+1 velmi vystizny argumentDrakkari píše:s tím rozdílem že D3 je furt TOP TEN a slavnej TL2 po vydání ani na desítku nedýchl, mrkni na TL po 4 měsícíchsklb píše:fakt ? http://beta.xfire.com/games/d3 Keby sa da pozriet od vydania tak by si este len videl co to znamena padDrakkari píše:No už nám to padáá http://beta.xfire.com/games/torch2
Škoda no, a taková suprová hra to byla...
Torchlight 1 + 2
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Re: Torchlight 1 + 2
Docela nechápu to hodnocení, když vemu v potaz že TL2 je narozdíl od D3 Single player hra, tak tam přece nemůže být započteno spoustu lidí ne?
argument? Porovnavat kvalitu hry s diametralne odlisnym rozpoctom, marketingom a znackou na zaklade Online statistiky xfire? Este ked tu hru je moznost hrat aj offline bez potreby byt vobec pripojeny na internet? Ty teda vies veru co znamena "velmi vystizny argument"Tib3rian píše:+1 velmi vystizny argument
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Tib3rian
- Doom Knight
Ok beriem, ale v case ked som to pisal mi nedoslo ze offline hraci sa do toho nepocitaju. Navyse ked je ta hra nizkoropoctova, tak je jasne ze s D3 sa rovnat nemoze.sklb píše:argument? Porovnavat kvalitu hry s diametralne odlisnym rozpoctom, marketingom a znackou na zaklade Online statistiky xfire? Este ked tu hru je moznost hrat aj offline bez potreby byt vobec pripojeny na internet? Ty teda vies veru co znamena "velmi vystizny argument"Tib3rian píše:+1 velmi vystizny argument
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Tak co hra to tu niekto este ? boli aj nejake patche ?
Neviem či to niekto ešte hraje ale čo som si všimol tu na fóre hlavne v sekcii D3 za posledné týždne je úpadok Torchlight fanboyov a ich opakované pokusy zhadzovať D3. Asi už pochopili že porovnávať D3 a Torchlight je nelogické, už len z toho dovodu že Torchlight je nízkorozpočtová hra, len taká fajn oddychovna na víkend..Netvrdím že to je zlá hra, naopak, akurát nemá dlhú životnosť a ani modding to nezachráni tak ako to bolo v jednotke.
S4 Monk 1100+
to že nehatuju D3 neznamená že nehraju T2...já nikdy nehatoval D3 jen proto že bych ho chtěl nějakým způsobem shazovat, jen jsem psal kdytiku kreou já na D3 vidím. Nejsem ten tip co by nezdůvodně hatoval nejakou hru en proto ze si myslim ze ta "moje" je nejlepsí.
Jinak jo, pořád hraju T2, samozřejmě ale ne jen T2...
To je jako bych řekl že tu momentálně žádnej D3 fanboy nehatuje T2, takže asi pochopily že je lepší jak D3...chápeš tu nelogičnost co jsi tu napsal? to tu mám denně vypisovat deset příspěvků o tom jak je T2 super jen proto abych ti dokázal že pořád hraju T2? Tohle je primárně Diablo fórum, tzn že tu nikdy nebude tolik "fanboys" jako na Diablo.
Jinak jo, pořád hraju T2, samozřejmě ale ne jen T2...
To je jako bych řekl že tu momentálně žádnej D3 fanboy nehatuje T2, takže asi pochopily že je lepší jak D3...chápeš tu nelogičnost co jsi tu napsal? to tu mám denně vypisovat deset příspěvků o tom jak je T2 super jen proto abych ti dokázal že pořád hraju T2? Tohle je primárně Diablo fórum, tzn že tu nikdy nebude tolik "fanboys" jako na Diablo.
Ja som nikde nenapísal že Torchlight nikto nehraje. Je mi jasné že toto je Diablo fórum tak tu nebude veľa TL fanúšikov. Len som poznamenal že som rád že tá debata okolo D3 vs TL už skončila
S4 Monk 1100+
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Tak kdo nema origo, a vahal, nebo by chtel doplnit sbirku, tak na steamu maji ted ve vyprodeji za necelych 10E
- Tib3rian
- Doom Knight
Na Steame je teraz vela veci za velmi lacny peniaz, ale nie kazdy nakupuje digitalne. To by som tam uz mal asi 3x viac hier, nez mam
- Nittros
- Quill Rat
- BattleTag:Nittros#2665
Já osobně hraji aktivně obě dvě hry jak TL2 tak D3. V každé hře už mám top lvl a docela slušný EQ.
Česko Slovenský herní klan který se zabývá nenáročným a přátelským hraním.
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
Jméno klanu: Heroes of Bohemia
Tag Klanu: <HoBcz>
Webové stránky: http://heroesofbohemia.eu/
Team Speak 3 IP: ts.aivik.cz:11226
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Prosimte jak to stihas oboje?
Ja s bidou jen D3.:-D
Asi si budu muset zlomit nohu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Ja s bidou jen D3.:-D
Asi si budu muset zlomit nohu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Maxim
- Doom Knight
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Torchlight
Já v TL2 nemůžu ten editor najít kde je?Tordah píše:no hlavne kvoli tomu dungeon editoru ... Konecne conditios / triggers
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
Ahojte, ak sa to tu ešte nepreberalo, tak skúste synergies mod na torchlight 2, je tam necromancer, (+paladin a warlock, ešte v alfa verzii), rozne vylepšenia, hra je tažššia, pre mňa je T2+SM o hodne lepšia. Hrám T2+SM+Tenebris(stiahnuteľná bonusová postava (final verzia), je to polodémon(ka), a ešte boss-pet mod. DIII je pre mňa i napriek výhradám najlepší, ale TII s týmto modom je vážne super!
- Maxim
- Doom Knight
- BattleTag:maxim#2668
- Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
- Kontaktovat uživatele:
Paladina toho sem měl v plánu moddovat já
@Tordah díky
@Tordah díky
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Já teda T2 hraju protože mi více připomíná D2 a na D3 se zatím nechystám... Hra mě přijde velice zábavná...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Torchlighty mi mnohem víc připomínaj hru FATE než diablo. Jediná věc, která se mi torchlightech nelíbí, je ten nic moc skill tree system, kde
je jen pár aktivních skillů. Nedaj se na tom dělat žádny super unikátní buildy jako v diablo 2. Jinak singl je super bezduchá mlátička )
je jen pár aktivních skillů. Nedaj se na tom dělat žádny super unikátní buildy jako v diablo 2. Jinak singl je super bezduchá mlátička )