Mrtvolky - HC crew
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
tak rada do začátku.... zahraj si jedničku, dvojku a přečti si knihy .... pokud ne tak asi aspoň dvojku a knihy
btw neodolal jsem a včera jsem si zapnul na chvíli zaklínače 3, abych se podíval jak vypadá.... a je to opravdu nádherná hra a už se na ní těším, ale ta 2ka je taky graficky moc hezká a souboje jsou oproti 1 už zábava. Pokud si ji nechceš kupovat mohu ti nasdílet hry na steamu a pokud bych ji zrovna nehrál, tak můžeš pařit ty .
Pokud chceš, tak si založ steam účet, pokud nemáš. Zde je seznam co tam mam
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... s/?tab=all
ps. countra hraje synovec v jednom kuse
btw neodolal jsem a včera jsem si zapnul na chvíli zaklínače 3, abych se podíval jak vypadá.... a je to opravdu nádherná hra a už se na ní těším, ale ta 2ka je taky graficky moc hezká a souboje jsou oproti 1 už zábava. Pokud si ji nechceš kupovat mohu ti nasdílet hry na steamu a pokud bych ji zrovna nehrál, tak můžeš pařit ty .
Pokud chceš, tak si založ steam účet, pokud nemáš. Zde je seznam co tam mam
http://steamcommunity.com/profiles/7656 ... s/?tab=all
ps. countra hraje synovec v jednom kuse
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew
knížku jsem zatím četl jednu a celou jsem ji zhltal a moc se líbila, tu dvojku nějak ne a ne začít číst (blbé hry na mobilu )
steam mám, csko jsem paříval doněmoty před 10ti rokama ještě ho mám na účtu je taky v plánu si ho zahrát
tu dvojku si pak možná koupm díval sjem se že je za 300kč i s doplňkama
steam mám, csko jsem paříval doněmoty před 10ti rokama ještě ho mám na účtu je taky v plánu si ho zahrát
tu dvojku si pak možná koupm díval sjem se že je za 300kč i s doplňkama
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Sleduj Steam. Koupil jsem tam 1 a 2 za 250 kč. Tam se vyplatí kupovat hry, ale v akci. Ty sou tam ale neustále, každý pondělí nový.
- Frozen
- The Butcher
jak píše Cartman, stačí si to chytit v akci, já jsem taky kupoval bundle 1+2 za 250 Kč, ale jinak na kinguinu to je za 180.-
http://www.kinguin.cz/category/1980/the ... team-gift/
http://www.kinguin.cz/category/1980/the ... team-gift/
Mám odehráno 41 hodin a je to opravdu nádhera škoda že teď odjíždím na dovču na týden se mi bude stýskat
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... jak už padlo výše určitě bych doporučoval přečíst aspoň ságu o zaklínači, povídky nemusíš ... a pak teprve začít hrát ... jinak já nevím kolik mám odehráno, ale tipl bych si že tak podobně jako predy, možná o něco míň, mám postavu na nějakým 12 lvl ... a za mě je to nejlepší singl player hra co jsem hrál od zaklínače 2, takže asi tak :-) ... a jinak vřele doporučuju naistalovat toto : http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/12/ a přes to zapnout sweetfx ... propad fps je naprosto minimální ( při vypnutí FSAA nebo jak se tomu nadává defakto nulovej ) a ta hra vypadá ještě líp než v základu, není tak přebarvená, je víc temná a celkově je to prostě ještě hezčí ...
- hulkxxxl
- Ancient
tak jsem našel dneska mail od gogu a za 110Kč mám koupeného witchera 1 + 2 a k tomu jsem dostal simcity 2000
může bejt
může bejt
Pěkný to budou tvoje nejlépe investované peníze uvidíš A hlavně nezapomeň pořádně opíchat Triss
jak se tak divam, v nedobry cas jsem se pripojil do klanu ;-)
vcera na prvni pokus GR48
79. vyrostek 48 11m 42.366s 03-Jun-2015 18:50
na vyssi nemam zatim koule ani klice ;-)
BTW predevcirem nebo kdy to bylo, prvni proc za Barbara ever, sli jsme s DEU nejaky GR43, trosku nezvyk, ze nemam Unity, RG a najednou tuc a proc, ani nevim cim to bylo, ale srdce se mi krasne rozbusilo ... :-D
79. vyrostek 48 11m 42.366s 03-Jun-2015 18:50
na vyssi nemam zatim koule ani klice ;-)
BTW predevcirem nebo kdy to bylo, prvni proc za Barbara ever, sli jsme s DEU nejaky GR43, trosku nezvyk, ze nemam Unity, RG a najednou tuc a proc, ani nevim cim to bylo, ale srdce se mi krasne rozbusilo ... :-D
-
- Minion of Destruction
... njn je fakt, že teď většina klanu paří zaklínače ... já si teda včera po dlouhé době taky moc pěkně zahrál diablo, dali jsme ve 3 postupně 48,51,52 a 53 ( to jsme nestihli, hodně blbej roll ), ale jako fakt pěkná hra ... no následně jsem díky pocitu nesmrtelnosti ripl v gr 43, takže asi tak :-))) ... tím pádem si dám s diablem taky asi trošku přestávku :-) ...
mdmT videl jsem jak to hezky klatite. S kym jsi to tak krajel?
- hulkxxxl
- Ancient
tyjo zase? tak RIP
to unity je hrozně zrádný proto jsem ho nechtěl nikdy nosti člověk si zvykne že jde na 45 lážo plážo pak jde v partě a je dole raz dva
mám teď naráz nějak moc novejch her nestíhám asi začnu hrát w2 večer skusím pustit HOTS, když už jsem to stahoval celou noc
to unity je hrozně zrádný proto jsem ho nechtěl nikdy nosti člověk si zvykne že jde na 45 lážo plážo pak jde v partě a je dole raz dva
mám teď naráz nějak moc novejch her nestíhám asi začnu hrát w2 večer skusím pustit HOTS, když už jsem to stahoval celou noc
-
- Minion of Destruction
... s klukama z The Ex - Blackem a Sonim ( tornádo barbí a pakovací monk ) ...
Čus a RIP.. Sakra už nějak dlouho jsem nebyl když už se teď chodí 50+ ... Jinak já jsem vyresetoval všechny skill pointy v Zaklínačovi a všechno jsem dal do znamení odemkl si všech pět pokročilých znamení a je to teda opravdu znát nějaký zpomalení při míření kuší nebo odrážení šípů papírováním se proti tomu nedá srovnat Takový vylepšený Aard který odfoukne půl vesnice je proti lidem a topivcům k nezaplacení.
Ten rip byl vazne d******. Proste najednou lezel a ani nevim co se stalo... Ale Kuki te zanedlouho nasledoval diky vypadku detonatoru grafiky...
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Detonatoru. :-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Frozen
- The Butcher
Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního člověka, kterého potká a řekne mu:
"Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!"
Muž ale odpoví:
"Ne, mýlíte se, já jsem Rom."
Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího:
"Děkuji za vaši krásnou českou zemi!"
Ale kolemjdoucí odpoví:
"Já ne Čech. Já Vietnamec."
Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne:
"Díky za báječné Čechy!"
Kolemjdoucí řekne:
"Nejsem Čech, jsem Arab!"
Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá:
"Jste Češka?"
Žena odpoví:
"Ne, jsem z Ukrajiny."
Somálec je zmatený a ptá se:
"A kde jsou proboha všichni Češi?"
Ukrajinka se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví:
"Asi v práci!"
.....
"Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!"
Muž ale odpoví:
"Ne, mýlíte se, já jsem Rom."
Somálec jde dál a potká dalšího kolemjdoucího:
"Děkuji za vaši krásnou českou zemi!"
Ale kolemjdoucí odpoví:
"Já ne Čech. Já Vietnamec."
Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne:
"Díky za báječné Čechy!"
Kolemjdoucí řekne:
"Nejsem Čech, jsem Arab!"
Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá:
"Jste Češka?"
Žena odpoví:
"Ne, jsem z Ukrajiny."
Somálec je zmatený a ptá se:
"A kde jsou proboha všichni Češi?"
Ukrajinka se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví:
"Asi v práci!"
.....
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
A ted babo rad. Ma se clovek smat, nebo plakat
Na druhou stranu dokazu pochopit, ze jde clovek do nejakeho klanu zamerne kvuli tem lidem co tam jsou a rad by s nima hral.
Treba ja si tak chtel zahrat tady s Hulkem, kteryho mam ve FL uz z vanily, ale jak se zavedly klany, tak se na to nikdy nedostalo...
Co se toho zaklinace tyce, tak sam na sebe klidne prasknu, ze mam na steamu uz hafo jaru jednicku i dvojku a jeste jsem to ani nenainstaloval. Hry jsou to pekny, o tom zadna, ale stejne vzdycky sahnu po tom Diablu.
To mas celkem jedno. Vzdycky se da hrat s kymkoliv dalsim, nevyrostek píše:jak se tak divam, v nedobry cas jsem se pripojil do klanu ;-)
Na druhou stranu dokazu pochopit, ze jde clovek do nejakeho klanu zamerne kvuli tem lidem co tam jsou a rad by s nima hral.
Treba ja si tak chtel zahrat tady s Hulkem, kteryho mam ve FL uz z vanily, ale jak se zavedly klany, tak se na to nikdy nedostalo...
Co se toho zaklinace tyce, tak sam na sebe klidne prasknu, ze mam na steamu uz hafo jaru jednicku i dvojku a jeste jsem to ani nenainstaloval. Hry jsou to pekny, o tom zadna, ale stejne vzdycky sahnu po tom Diablu.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
-
- Minion of Destruction
Stáhl jsem toto a už mě baví běhat aji t6 :-))) https://sdilej.cz/7101450/Andrzej+Sapko ... 8CZ%29.rar , moc pěkně namluvená audiokniha:-))