Pozor na HC public games

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Mr_Perfect
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LordDeZhul #2115
Re: Pozor na HC public games

Příspěvek od Mr_Perfect » 23.08.2012, 17:01 hod.

Wixxia píše:Bylo by dobré se na toto spíš ptát mojeho manžela, jest-li to spolu můžeme probrat u večeře ;)
Žiješ ve svobodné zemi, kde mají ženy i muži stejná práva :wave: Nebo se snad Tvůj choť jemnuje Abul Ibn Arab al Hammás el Islám? ;) Ne, promiň, zřejmě jsme každý z jiné generace a pohlížíme na statut manželství jinak :wave:
Obrázek

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 23.08.2012, 17:05 hod.

Perfect: Myslím, že jsi ani zdaleka nepochopil to, co sem tím chtěla říci. To je tvá chyba ve stylu uvažování. Nikoliv moje. Ty smailíky klepající na hlavu bych spíš hodila Tobě.
Bez reakce. Stejně tak se to týká Tebe. Toto je rozhovor, který se daného téma netýká. Nepokračuji v něm. Od toho je SZ. NIkoliv post v daném vlákně. Totál tečka ode mne.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Leetcha
Fallen Shaman

Příspěvek od Leetcha » 23.08.2012, 17:12 hod.

Ale on si neťuká na hlavičku on mává :(

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 23.08.2012, 17:14 hod.

Jasně. Vím, že je to mávající. Jenže ten samilík mává proto, že papa. Jsi na hlavu. Jak říkám. Tečička. A to opravdu. Toto není téma o PK. Hoja pánové:)
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Leetcha
Fallen Shaman

Příspěvek od Leetcha » 23.08.2012, 17:20 hod.

a já myslel že si budem rozumět :(

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 23.08.2012, 17:21 hod.

Ten smajlík mává, on si neťuká na hlavu. Nebuď paranoidní, nebyl zatím žádný zlý úmysl, jen neškodné rýpnutí. A ne, asi jsem to nepochopil, jsem jen hloupý Tomáš. Stejně jako jsem nepochopil skrytý význam mávajícího smajlíka, který vlastně všem okolo říká, že jsou na hlavu :D :D

Edit: A pak se nedivte, ženský, že si z Vás děláme pr*el. Když jste tak neuvěřitelně vztahovačné a všechno, co míří na Vás, je hned myšleno jako urážka a výzva na souboj :roll:
Obrázek

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 23.08.2012, 17:29 hod.

To není nic o paranoie:))))). Tak ty jsi hustej!!!:)))) A ještě do toho máš odvahu napsat, že nic nechápeš. Tak to je fakt dokonalý!!!.))) Pánové pánové, vy jste opravdu někdy masakr a nezapomeň sem zase něco na to napsat. Bože, človíček se vážně někdy pobaví. :lol: :lol:

A teď z5 k PK. nebo zbytečné posty ukončete. Protože za tím účelem číst toto sem hráči nejdou. ;) ( Tak ty si mě ale pobavil. ) Mr. Perfect doslova :lol: :lol:

Ode mne je toto poslední post. Toto se netýká téma. ;) :)

EDIT : Prosím Tě, přečti si téma, kde zrovna o tom něco brát jako urážku mluvím. Dobrej mimoň. A dělej si legraci klidně dál:)))). Ty kldině můžeš:)))

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 11:21 hod.

Grollw : Hrac, ktery vedome stoji a tankuje moby, a neutoci na ne - nefarmi. <<-- Toto není ani náhodou pravda. Klidně se postavím do hry, natankuju na sebe moby. Zabiju hráče. Pak rozdrtím i moby. A toto budu dělat do té doby, dokud nevyčistím celou mapu od mobů. Pak restartuji a jedu na novo. Nezlob se, ale tady si se jasně minul s účinkem.

Jinak čti všechny příspěvky k danému téma prosím. Uznávám, že je to někdy práce na hodně dlouho, ale dělat by se to mělo už jen proto, že když napíšeš něco, co jiný hráč v daném vlákně ( nemluvím o tomto téma ), tak založíš úplně zbytečný post ;)

Sharis
Quill Rat

Příspěvek od Sharis » 24.08.2012, 12:12 hod.

Ufff, to byl dobrej offtopic HC, jsem se úplně vorosil z toho.

no zkrátka, život je občas svině a platí to i tady u Diabla páč ho hrajou taky lidi a někteří jsou jebnutí na mozek. Takže si musíme dávat bacha pokud hrajeme HC a nelízt tam kde to smrdí. Ale jako sviňárna to bylo dobrý, to se musí nechat :D
I když mohl mít koupenej nějakej good equip za eura a ne goldy. Pešek no..
It is hot down here

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 12:39 hod.

Sharia : Souhlasím. Ono, Ikdyž je ten člověk v případě, že to dělá hlavně kvůli zabíjení hráčů opravdu na dělo, tak my jsme na dělo v tom, že mu bereme jeho styl hraní a soudíme ho. Ono, co si budem povídat. Snad všechny baví PvP. Osobně sem se ještě nesetkala s člověkem, který by PvP neměl rád. To, že to on dělá pro nás z nezmých důvodů ( A to vážně s neznáchých!!. Jeho mozek nemáme!! ), je věc už jiná. Asi se schodnem na tom, že pokud se vám to nelíbí, tak se logněte k němu a killněte ho ( pokud na to máte ). To mu asi vytře zrak nejvíc.

Saria : K tomu OT. Tohle sem upřímě neviděla nikdy na žádném forum co se jednoho vlákna týče. A to ani zde. Je mi zcela záhadou, čím si to naprosto logicky založené téma zasloužilo. A proto vás prosím. Čtěte, ikdyž je to časově velmi náročné všechny příspěvky. Nebo prostě jen nereagujte na dané téma, pokud se vám to zrovna nechce. Nejsem ani náhodou vyjímka. Toto musí být úplně největší horror pro spávce jakéhokoliv fora. Ani né tak pro nás. On to číst musí!! Prosím, opravdu se o to snažte.

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smelina » 24.08.2012, 13:05 hod.

Říkáš, žes nikdy nic podobného neviděla? Tak to ještě trochu prodloužíme. Jsem také fotr s rodinou takže by to měla být debata na odpovídající intelektuální úrovni.

O jakém stylu hry to prosím tě mluvíš? Vždyť on nic nehraje, z herního pohledu z toho nic nemá, není to žádné PvP, jen škodí. Z mého pohledu je to prostě člověk, který je buď mladý (což bych chápal, protože jsem taky trhal mouchám nožičky a pálil mravence lupou) nebo je to prostě č*rák. Snad mu to někdo v PvP vysvětlí, i když smrt v HC PvP asi nebude permanentní.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 13:29 hod.

Jasně ráda vysvětlím:)

Ale nejdív jedna otázka. Na co je přesně tvá rekace -->> Říkáš, žes nikdy nic podobného neviděla? .... Na styl jeho hraní, nebo na to OT?

K tomu stylu : Už v jednom příspěvku sem to kometovala takto : Pokud někdo naprogramuje zlo ve hře, tak to z něj nedělá ještě zlého člověka, nebo slušně řečeno chlapské přirození. Chápeš, co tím chci říci?
Bohužel u něj je rozídl v tom, že si to rádoby naprogramoval sám. A o to víc jeho zážitek umocňuje to, že je to třeba v HC. Víš, jak to myslím?? Nebo chceš detailnější odpověď?? Ono, bohužel to z něj to přirození ještě nedělá, pokud si oblíbil ve hrách styl za zlo. Samozřejmě bez debat.( Doufám, že ke svojemu věku si už opravdu zvyklý číst všechny příspěvky. ). Jasně sem psala, že bych ho za to taky nejraději v tom případě , že se na tom jen čistě baví nakopala do .... Protože to je naprosto jasná sviňárna.
Pokud se tím ale nebaví a jen je to vysloveně dobrej hráč PvP a baví se hrou PvP a testováním ostatních lidí, jak tu hru prostě umí a jest-li on zorvna není na samotné špici herního žebříčku v PvP. ( Bohužel, i ve hře za zlo )..Už víš? pokud se mi pleteme, tak v tomto případě mu my ale bereme jeho styl hry. A to znás dělá to neohleduplné. Nikoliv jeho. takže chyba je v nás.
Osobně PvP miluju, ikdyž teda v jasně úpa v jiné formě, pokud to on dělá jen čistě pro to, aby naštval ostatní hráče. V tom případě bych se po schlédnutí toho videa k němu logla ( doufám, že by byl online ) a sestřelila jeho.Protože věř tomu, že by na chvíli jen otevřel hubu a čuměl :lol: . A to považuji za ten správný soud, než se tu do teď řešil ;) ( Bohužel na to v D3 ani náhodou ještě nemám ). Rozumíš mi Smelino, co tím chci říci?

EDIT : Co je ale naprosto jasné. Ti hráči si za to teda opravdu mohou svou hloupostí se připojovat do hry HC k nezmámým lidem samy. A toto mi teda nikdy nevymluvíte. V tom je největší demence tohoto. A né jeho, ikdyby to dělal z úplně amorálního důvodu. Jinak se nepoučíš!! Dobře Ti tak. ( nemluvím o Tobě, ale obrazně )

EDIT : SMELINA : Krom toho, tvůj přísvek není OT. Nic si neprodloužil. Téma se to týká.

Sharis
Quill Rat

Příspěvek od Sharis » 24.08.2012, 17:04 hod.

Wixxia .. ja nejsem žádnej Sharia :D
jenom pouze Sharis (šaris) :) jen pro upřesnění.. už 2x si mi zkomolila nick ;)
It is hot down here

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 24.08.2012, 17:13 hod.

Jaj..Vidíš. A upřímě??....Nezkomolila, ale blbě přečetla. O to větší omluva. Já mám rozlišení lcd na max. Ta písmenka jsou hodně malá. Promiň Sharisi. :)

EDIT : Tak mě napdlo Sharisi. Možná neznáš. Ono, setkala sem se s tím už u hodně lidí, že toto neznali. Díky tomu, že mám bambilion ikon díky mojí práci na ploše, to zorlišení mít max musím. ( 27 palců lcd ). Bohužel mi to někdy hodí fakt malý font písmen kdekoliv na netu.
Osobně nevím, proč to někdy net udělá. Ale naučila sem se díky tomu tuhle pomůcku. Jak říkám, možná jí znáš, ale moje zkušenost je taková, že jí moc lidí nezná, díky klasickému LCD. CTRL + kolečko myši dokáže zvětšovat a zmenšovat jakékoliv internetové stránky. Třeba Ti tahle miniradička ( pokud jí neznáš ), někdy bude prospěšná ;)

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 25.08.2012, 02:56 hod.

Rozhodně pro lidi, kteří čtou dlouhé příspěvky.

A jak mám psáno v podpisu. Je to na mě tak dlouhé, že se sama bojím, že to nebude dávat smysl pro všechny ani po několikanásobném přečtění sama po sobě. Nehledě na to, že jsou bohužel u mě překlepy tak běžný, že toto opravovat nebudu. Nezlob te se prosím. Arthur Shopenhauer se v tomto bohužel dokonale trefil. Nemusí to dávat smysl všem, ale snažit se budu a to včetně správného pravopisu a bez překlepů. A pro zmínku. Já sem čistě PvP hráč. Nikoliv PvM hráč.

On se může bavit i ! zlou hrou PvP ! a nikoliv naprostým amorálním způsobem štvát takto hráče, což mi ale opravdu neuvidíme a bez toho, aniž by nám to on sám na sebe řekl, to ani neuvidíš. ( A taky by byl hloupej, kdyby vám to na sebe prozradil, pokud toto neznáte ).

Ze své zkušenosti PvP ( dovolím si říci, že není malá ) : I když toto bude znít velice zvláštně, tak jde !naprosto! ( nikoliv hrubý odhad ) přesně poznat to, jak zkušený hráč proti Tobě bude stát v plánovaném PvP v D3 a nejen v něm.... -->>( vůbec se nebavím o lidech, kteří tam umírají a jakože na tom videu chcípal okamžitě každej, ať se jednalo o obtížnost hell, bo ne a věřte tomu, že to jde ustát o dost víc i na tomto lvl a tito lidé nejsou hrozbou v žádném případě )<<--.....Poznám to úplně přesně z PvM. Ale úplně přesně. Jaké máte staty, reistence v %tech a zbroj v %tech. On takto může jen testovat hráče a koukat, jak jsou schopní hrát hru a kolik nebezpečí na něj čeká v podobě PvP v D3. ( Pokud neobsahuje hra vysloveně PvP bonusy, což D3 fakt neobsahuje ). Vím, divné, ale vážně z PvM. Z jednoduchého důvodu. Jde to aplikovat v úplně každé hře bez PvP bonusů a díky jednomu detailu, který napíšu dále..

Důležité : Nehledě na to, že v D3 se na to můžete vysloveně podívat, ale o tom to není. To moc her nepodporuje a osobně to od Blizzu považuji i za fatální chybu, právě co se plánovaného PvP týče a jest-li toto Blizz o PvM a coop skupině neví, tak to ho okamžitě považuju za stupidní vývojáře rpgher, který nemá na poli PvP co dělat a má tvořit hru pro singly a coop. Nikoliv PvP!! Ukázat vám přesně statusy hráče ve skupině, když plánuje do hry PvP může totiž opravdu jen stupid.

Důležité : Samozřejmě vám o tom nic neřeknu, že s vámi tu skupinu zakládám jen kvůli tomu, abych poznala jak zvládáte přesně hru a jak pak budete pro mě moc nebezpeční v plánovaném PvP!!

Důkežité : Ono, tohle je Srandisto taky jeden z důvodů, proč zatím odmítám hrát ve skupině s ostatnímy hráči kvůli plánovanému PvP, protože to zná podle mě tuna lidí ( poslední naše SZ ). Nechtělo se mi o tom bavit v případě, že to neznáte. Ale teď už je to jedno a já to naopak českému lidu tohoto forum klidně ráda řeknu, protože sem se tady setkala s 95% normálními lidmi. Budu ráda, když tohoto v PvP proti světu využijete.

Důležité : V levém horním rohu se totiž objevuje po přihlášení do skupiny, což se týká ! skoro ! každého MMORPG na světě a akčních rpg, jak a kolik zrdaví vám chybí do smrti. ( Jak říkám D3 vám to přímo nabízí ve volbě se podívat na celkovou postavu vašeho spoluhráče vysloveně do detailu. To není normální tohle, pokud plánuju do hry PvP :OXO . To už je na palici ). Nikde není psáno, že přítel v přátelích je tam od přátelství . ( Vy, co jste si mě přidaly z tohoto fora do přátel. Nebojte, proti vám sem toto neměla v úmyslu :lol: ). S váma PvP ne. Jste opravdu přátelé díky tomuto foru 8-). A pokud budete chtít semnou PvP , tak jen na vaše přání. ;). Tady je opravdu spousta normálních lidí a až mě to mile překvapilo oproti jiným forum. Přiznám se. Toto je moje naprosto první ! herní ! forum, kterého se zůčastňuji. Pár zkratek mi tu vůbec nedávalo smysl a za vysvětlení musím velice poděkovat ZOMBíkovi:) ;)

Z5 k téma : Ukazatel zrdaví a PvM -->> Vzhledem k tomu, že vím velice přesně maximální DMG monster na danou obtížnost díky neustálemů zkoušení jejich ran do mě a odpočítávání ------>> !!O tom vůbec nepochybujte!! Mmomentálně je moje znalost pouze DH do začátku inferna. A taky proto hraji totál bez aukce!! Ta vám tohoto dosáhnout úplně zamezuje vzheldem k tomu, že koupíte předmět, který na daném místě nemůžete vůbec dropnout. Dokonce o to lépe vlastně to hrát bez aukce , ať se vám to zdá, nebo ne ) <<------- mi proti vám zaručí výhru, nebo mi bude jasné, že proti vám PvP nemá cenu. Něco mezi neexistuje!! Sem schopna skoro s přesným výsledkem spočítat právě díky vašemu ukazateli zdraví ve skupině vaše resistence v procentech, vaší zbroj v procentech a na základě tohoto se dají odvodit i vaše statusy postavy. Koor v D3. Kde je blizzard stupidně naprogramoval dané.
Věřte, že znát přesný DMG monstra pro danou obtížnost dělá hodně pro PvP. Podle toho jsem schopna vám ještě před vůbec vzájemným PvP říci : Tebe zabiju bez problémů. Tebe zabiju s problémem. Ty budeš extra problém k zabití, ale šanci furt mám. Ty jsi jistá smrt. Jde jen o to vás donutit ke společné hře. A Upřímě?? Proč myslíte, že hraji za DH, který se na HC považuje za nejtěžší postavu?? K takovému to hráči se přidáte už z psychologických důvodů. Vůbec se o to nemusím snažit vás o toto prosit. Věte tomu. DH hraji jen kvůli tomuto. Už založení této postavy byl plán nato ovlivnit pro nastávající PvP lidi. Věděl to snad někdo?? A stejně tak nevíte skutečné pohnutky toho, proč to ten na tom videu dělá. Ono naopak. Tím, že udělá ze sebe svini,toto dokonale zakryje. Nebyl byl první za mojí dobu hraní PvP, kdo toto udělal. Proto sem se s váma tak přela. Já netvrdím, že to dělá!! Ale to sem několikrát jasně psala.

A vzhledem k tomu, že to může dělat z tohoto důvodu, si osobně nedovolím říci, že se vysloveně baví na tom škodit hráčům a vy si to nemůžete dovolit taky.Jde jen a jen o vaše názory. Omlouvám se. To je pouze váš názor a není ničim podložený. V tom případě se nedá považovat za pravdu v žádném případě. ;)

On to vážně může dělat z tohoto důvodu, pokud je to velice zkušený hráč v PvP jen proto, aby si testnul ostatní lidi. A to vám ukazatel zdraví, který se ukazuje v levém horním rohu obrazovky o členech skupiny dává dokonalou možnost spočítat, pokud znáte i přesné DMG monster. Opakuji: Znát naprosto přesně maximální DMG monster na jakoukoliv obtížnost mi proti vám zaručí výhru, nebo se do toho s vámi pustím podle výše uvedeného. ( Znám ho přesně do konce hell za DH). A o tom vůbec nepochybujte. Je úplně jedno, za jakou postavu budeš hrát pak se mnou pvp, protože já Tě donutím se mnou hrát za všechny tvé postavy. Vy totiž nebudete vědět, že můj jedinej plán s vámi hrát je ukazatel zdraví v levém horním rohu. Což může být s přehledem i jeho motiv na tom videu. Jen naprosto nezjistitlenej pro vás. Byl by obrovksý hlupák, kdyby toto sám na sebe prásknul. Pokud to nezná, tak si dovolím tvrdit, to co vy. Ale ani jeden z nás toto neví.
Proto je jedinej spravedlivej soud ho sestřelit. Né o něm polemizovat.

Leetcha
Fallen Shaman

Příspěvek od Leetcha » 25.08.2012, 08:03 hod.

dám 1M goldu za fotku te ženy nade mnou

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.08.2012, 08:05 hod.

dám 1M goldu za fotku te ženy nade mnou
:)
+1

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 25.08.2012, 08:07 hod.

PK s použitím takovýchto prostředků je ubožárna největšího kalibru a ti co to obhajují nebo jim to přijde zábavné, jsou taky ubožáci. Víc k tomu nemám co dodat, jste fakt duševní mrzáci, když něco takového můžete obhajovat či se u toho dokonce bavit.
Obrázek

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 25.08.2012, 08:41 hod.

Nehodlám reagovat Miláčku. Ty vůbec nečteš pořádně. Jasně sem psala, že ho nepodporuji. Čti pořádně. Díky tvojemu úsudku se tu zase objeví člověk, kterj si myslí, že ho podporuji a bude se zase semnou hádat!! Neraguj, dokud se nenaučíš číst pořádně všechny příspěvky. Mě už je naprosto jasné, proč na tomto vlákně vzniklo takové OT. Ty jsi jeden z důvodů. Bez reakce. Vůbec na tebe nebudu odpovídat.
PK je ubožárna za tímto účelem si toto zjistit?? A proč, když si to umí spočítat?? To je jeho výhra. NIkoliv tvoje a PvP je jen o výhře. Ty budeš první, koho setřelim v pvp za to, co tvrdíš. Je vidět, že tento postup si vůbec neznal.
Ahoj. Nehodlám se o tom bavit. Porotže přesně tvůj styl odpovědí tady vyvolal takové OT. Další mimoň.

A nezapomeň mi tvrdit, že PvP o výhře není. Proto nikdo PvP nehraje, aby si jen zagrál proti hráči.Jdeš jasně do toho za účelem ho zabít. Pokud chceš zábavu, vrať se do PvM. Toď vše.

EDIT : upřímě?? Ubohej je tvůj příspěvek, protože zase jen urážíš . " Ubožák " <<-- toto urážka je. A mě je úplně jasný, že svoje naduté ego si mylset, jak máš smyls pro morálku a vysoké IQ, Tě donutí sem zase něco napsat. Přeji krásný den:)

Další EDIT : kdyby si jasně četl příspěvek, tak je tam psáno, že proti skutečným přátelům ve hře tento postup nedělám. Ty si úpa vedle. sakra, vždyť Ty neumíš ani číst!!!!!

A ještě jeden EDIT : Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“ <<--- Na lidi, jako jsi Ty toto sedí úplně nejvíc. Ty jsi totál mimo. Úpa mimo příspěvek.

A ještě jeden malinkej Edit : Kdyby si přesně pochopil, co sem mojim příspěvkem chtěla o mojem stylu toto zjist říci, tak je z něj zcela vidět, že já toho hráče nezabíjím. Místo mě to dělá MOB!! JInak by ani nešlo zjistit, jaké vlastnosti tvá postava má. Tebe musí mob skoro zabít, nebo úplně zabít. Jinak se toto nedovím. TY jsi MILACEK ale fakt totál mimo. Tohle je tvoje chyba pochopení. Nehledě na to, že jsi mi tímto způsobem dokázal, že si ten postup absolutně nepochopil. Ale absolutně.

A ještě jeden EDIT: Dovolím si poznamenat, že na toto téma se dalo bavit jen s těmito hráči : Quetak, Srandista a Smelina. Ty jediní pochopily, o co mě šlo. I když s tím Quetak nesouhlasil. Nemám na toto právo, vzhledem k tomu, že sem toto vlákno nezaložila. Ale je vidtě že toto, ač velice inteligentně založené vlákno, v lidech vyvolává jen hádky. Nebylo by na škodu to i přes supr kvalitu téma LOCKnout.

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 25.08.2012, 11:54 hod.

Wixxia píše:Nehodlám reagovat Miláčku. Ty vůbec nečteš pořádně. Jasně sem psala, že ho nepodporuji. Čti pořádně. Díky tvojemu úsudku se tu zase objeví člověk, kterj si myslí, že ho podporuji a bude se zase semnou hádat!! Neraguj, dokud se nenaučíš číst pořádně všechny příspěvky. Mě už je naprosto jasné, proč na tomto vlákně vzniklo takové OT. Ty jsi jeden z důvodů. Bez reakce. Vůbec na tebe nebudu odpovídat.
PK je ubožárna za tímto účelem si toto zjistit?? A proč, když si to umí spočítat?? To je jeho výhra. NIkoliv tvoje a PvP je jen o výhře. Ty budeš první, koho setřelim v pvp za to, co tvrdíš. Je vidět, že tento postup si vůbec neznal.
Ahoj. Nehodlám se o tom bavit. Porotže přesně tvůj styl odpovědí tady vyvolal takové OT. Další mimoň.

A nezapomeň mi tvrdit, že PvP o výhře není. Proto nikdo PvP nehraje, aby si jen zagrál proti hráči.Jdeš jasně do toho za účelem ho zabít. Pokud chceš zábavu, vrať se do PvM. Toď vše.

EDIT : upřímě?? Ubohej je tvůj příspěvek, protože zase jen urážíš . " Ubožák " <<-- toto urážka je. A mě je úplně jasný, že svoje naduté ego si mylset, jak máš smyls pro morálku a vysoké IQ, Tě donutí sem zase něco napsat. Přeji krásný den:)

Další EDIT : kdyby si jasně četl příspěvek, tak je tam psáno, že proti skutečným přátelům ve hře tento postup nedělám. Ty si úpa vedle. sakra, vždyť Ty neumíš ani číst!!!!!

A ještě jeden EDIT : Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“ <<--- Na lidi, jako jsi Ty toto sedí úplně nejvíc. Ty jsi totál mimo. Úpa mimo příspěvek.

A ještě jeden malinkej Edit : Kdyby si přesně pochopil, co sem mojim příspěvkem chtěla o mojem stylu toto zjist říci, tak je z něj zcela vidět, že já toho hráče nezabíjím. Místo mě to dělá MOB!! JInak by ani nešlo zjistit, jaké vlastnosti tvá postava má. Tebe musí mob skoro zabít, nebo úplně zabít. Jinak se toto nedovím. TY jsi MILACEK ale fakt totál mimo. Tohle je tvoje chyba pochopení. Nehledě na to, že jsi mi tímto způsobem dokázal, že si ten postup absolutně nepochopil. Ale absolutně.

A ještě jeden EDIT: Dovolím si poznamenat, že na toto téma se dalo bavit jen s těmito hráči : Quetak, Srandista a Smelina. Ty jediní pochopily, o co mě šlo. I když s tím Quetak nesouhlasil. Nemám na toto právo, vzhledem k tomu, že sem toto vlákno nezaložila. Ale je vidtě že toto, ač velice inteligentně založené vlákno, v lidech vyvolává jen hádky. Nebylo by na škodu to i přes supr kvalitu téma LOCKnout.

Neber si to osobně, já nikoho nejmenoval. Už ti doklaplo? :wave:
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“