Podle mého na větších obtížnostech nebudeš stíhat s manou.
Už sem koukal na videa kde jedou WD čistě na sacrifice jako hlavni DMG skill, ale je na to potřeba dost specifickej gear, aby se dosáhlo nulového CD na psech.
Být tebou tak bych jako jednu z passivek dal určitě Spirit Vessel. Na HC nedocenitelná záležitost.
Rozhodl bych se mezi netopýry a acidem. Máš dva skilly náročné na manu a na větších obtížnostech nebudeš stíhat regenerovat manu takže je stejně nebudeš moct používat.
Šipky jsou věc vkusu já mám radši žáby, ale i šipky maj něco do sebe.
Na čoklíky bych dal runu Life link "lvl na ni už máš" což ti dá 10% redukci dmg a místo passivky Jungle Fortitude bych dal již zmiňovanej Spirit Vessel "dřív nebo později ti to zachrání zadek".
Co se Sacrifice týká dal bych tam runu Next of Kin spolu s pasivkou Circle of Life kterou máš to ve velkejch skupinkách mobů bude jak atomovka pořád dokola.
Jinak jak už jsem psal na efektivní využití Sacrifice buildu potřebuješ itemy jednak s pick up radiusem a hlavně itemy, které ti sniží CD u psů v součtu na 0. Nevím přesně na kterých itemech to může být, ale prý se toho dá dosáhnout. Určitě to může mít lege WD helma, potom taky Mara amulet, pravděpodobně i nějaká offka a nevím jestli kudla, ale možná teky jo.
Na velké skupinky mobů to ani není třeba, ale na bossíky je to nepoužitelné pokud nemáš co nejnižší CD na psech nebo dokonce nulový.
Problém bude na HC na tenhle build poskládat gear. Už sem o něm také přemýšlel a přijde mi celkem zábavný, ale sehnat na to kvalitní věci je problém.
Taky popřemýšlej o passivkách Tribal Rites a Grave Injustice. Pokud opravdu pojedeš sacrifice build tak minimálně první z jmenovaných bude takřka nutnost.
Já bych finální podobu buildu udělal asi takhle
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ehZ!aabZca To je můj názor pokud to borci na netu jedou jinak tak mne opravte. Jak už sem psal bude to hodně náročné na specifický gear.