Mrtvolky - HC crew
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Jako elita bych řekl, že se počítá, co se týká dmg (bonus do elit), ale nepočítají se do tvé statistiky elite kills... Ovšem za test to stojí
Re: Mrtvolky - HC crew
Je nová stránka, nebudu tedy dávat edit, ale píšu tento nový post. Takže ano, jak goblin, tak minioni rare packu jsou pro počítání dmg bráni jako elity.
Čuska budete dneska online, že bychom něco společně daly? :-)
Teda jestli Malá pujde brzo spát.
Teda jestli Malá pujde brzo spát.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak nesmrtelnej mnich je ve výrobě.
Jinak co se týče citování předchozích příspěvků, editace, tak je mi to v techles skupinových tématech jedno, pokud samotnej autor/autoři nechcou jinak.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Jinak co se týče citování předchozích příspěvků, editace, tak je mi to v techles skupinových tématech jedno, pokud samotnej autor/autoři nechcou jinak.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Tak jak dneska? mohli by jsme něco dát ne? teda až dokoukáte hokej, to možná tak akorát uspím malou...
ne snad usne jak včera okolo půl 9 a já uvidím hokej taky
ne snad usne jak včera okolo půl 9 a já uvidím hokej taky
Ahojky můžem, ale taky nevím kdy budu online. Malá najednou nechce chodit do hajan v 20:00, ale jednou vydržela vzůru až do 22:00 :-(
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
uvidíme budu asi +- kolem osmé ještě jsem v hokně ale už teďka jsem ko tak možná spaní u hokeje dostane přednost
dlouho jsem si s váma pořádně nezahrál než se slezeme je deset a mě už to bere na spaní
dlouho jsem si s váma pořádně nezahrál než se slezeme je deset a mě už to bere na spaní
- Frozen
- The Butcher
nj mě malá začala pozdě usínat, ale zkusili jsme ji dávat dříve do postele a už se to o něco zlepšilo, až teda na včerejší výkyv do 21:15, jinak už zase usně něco okolo 20:30.
Jinak včera mi udělal obrovskou radost Light of Grace, díky kterému jsem mohl postavit build na Ray of Frost, na jiný element se mi díky tomu, že mám dost +% cold dmg nechtělo a tohle je fakt super. Ještě potřebuji pana kapitána s RsCR abych mohl mít familliara na sparkflintovi a budu spokojenej, i když možná bych bral ještě SOJ
Jinak včera mi udělal obrovskou radost Light of Grace, díky kterému jsem mohl postavit build na Ray of Frost, na jiný element se mi díky tomu, že mám dost +% cold dmg nechtělo a tohle je fakt super. Ještě potřebuji pana kapitána s RsCR abych mohl mít familliara na sparkflintovi a budu spokojenej, i když možná bych bral ještě SOJ
- hulkxxxl
- Ancient
tak koukám patch je na spadnutí už se těším i na výroční bonusy
jinak posílili mi warcry bude mít dosah 100y což je super protože dost často mi utečete z dosahu
včera jsem obětoval poslení bonus z asheara za bonus z blackthorne setu a musím konstatovat že imune na molten je prostě paráda stojím ve výbuchu a nic to neudělá
tak ještě ty ice climbery a pásek bt setu ať to můžu prohodit
PS: dneska asi taxikařím tak nevím jak se dostanu ke hře
PPS: uspávání zdar
jinak posílili mi warcry bude mít dosah 100y což je super protože dost často mi utečete z dosahu
včera jsem obětoval poslení bonus z asheara za bonus z blackthorne setu a musím konstatovat že imune na molten je prostě paráda stojím ve výbuchu a nic to neudělá
tak ještě ty ice climbery a pásek bt setu ať to můžu prohodit
PS: dneska asi taxikařím tak nevím jak se dostanu ke hře
PPS: uspávání zdar
Hulku, čistě teroristicky, když jsi díky BT setu imuní vůči molten, desecrator a plagued, superstision ti tímpádem nebude generovat fury z těchto věcí že?
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- hulkxxxl
- Ancient
i to mě napadlo jestli bude nebo ne neměl jsem moc času to odsledovat
ale v tomhle buildu nějak na nedostatek fury netrpím, dokonce jsem se vykašlal i na mnou opěvované bracery
pokud pojedu druhej t1 build na dps tak uvidím, ono když stojím ve s*ač je docela příjemný to doplňování fury
ale v tomhle buildu nějak na nedostatek fury netrpím, dokonce jsem se vykašlal i na mnou opěvované bracery
pokud pojedu druhej t1 build na dps tak uvidím, ono když stojím ve s*ač je docela příjemný to doplňování fury
Tovíš, když jedeš lighting aby ti to generovalo fury, já jedu fire, abych měl zase větší dmg
mezi námi děvčaty, za kolik ti WW crituje do elit/bílejch? když nejsou zdebuffované nějak moc a ty nabafovanej WDčkem? :-D
mezi námi děvčaty, za kolik ti WW crituje do elit/bílejch? když nejsou zdebuffované nějak moc a ty nabafovanej WDčkem? :-D
Čus ja dneska nebudu, přítelkyně má dneska narozeniny :-)
- hulkxxxl
- Ancient
tak ww crituje se štítem kolem dvou mil tuším... je to slabota s kladivem když jdu se soj tak do elitek je to asi 12m (ale zase ww je na pohyb a těch čísel lítá nějak víc)
ale na nějaké t4+ choutky chodím s ww, t1 rifty kde sejmu celej pack elit na 3 kladiva jedu s jiným gearem to je zase jinej příběh (tam mám edps do elit asi 2m)
ale na nějaké t4+ choutky chodím s ww, t1 rifty kde sejmu celej pack elit na 3 kladiva jedu s jiným gearem to je zase jinej příběh (tam mám edps do elit asi 2m)
tak to jsme na tom už stejně, ale je to hrozně slabý to WW na vysoký T mi přijde, už abych dropnul ještě pár věcí Earth a hopsal, dneska si budu chtít počít druhýho barba, kterej ponese jiný build, už mám na něj dvě IK věci a chci už 70 :-D
nemá v plánu dnes někdo něco expit že by mě potáh ? mi to přijde jako ztráta času expit solo na lvl 1
nemá v plánu dnes někdo něco expit že by mě potáh ? mi to přijde jako ztráta času expit solo na lvl 1
- hulkxxxl
- Ancient
na hopsání mi chybí jeden set a boty a na charge jeden set.., ik mám jen boty a helmu
tak jak to dropne budu testovat,
ww je sice slabé do single targetu ale podle mě se mrtvolky přesunou na farmu t5 v nejbližším období a ww je pro mě stále dobré v tom že se "vytočím" ze špatné situace, jinak bych musel dát asi leap abych se dostal z průseru a utekl (navíc je občas na monitoru takovej bordel že s hota fakt vubec nevidím kam mlátím)
tak jak to dropne budu testovat,
ww je sice slabé do single targetu ale podle mě se mrtvolky přesunou na farmu t5 v nejbližším období a ww je pro mě stále dobré v tom že se "vytočím" ze špatné situace, jinak bych musel dát asi leap abych se dostal z průseru a utekl (navíc je občas na monitoru takovej bordel že s hota fakt vubec nevidím kam mlátím)
- Frozen
- The Butcher
mno já myslím, že dneska by jsme mohli t4 nebo t5. Včera ta t3 letěla už dost rychle až to smrdělo otvíráním hlavy a zavíráním očí
- hulkxxxl
- Ancient
no lečo dneska neni a já ještě nevím jak budu večír záleží na manželce kdy půjde z hokny
tak uvidíme jak se slezem hlavně mdmt musí bejt bez něj na t5 nejdu
tak uvidíme jak se slezem hlavně mdmt musí bejt bez něj na t5 nejdu
- Frozen
- The Butcher
Jako ta změna archonu v novém patchi se mi moc líbí, konečně nebudu muset předělávat celý build, pokud se mi podačí sesbírat Vyr's set.
Kucí, kde najdu nějaký patch notes na tu 205? furt slyším, jak tohle bude mazec a tamto bude super...kde na to chodíte?