- Ahojte ...
Jelikož se tato záležitost opravdu celkem chytla (tedy alespoň pro zatím) a protože občas se prostě stane, že někdo zařve a musí odznovu, zakládám toto vlákno.
Svůj současný progress, uspěchy, RIPy pište klidně přímo sem ... jen PROSÍM vaši pozici do příspěvku zapište nějak VIDITELNĚ. Ať to mám snažší, to že se v záplavě textu zmíníte, že jste dali kinga mi může utéct, takže třeba na úplný konec příspěvku něco jako
witch doctor, Akt 2, nightmare, level 47, Kulle down, brawler#2485
- Stručná "PRAVIDLA" boje
Pamatujte že toto není zákon, pouze návrh a jsem otevřen jakýmkoli úpravám ... a hlavně máte hrát tak jak to baví vás a né mě ;-)
1.) Goldy neřešte.
Kupte cokoli co vám vendoři nabídnou a co vám pomůže. Pravda, prvních pár levelů budete na nule, možná minimálně v mínusu, ale to je způsobeno tím, že první nákup způsobí špičku (boostne vás všechno co vendor má). Postupně se to dorovná a podle toho jak jsem si to zapisoval budete od levelu 5 krásně v plusu.
Pokud jde o craft, je to stejné, craftit je povoleno dle libosti (je obtížnější nafarmit suroviny, přičemž goldů budete už mít opravdu hromadu, takže tady je to ok, limitují vás suroviny, ne goldy ... všechno v pořádku)
2.) Gemy
Používání gemů vyšší třídy než jaké jste schopni ucraftit ze surovin co běžně najdete na vaší obtížnosti se nepovoluje. Je to logické. Na Hell už si v klidu uděláte gemy co pak padají na infernu, ripnete, jedete od začátku a do první zbraně s dírou dáte gem +25dmg ... i na MP10 je pak vše mrtvé prakticky na IK a challenge pozbývá smysl, neboť z výzvy se stává obyčejné protahování.
Je povoleno pouze cílené farmení gemů a listů/knížek, jejich následné povýšení u klenotníka a vytvoření gemu o stupeň lepšího, než vám povoluje současná obtížnost.
3.) Výbava
Jakýkoli drop a craft může být darován v rámci stávající co-op hry (klasika, jedu WD, ale craftem bych si udělal nesmrtelného spíše barbara, než WD a naopak, tak si věci prohodíte).
Nepovoluje se skladovat věci v truhle a čekat, až kamarád doexpí a bude je moct nosit (nebo až si doexpím svůj charakter, tak mu ho pak dám).
Je povoleno povyšování listů/knížek u kováře a rovněž povyšování nafarmených surovin.
4.) Co-op hra
V partě můžou hrát pouze postavy, jejichž rozdíl v levelu není větší než 5 (neplatí pro paragon levely, tam už je to jedno). Tohle už je dost velká svoboda, původně jsem všem říkal 3 levely, ale budiž. Ač se to nezdá, rozdíl 3 levelů už způsobí to, že vyšší level doslova protahuje člověka s nižším levelem a to samo sebou zase sráží náš challenge na kolena.
Příklad: WD level 42, Wiz level 43, monk level 45 a barbar level 47 => vše v pořádku
5.) Dosažení INFERNA
Po dosažení PRVNÍHO AKTU na obtížnosti INFERNO se povoluje ukládání použitelných věcí do batohu/truhly a následné předání libovolnému kolegovi i mimo stejnou coop hru, který již také dosáhl PRVNÍHO AKTU na INFERNU!!
Předat mu ji můžete samo sebou dříve, použít ji může ale až po dosažení INFERNA s DROP/CRAFT výbavou, ne dříve.
Pravidlo se nevztahuje na level reduce věci! (Příklad: RIPnu, mám v batohu reduce kalhoty s vitkou a all res => NEMŮŽU si je nasadit při levlování další postavy dřív, než budu znovu na infernu!!)
Toto pravidlo se týká jak rare itemů, tak legendárek a brimstounů.
- Stručná "PRAVIDLA" boje
- Osobně vše řeším tak, že s MP10 no AH vůbec nechodím do truhly, vše nosím v batohu, nehodící se výbavu podaruju, nebo rozflágám, při přehodu z obtížnosti na obtížnost "povýším" suroviny a knihy, zbytek zahodím a hotovo. RIP znamená konec a zbrusu nový začátek.
===========================================================================================================
- Level 1-5
Barbar level 5 - HELLERcz#2804
Level 6-10
DH level 9 - Denny#2750
Monk level 10 - kalisovanoha#2618
Level 11-15
Wizz level 13 - AntenorCZ#2614
Wizz level 14 - LordNajmi#2665
DH level 13 - ViolatorCZ#2356
Monk level 14 - zaljan#2717
Level 16-20
Monk level 18 - Antabus#2689