ale ikdyž měl 1000 dmg cd a soket byl horší ohodně
PS: ráno jsem skoro zdechl na t1 v kráteru, asi nějakej bug nebo co, dostal jsem tak naloženo že jsem měl baňku prádnou ale pasivka neprocla, během sekundy jsem byl vyléčenej ale docela mi lepilo
spear mám nějakej v truhle ale ikdyž měl 1000 dmg cd a soket byl horší ohodně
PS: ráno jsem skoro zdechl na t1 v kráteru, asi nějakej bug nebo co, dostal jsem tak naloženo že jsem měl baňku prádnou ale pasivka neprocla, během sekundy jsem byl vyléčenej ale docela mi lepilo
- Darkness
- The Butcher
spear nebo mace musi mit 1100+ dmg a bez CD pak je zbran dobra - radove lepsi nez vsechny zbrane co ted padaji, alespon pro wize s triumviratem
koukal jsem, ze mas malo zivota a vseho, kdyz se octnes v blbem miste, tak je smrt rychla...,
spear nebo mace: protoze jsou pomale, a maji vysoky dmg, a tim padem nejvyhodnejsi - spotreba AP sronatelna se skornem, dmg jeste lepsi
skoro vsechno co ted pada ma elemental dmg,.., no ale v ROS uz to bude jedno
koukal jsem, ze mas malo zivota a vseho, kdyz se octnes v blbem miste, tak je smrt rychla...,
spear nebo mace: protoze jsou pomale, a maji vysoky dmg, a tim padem nejvyhodnejsi - spotreba AP sronatelna se skornem, dmg jeste lepsi
skoro vsechno co ted pada ma elemental dmg,.., no ale v ROS uz to bude jedno
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
- Frozen
- The Butcher
Mno.... zase čím mám větší AS, tím rychleji naberu AP a obnovuji štít z magic weapon...
- hulkxxxl
- Ancient
no života mám málo to vím.. proto t1 je asi maximum pro mě... mě se teda hraje líp s rychlejší zbraní ale chápu tě hrál jsem tak s dh pomalá zbraň a jen jsem nabíral cc a cd abych šetřil zdroje
-
- Minion of Destruction
... tak to dělám asi všechno blbě, ale třeba u DH si nedovedu představit hrát hru na pomalej AS :-)) ... naopak u tohoto charu rvu všechno do AS a čím vyšší AS, tím víc mattoni :-) ...
EDIT - a u wizze dělám to stejný, ale tam nejsem ještě ani na lvl 60,, takže o wizzovi nemluvím, tomu nerozumím, ale na DH už toho mám odehráno celkem dost :-) ...
EDIT - a u wizze dělám to stejný, ale tam nejsem ještě ani na lvl 60,, takže o wizzovi nemluvím, tomu nerozumím, ale na DH už toho mám odehráno celkem dost :-) ...
- hulkxxxl
- Ancient
pomaleji s většíma ranama.... a vydrží ti dýl hatred, je to o tom co tě baví někdo zas jede na rychlopalbu
koukal jsem nějaké farming cesty, odpoledne skusím jít a1 od questu od té barikády hnedka z města ty matky co blejou zombíky a dojít k dapšímu portu.. i bonus xp je prej za 3 matky sejmuté pěknej asi to zapoměli nerfnout... ráno sjem dal asi 20x core a ani myší bobek jsem nenašel
koukal jsem nějaké farming cesty, odpoledne skusím jít a1 od questu od té barikády hnedka z města ty matky co blejou zombíky a dojít k dapšímu portu.. i bonus xp je prej za 3 matky sejmuté pěknej asi to zapoměli nerfnout... ráno sjem dal asi 20x core a ani myší bobek jsem nenašel
-
- Minion of Destruction
... jj mě je jasný co k tomu stylu hry vede, je to nakonec stejný jako u WD s manou ... ale prostě bych to tak hrát nemohl, na DH mě právě baví to ratatata jak kulomet, vault nejlíp s tactical advantage a znova ratatata :-)) ... jako je fakt, že je to hlavně na nižšší obtížnosti, ale zase je to DH jak namydlenej blesk a je to neskutečná zábava :-)) ...
- Frozen
- The Butcher
ano je pravda že resource jde méně do kopru, ovšem mě trvá cca 2 vteřiny jej naplnit. Navíc heal z rychlejšího AS je lepší. Dříve se to tolik neřešilo, protože healoval LS, nyní to dost pomáhá.
- Darkness
- The Butcher
nj, ale zas vyssi AS, vic bordelu => nic neni videt, vic hitu => vic lagu, => vic mrtvolek na HC ..
kdyz musis kitovat vyssi AS => mensi DMG
kdyz musis kitovat vyssi AS => mensi DMG
Mdmt ja AS přehlížím jedu hlavne Crit a Crit Damage, abych mohl jet nostop Rapid Fire a nemusel doplnovat Hatred :-)
-
- Minion of Destruction
... njn logiku to má, ten rapid fire je sám o sobě tak rychlej, že už ani AS nepotřebuje :-)) ...