LOST ARK (korean game)
Hola hou,
přináším sem trailer na korejsou hru Lost Ark, která vypadá jako pořádnej konkurent diabla 3 !
Je obdivuhodné, co šikmoocí umí vytvořit a jen si přeju, aby se na zbytek světa nevykašlali a rozhodnou se hru vydat celosvětově a v ENG jazyce. Byla by to neskutečná řežba a zábava.
Mrkněte na trailer, který hru představí dosti.
přináším sem trailer na korejsou hru Lost Ark, která vypadá jako pořádnej konkurent diabla 3 !
Je obdivuhodné, co šikmoocí umí vytvořit a jen si přeju, aby se na zbytek světa nevykašlali a rozhodnou se hru vydat celosvětově a v ENG jazyce. Byla by to neskutečná řežba a zábava.
Mrkněte na trailer, který hru představí dosti.
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: LOST ARK (korean game)
Slušná kopírka
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Tak to se mi hodně líbí
No a krom surovin i dobře vypadajici dungy a raidy na bosse. Ach jo ja to nemel videt :-D
@tabletofon
@tabletofon
Na koncu Belial jak vyšitej
Co som pocul malo by to vyst len v korei , ale mozno casom to ktosi chyti pod svoje kridla + aky bude platiaci model aj natom dost zalezi. Co taky lineage etheral ?
No právě, pokud to jde na bázi serverů, tak nevím, zda tuto hru budou chtít cpát na EU server, těžko říct, pro Asii jsme pidimidi
witek: to bylo psáno jakože pozitivně nebo negativně
witek: to bylo psáno jakože pozitivně nebo negativně
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Negativně, ofc Sledoval jsem to a prostě jsou tam vykradený boss fighty z D3 , postavičky (Demon hunter/evil hunter )... Našlo by se toho víc. Něco mi tam připomělo i WoW. To samý platí i LineAge o téma vedle. Divim se, že si toho nevšiml někdo z Blizzu a nežene je k soudu.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Zaco ich maju posielat k sudu ? DDD
Preboha ved aj blizz vykrada kazdy vykrada kazdy kopiruje zatoto sa pred sud nechodi.
Keby to nazvali diablos3 vtedy je mozne ist na sud .
Preboha ved aj blizz vykrada kazdy vykrada kazdy kopiruje zatoto sa pred sud nechodi.
Keby to nazvali diablos3 vtedy je mozne ist na sud .
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Bo IMHO se i na ty souboje vztahuje IP.
Blizz at se laskave snazi. Pral bycj jim at to daji i do zbytku sveta aby byla konkurence :-)
@tabletofon
@tabletofon
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Aby to dopadlo jako s wowkem? Konkurence byla a nula od nuly pojde.
To nevim do wowka nevidim. Wowko jsem hral jednu dobu jen asi 2 mesice. Ale pro nas by to bylo fajn. Moznost volby co hrat :-D
@tabletofon
@tabletofon
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Volbu máš, např. Torchlight, Hellgate: London... =)
To je jedno hádat se tu nebudu. Ja mam d3 rad nez kdokoliv jiny :-) takze to nemyslím nijak zle.
@tabletofon
@tabletofon
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
To není hádka, to je diskuze =D Mi taky vyhovuje Diablo ve stavu v jakym je =)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
teda dneska jsem to našel na yt a vypadá to fakt parádně, doufám že to bude i pro eu
Chtělo by to více infa ... video super, ale nějaké jejich vize do budoucna, datum vydání nebo tak a další videa