Dava_C - Varování
Varování za Ignorování upozornění na příliš velký podpis. Pokud se situace nenapraví bude následovat ban.
Re: Dava_C - Varování
@Javurek nechápu dříve to mělo dost uživatelů v podpisu a bez problémů jinak byl to můj první guardian na SP a ty rušíš jeho spánek a to je ošklivé
Odesláno z HTC One X + 64 GB
EDIT: tak treba DamageDeath má větší podpis než já tak doufám že dojde k nápravě
EDIT: jinak jsem si upozornění přečetl až dneska příště bych uvítal upozornění přes PM
EDIT : jasný už jsem dostal zprávu
Odesláno z HTC One X + 64 GB
EDIT: tak treba DamageDeath má větší podpis než já tak doufám že dojde k nápravě
EDIT: jinak jsem si upozornění přečetl až dneska příště bych uvítal upozornění přes PM
EDIT : jasný už jsem dostal zprávu
Achievements: 7400 (92%)
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Co je s tymi podpismi, ved su uplne normalne. Ja som si myslel, ze vadi ak to presahuje text, co sa u stalo u jedneho uzivatela tusim. Neprehanate to trochu, aky to ma vyznam?
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
- damagedeath
- Zhar the Mad
Podpis jsem si zrušil.
Nerozumím, k čemu pak ten podpis je. Je snad omezena jeho kapacita, tak co se tu řeší vážně nechápu. To jen proto, že si pár lidí stěžovalo ohledně nepřehlednosti...hlava mi to prostě neber...
Se tady na to můžu vys*at...nepiště PM, je to zbytečné.
Nerozumím, k čemu pak ten podpis je. Je snad omezena jeho kapacita, tak co se tu řeší vážně nechápu. To jen proto, že si pár lidí stěžovalo ohledně nepřehlednosti...hlava mi to prostě neber...
Se tady na to můžu vys*at...nepiště PM, je to zbytečné.
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Celkem me mrzi, ze lidi odchazeji takovymhle zpusobem... ale je to tak na kazdem foru DD. Ja se taky nastval a odesel, kdyz mi smazali prispevky.... a divej, sem zase tady, klid v dusi. Neresit takovehle veci a je ti lepe....
PS: Stary skin fora ktery porad pouzivam se mi jevi jako jeden z nejprehlednejsich skinu vubec. Diky za to.
PS: Stary skin fora ktery porad pouzivam se mi jevi jako jeden z nejprehlednejsich skinu vubec. Diky za to.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Z pravidel: Maximální povolená velikost podpisu je: výška 75 pixelů, šířka 400 pixelů
Dava_C měl dvakrát 450px × 100px, jeden takovej obrázek se dá tolerovat ale 2 už je příliš. Víc to není třeba řešit, není potřeba se zbytečně rozčilovat. Varování dostal až po tom že ignoroval upozornění. DamageDeath kdyžtak napiš do naší sekce, ale ty podpisy jsem tam řešili někdy před rokem.
LOCK
Dava_C měl dvakrát 450px × 100px, jeden takovej obrázek se dá tolerovat ale 2 už je příliš. Víc to není třeba řešit, není potřeba se zbytečně rozčilovat. Varování dostal až po tom že ignoroval upozornění. DamageDeath kdyžtak napiš do naší sekce, ale ty podpisy jsem tam řešili někdy před rokem.
LOCK