Dennik barbara Slajmona

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Slajmon
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Dennik barbara Slajmona

Příspěvek od Slajmon » 03.01.2013, 10:44 hod.

Inspirovany podobnymi topicmi na zahranicnych forach zacinam svoj vlastny dennik tu. Som uz P74 a legendary dropy zaznamenavam az od P52 a pamat mi tak dobre nesluzi, preto budem popisovat vsetko odteraz 8-).

Moj BNET profil, kde nosim v sucasnosti XPovaci equip:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/slaj ... ro/8155626

Mozno si ma niekto pamatate v juli som dal ako jeden z prvych CZ/SK hardcore solo. V tych casoch Act 3+4 nebol vobec farmitelny (male DPS, elitky 3M+HP) . Potom nasledoval vyrazny nerf contentu pridali paragony. Act 2 pred nerfom by som prirovnal k sucasnej MP3. Od mojho first HC killu som mal pauzu asi 2 mesiace. Potom som skusil trochu farmit paragon leveli ale hra ma nejak nechytila a islo to hodne pomaly tak som dal len P12. V lete som sa prestahoval a zo sucasnym netom mam pravidelne 10sec lag 1x za hodinu. Preto mam equip postaveny hodne defensivne, aby som pripadne DC a lag dokazal prezit (aspon na MP0 farme). Na vyssich MP je to stale hodne riskantne a pravdepodobny lag by som neprezil. Uber bossov sme davali s mojou partou najvyssie na MP6. DO hry som sa vratil koncom novembra po ukonceni mojho comebacku z WoWka (nick Trawex -BD)

Vacsinou farmim solo act 3 spolu s enchantreskou, ktora je tiez vyzbrojena hellfire ringom a slabsim leoric signetom. Expovacia rychlost je momentalne 40-42M/hod. Nie je to moc ale este mi chybaju movement speed Ice climbery, ktore idu na hardcore za sialene goldy. A nepouzivam klasicky whirl spec, ktorym sa da lahko dostat cez 60M/hod.

Jedina vec, ktora je selffound a momentalne ju nosim na sebe je IK chesta

Obrázek

LEGENDARY COUNT od P52
--------------
lvl 52 (7) stormshield, andy, strongarm, andy, vile ward, ageless might, wailing host
lvl 53 (4) devil tongue, nata chest, sultan of blinding sand, tormentor
lvl 54 (3) blackthorn legy, empyrean messenger, gavel of judgement
lvl 55 (0)
lvl 56 (3) strogharm bracer, gladiator gauntlets, fire walkers
lvl 57 (3) warmonger, stormshield, axe of sankis
lvl 58 (4) gladiator gauntlets, ik helm, messer 2h, gidbinn
lvl 59 (3) lamentation, deadman legacy, atshkeleng
lvl 60 (1) strogharm b.
lvl 61 (2) andy, blackthorne boots
lvl 62 (2) dawn, lamentation
lvl 63 (1) windforce
lvl 64 (2) stone of jordan, ageless might
lvl 65 (4) fragment of destiny, fire walkers, 300spear, IK belt
lvl 66 (2) vigilance, maximus
lvl 67 (6) stormshield, cindecoat, messeschmidt, gladiator gauntlets, dead man, strongarm bracers
lvl 68 (6) nailbiter, BT belt, s*it gloves, stormshield, storm crow, warmonger
lvl 69 (4) sultan, messengr, grand vizier, tiklandian
lvl 70 (3) gidbin, strongharm b., fist of azturask
lvl 71 (5) messerschmidt, stone of jordan, BT belt, ivory tower, won khim lau
lvl 72 (4) IK belt, storm crow, blade of the warlord, schaefers hammer
lvl 73 (4) tormentor, maximus,dead mans legacy, sultan of blinding sand
lvl 74 (2) sever, empyrian messenger
lvl 75 (4) echoing fury, chantodo wand, 2x tzo krin gaze
lvl 76 (2) last breath, ageless might
lvl 77 (5) 2x wormwood, lamentation, dawn, blade of warlord
lvl 78 (3) vile ward, death watch mantle, nailbitter
lvl 79 (5) wizardspike, tormentor, warmonger, fragment of destiny, BT amulet
lvl 80 (6) andy helm, warmonger, balefire caster, IK chest, triumvirate, storm crow
lvl 81 (8) witching hour, andy, nailbiter, doombringer, danetta 1h kuše, tzo krin gaze, tormentor, tal rasha belt
lvl 82 (8) 2x echoing fury, danetta kuše, sever, gladiator gauntlets, won khim lau, tzo krin gaze, ageless might
lvl 83 (8) dead mans legacy, fire walkers, tormentor, slorak madnes, dark mages shade, gladiator gauntlets, ivory tower, tal rasha belt
lvl 84 (6) chantodo offhand, fire walkers, strongarm bracers, ivory tower, flying dragon, innas belt
lvl 85 (4) tal rasha amulet, windforce, dawn, wormwood
lvl 86 (4) gidbin, hellrack, heart slaughter, cindercoat
lvl 87 (8) 2x sky splitter, Blackthorne pants, fire walkers, andy helm, vigilance, cindercoat, sultan of blinding sand
lvl 88 (5) stormshield, empyrean messenger, won khim lau, dead mans legacy, thing of the deep
lvl 89 (8) IK boots, promise of glory, sever, vigilance, calamity, sky splitter, madstone, windforce
lvl 90 (7) mempo, sever, doombringer, dawn, sun keeper, sultan of blinding sand, won khim lau
lvl 91 (3) echoying fury, pus spitter, burning axe of sankis
lvl 92 (11) 2x ivory tower, 2x tormentor, lacuni, band of hollow whispers, compass rose, dawn. tasker and theo, oculus ring, BT belt
lvl 93 (5) manticore, IK belt, fire walker, andy helm, frostburn gauntlets
lvl 94 (6) ivory tower, natalyas crossbow, dark mage shade, flying dragon, calamity, ageless might
lvl 95 (8) dawn, windofrce, tal rash chest , natalyas crossbow, lacuni, skycutter, gladiator gauntlets, gavel
lvl 96 (8) skorn, bulkathos solemn vow, tzo krin gaze, gidbin, 2x gavel of judgement, won khim lau, storm crow
lvl 97 (13) innas belt, innas helm, innas chest, zunimassa helm, chantodo wand, bulkathos solemn vow, madstone, hierophant ring, triumvirate, windforce, gladiator gauntlets, gavel of judgement, wizardspike
lvl 98 (8) wailing host, dawn, vigilance, schaefers hammer, pus spitter, tiklandian visage, gidbinn, ilvl 58 shoulders
lvl 99 (11) skycutter, IK belt, 2x cindercoat, 300spear, vile ward, tzo krinz gaze, tyraels might, vigilance, tiklandian visage, echoying fury
lvl 100 - UZ NIC NEPADNE :)
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 30.01.2013, 21:54 hod., celkem upraveno 33 x.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Re: Dennik barbara Slajmona

Příspěvek od fuxicek » 03.01.2013, 12:10 hod.

slajmon is back aleluja, konecne ses ozval, jednoznacne the best czech HC barb ever, sledoval jsem tvuj profil pravidelne a rikal jsem si on se na to vykaslal snad a pak se to zacalo hybat. presne to same si myslim i ja inferno pred a po je nekde na urovni mp3-4-5 podle toho jaky act.

sklb
Burning Soul

Příspěvek od sklb » 03.01.2013, 14:33 hod.

fuxicek píše:slajmon is back aleluja, konecne ses ozval, jednoznacne the best czech HC barb ever, sledoval jsem tvuj profil pravidelne a rikal jsem si on se na to vykaslal snad a pak se to zacalo hybat. presne to same si myslim i ja inferno pred a po je nekde na urovni mp3-4-5 podle toho jaky act.
On je Slovak fuxi:p
a k teme ;p zatial si imo moc stastie na drop nemal co pozeram po tych menach legendarok :) tak snad teraz po novom roku ;p
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 03.01.2013, 16:29 hod.

Tak tak slovak :)

Obrázek
Na P74tke mi nepadlo skoro nic...len 2 zbrane oboje nic moc

ObrázekObrázek

Za to sa mi podarilo predat Dead mans legacy ktoru som ziskal na 73ke. Asi som mohol pytat viac predala sa docela rychlo ;)
Obrázek

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 04.01.2013, 13:58 hod.

Obrázek

Tento level mi padli 4 legendarky. Okrem celkom slusne (na HC ;) ) rollnuteho echa a velmi zle rollnutej chantodo wandky (+22 minimum dmg a low dmg) mi este padli 2 monk headky Tzo krins gaze, ktore sa mi nechcelo screenovat, tak su zle :OXO . Padol dalsi kluc z act 3. Uz ich mam 11 :)

ObrázekObrázek

Sharis
Quill Rat

Příspěvek od Sharis » 04.01.2013, 14:41 hod.

Na to echo jsem se chtěl podívat, ale v práci ty url/screeny mám bloklý.. takže až doma.
Kdyby se ti chtělo změnit to vkládání screenů itemů, tak bych se nezlobil :)
It is hot down here

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 04.01.2013, 20:45 hod.

Obrázek

Tento level mi padli len dve legendarky. Ageless might a tato WD dyka, na ktorej sa mi jediny volny random property zapisal 86 Critical dmg. Skoda, ze nemoze rollnut moc vysoke DPS. BTW Slain enemy in pieces je skvela vec ked mate life leach (LF). Tento stat ma aj Sever a spolu LF, vas skoro po kazdom kille dohealuje do full. barbar moze mat life leach na might belte. Existuje nejaky ingame item pre WD kde by mohol WD ziskat life leach (vzhladom na to ze nemoze dual wield)?

Obrázek

Tento run som cca od 55 percent XP skusal novu route -> rakkis -> arreat crater 1+2 -> keep 2. Je to trochu RNG ci sa podari nastackovat rychlo nephalem valor buff a hodne zalezi od mnozstva scorpionov. za hodku a pol co som farmil som mal v priemere 46,7M/hodina, co je oproti mojim povodnym 40-41M/hod docela boost. Skusim dalsi level takto farmit a pokorit hranicu 50M/hod. Mam pocit, ze vsak pada menej yellows a nepadla mi ani jedna legendarka. Asi Scorpioni a low HP mobovia maju mensi drop nez vacsina populacie burning hells :)

Najblizsie dva dni davam pauzu, budem na mile vzdialeny od kvalitneho netu, takze len skusim dopredat stash, mam docela bordel a par Milionikov by sa z toho dalo asi zarobit

Sharis: ako vylepsit? Ja si myslim ze ked sa netreba preklikavat na inu stranku a vidis rovno obrazky je to lepsie ;)

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 07.01.2013, 20:23 hod.

Obrázek

Za posledny level mi padlo 5 legendarok - 2x wormwood, lamentation, dawn, blade of warlord (vsetko velmi zle rollnute, tak som nic nescreenoval). Stastena sa odomna odvratila, uz mi nepadaju ani dobre yellows >:o

Na d2jsp z casu na cas niekto predava unidentified yellows. Bola tam celkom zaujimava ponuka na lvl 63 only itemy(aspon som si to v tu chvilu myslel). Tak som skusil zaggemblit a nakupil som 270 itemov ilvl 63 za 25M ( 60 1-handiek, 60 2h bow/crossbow, zvysok armor), reku skusim stastie aspon 1-2 itemy z toho musia byt dobre predatelne, tak by som nemal skoncit az tak v strate pri pripadnom bad lucku. >:roll: . Vacsina itemov, asi tak 75 percent boli 4 random properties - dosledok nizkej magic find/monster power, v case ich dropu. Opat som sa presvedcil, ze ziskat dobry item vobec nie je lahke. Uz to asi znovu skusat nebudem. V kazdom pripade ide o zaujimavu sluzbu 8-)

Business info: predal som WD dyku z predchadzajuceho levelu za 6,5M a zbavil sa svojho stareho 22percentneho leoric signetu za 15,7M. AH je teraz celkom zabugovane a napr posledne Echoying fury, ktore mi padlo vobec nie je vidiet v ponuke. Podobne je neviditelna aj regen chesta, ktoru by som chcel strelit za 20M+.

Cez vikend s poslabsim netom som bez diabla nevydrzal, tak som presedlal na Softcore na wizardku. Hral som za nu len 2 tyzdne po release diabla. endgame som za wizarda nehral vobec. Nakupil som mu entry equip tak cca 55k-65k dps a ucil sa ho odznovu hrat. Vyskusal som archon build, celkom sranda :) . Zo zaciatku som chcipal hodne, nezvyk. Dal som Plvl 8. Z casu na cas budem zanho hrat. Farmit dlhsie act 3 len za jeden char je docela pain.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 07.01.2013, 23:30 hod.

tak stou ah mam problem aj ja...legendarky sa mi tam neobjavuju...niektore...vyriesil som to tak ze tie veci darujem :D niektore...ale nechapem co to ma byt...typicke diablo ale co uz no :)

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 08.01.2013, 11:14 hod.

Obrázek

Posledny level 3 legendarne dropy - death watch mantle, vile ward (slusne rollnuty), nailbitter a celkom pekny zlty belt

ObrázekObrázek

Momentalne mam 6 infernal machines. Hladame dvoch ludi do party s DPS 60k+, ktory si trufaju ist s nami na uber bossov! -> Slajmon#2223
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 09.01.2013, 11:56 hod., celkem upraveno 1 x.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 09.01.2013, 11:56 hod.

Obrázek

80tka!!! som tesne za polovicou (presnejsie 53,80 percenta som uz naexpil). Uz ma caka "len" 4936M expov co je tak 235 act 3 runov a 121 hodin hrania :shock:

Vcera som bol uber bossov na MP5. Otvorili sme 12 portalov a padli essencie na ring. Ucraftil som tento priemerny:
Obrázek

Celkovo posledny level 5 legendariek -> wizardspike, tormentor, warmonger, fragment of destiny a BT amulet
Obrázek

dex VW co mi vcera padlo som strelil za 38M.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 10.01.2013, 13:32 hod.

Obrázek

Posledny level celkom 6 legendariek: balefire caster, warmonger, andy helm, storm crow, triumvirate a celkom slusna IK chesta :D

ObrázekObrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 13.01.2013, 22:19 hod., celkem upraveno 1 x.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 10.01.2013, 17:58 hod.

Slajmone jaky MP chodis na expy? Hrajes solo nebo v parte? :)

Jinak gratulace, ta chestka je super!

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 10.01.2013, 19:28 hod.

Obrázek

8 legendariek - zatial rekord... Mal som lucky hour kde mi padlo 5 :)
nailbiter, tormentor, doombringer, danetta kuša, tal rasha belt, tzo krin gaze, andy helm, WITCHING HOUR BELT!!! :love:

Obrázek

Spiderer: chodim na mp0 act3 solo
Na vyssich MP dost rychlo narastaju HP a ten prinos na expy je velmi malo. Mozno so 100-120k by som chodil uz na MP1, aby to bolo efektivne ale pripada mi zbytocne ten equip hrotit. Prinos XP gemu a leoric signetu je vacsi ako zvacsovanie MP. Takze pre vacsinu hardcore populacie jednoznacne doporucujem MP0

XP farma Solo ma viac bavi. V parte sa mozno citia bezpecne wizz, wd, dh ale ja si pri nich pripadam ako piate koleso na voze... davaju to rychlejsie, takze len bezim za nimi a mam nizsiu farmu expov pretoze leoric+hellfire ring u enchantresky (spolu 11 percent expov navyse) je poznat. Samozrejme partu vyuzivam na uber bossov, ktore uz ale pravdepodobne do paragon 100ky nepojdem

Tazsie MP je v parte celkom fun, doporucujem pre ten adrenalin!!!
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 14.01.2013, 16:39 hod., celkem upraveno 1 x.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 11.01.2013, 19:44 hod.

Obrázek

8 legendariek last level - 2x echoing fury (oba bohuzial zle rollnute), danetta kuše, sever, gladiator gauntlets, won khim lau, tzo krin gaze, ageless might

Obrázek Obrázek

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 13.01.2013, 22:19 hod.

Obrázek + Obrázek

Sa mi vcera nechcelo postovat tak double level post :).

Na 83tke mi padlo spolu 8 legendarok: dead mans legacy, fire walkers, tormentor, slorak madnes, dark mages shade, gladiator gauntlets, ivory tower, tal rasha belt. Nic z toho bohuzial nestalo ani za screen.

Na 84tke len 6: strongarm bracers, ivory tower, flying dragon, innas belt, chantodo offhand, fire walkers

ObrázekObrázek

Ik chestu spred niekolkych levelov som strelil celkom slusne:
Obrázek
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 15.01.2013, 21:00 hod., celkem upraveno 1 x.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 14.01.2013, 16:37 hod.

Obrázek

len 4 legendarky (Tal rasha amulet, windforce, wormwood, dawn) za 5 hodin hrania. Uz sa levelenie vyrazne spoluje s pribudajucimi levelmi.

S Tal rasha amuletom mam dobru story. Vcera vecer neslo AHcko. AFkoval som asi hodku. Ked som sa vratil naspat tak som chcel joinut a hned leavnut hru a zistit ci medzicasom nenabehlo. Spawnujem sa na schodoch pred azmodanom. nasrtatujem hru a na schodoch goblin. zabit ho? nezabit ho? Pomyslim si: TOHO MUSIM ZMASAKROVAT URCITE MA V BATOHU LEGENDARKU! >:D bum bum bum. BANG! Tal rasha amulet :twisted:
Predal som ho za hodinu. Asi som zan mohol pytat vyrazne viac. Ocenovanie mi stale moc nejde :roll:

Obrázek

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 15.01.2013, 09:20 hod.

Obrázek

Posledne dva levely som prekonal 2x rekord nepadnutia legendarky. Predminuly mi nepadla ziadna 134M XP (6,5 act 3 runu). Potom padli rychlo za sebou 2 velmi zle. A nasledne na poslednom leveli som tento rekord znovu prekonal 142M XP (7runov). Momentalne asi naberam na dalsi rekord - > 60M zatial :shock:

Last level 4 legendarky: gidbin, hellrack, heart slaughter, cindercoat
Obrázek

a celkom slusne trifecta glovesy
Obrázek
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 18.01.2013, 14:00 hod., celkem upraveno 1 x.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 15.01.2013, 20:55 hod.

Obrázek

Tak bad luck strike z minuloveho pokracoval do 115M xp bez legendarky. Potom sa to uz celkom ustalilo a padalo to pravidelne.
Padlo dokopy 8: 2x sky splitter, Blackthorne pants, fire walkers, andy helm, vigilance, cindercoat, sultan of blinding sand

Obrázek Obrázek
Naposledy upravil(a) Slajmon dne 16.01.2013, 19:53 hod., celkem upraveno 1 x.

Slajmon
Fallen Shaman

Příspěvek od Slajmon » 16.01.2013, 19:53 hod.

Obrázek

tak zase prestali legendarky padat - len 5: stormshield (s peknym block chance ale z najhorsim random property aky existuje), empyrean messenger, dead mans legacy, won khim lau, thing of the deep
Obrázek

Este mi padol celkom slusny ring, ktory som pomerne rychlo predal
Obrázek

BT legy z minuleho levelu som predal za 33M :)

EDIT: zabudol som zaratat thing of the deep. Pridano

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“