Sety
zdravím,
Nikde som tu nenašiel tému o setoch. Nie je niekde zoznam, aké sety sú pre aké postavy a čo všetko obsahujú ? V AH som niečo našiel, ale neviem, čo je pre koho a predávajú sa za milióny zlatiek
Nikde som tu nenašiel tému o setoch. Nie je niekde zoznam, aké sety sú pre aké postavy a čo všetko obsahujú ? V AH som niečo našiel, ale neviem, čo je pre koho a predávajú sa za milióny zlatiek
Re: Sety
skôr som myslel takéto rozdelenie
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/mag ... y.html#set
v strede je tabuľka komplet setov, napísané pre akú postavu a po rozkliknutí môžem pozerať jednotlivé veci zo setu a ich vlastnosti...
http://www.diablofans.cz/diablo2lod/mag ... y.html#set
v strede je tabuľka komplet setov, napísané pre akú postavu a po rozkliknutí môžem pozerať jednotlivé veci zo setu a ich vlastnosti...
v pohode, ja to chcem len tak pre info, lebo kým na nejaký našetrím, tak bude aj Diablo 4
- satik
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Satik#1911
- Kontaktovat uživatele:
me padla vcera nejaka setova tal rasha helma, takze i padaji.Studna píše:Ohledně setu, padaji set věci v D III tak jako v D II, nebo je to čistě o koupeni receptu za bambilion zlaťáku a potom si ho mužu sám ukout. děkuju za odpověď.
Jsem docela zklamanej ze setovek...přoč se vůbec jmenují set items? V D2 byli sety super a po složení celýho setu dostal hráč pěknej boost, ale v D3 se snad nikdy nevyplatí mít komplet set když za to není žádný bonus. Bonus je akorát za 2,3,4 itemy ze setu a to ještě většinou mizerný, ale full set nic? To mi přijde jako hodně špatný krok...100all stats, 100all resist a +10% wizard (pro Tal rashu např) dmg by bylo adekvátní. Doufám, že s tím blizz něco udělá v budoucnu.
Taky vám chybí full set bonusy?
Taky vám chybí full set bonusy?
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Ja som dnes ukoristil v AH toto za 97000 http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blac ... hilds-brow
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
3 act hellu ještě nic neni, ja mam 2 postavy na infernu a celkem padly 3x legendary, zadna setovka a několik receptůDadakk píše:jsem v Hellu Act 3 a jeste mi nevypadnul ani jeden recept a ani jeden setovy item.. Ostatne stejne jako legendary... padla mi jedna s*it v normalu.. od te doby nic...
Ja som pre DH kúpil nejaký set pre level 41 alebo 42 a vydržal mi až do levelu 60. A kus stál 50-100 k...Smash píše:tie bonusy ani u DH zdaleka nevyvazia tie srackove staty ktore maju jednotlive casti. O monkovi a barbarovi ani nehovorim....to si moze obliect len nejaky metrosexual zalozeny na image
AlterEgo: čtyřkovej bonus pro DH set je buglej, 2disci za sekundu je trochu moc(před 1.0.3 to bylo nějak 0,4), někde jim to ustřelilo....nerf is coming soon
Jinak celkově set bonusy jsou fail stejnej jako legendárky. Za wize nosim dvojkovej set-chestu a ring pro witch doktora (+170int) a šetřím ještě na botky který mi boostnou ještě hydru (trojkovej bonus +55all res)... Tal Rasha je joke....3% k fire/cold/light dmg je k smíchu. Absenci full set bonusu radši ani komentovat nebudu, to nevím koho taková kravina napadla.
Jinak celkově set bonusy jsou fail stejnej jako legendárky. Za wize nosim dvojkovej set-chestu a ring pro witch doktora (+170int) a šetřím ještě na botky který mi boostnou ještě hydru (trojkovej bonus +55all res)... Tal Rasha je joke....3% k fire/cold/light dmg je k smíchu. Absenci full set bonusu radši ani komentovat nebudu, to nevím koho taková kravina napadla.
neví někdo, jestli je v plánu alespoň do budoucna ty bunusy za full set zavést?
poskládal jsem si pro MF cainův set, kompletní (stejně to co sem měl na sobě bylo horší), ale fakt mě zaráží, je je jen bonus za 2 a 3 části, ale full nedává nic . divné...
jinak dohromady jsem ho koupil za cca 60tisíc, takže parádička
poskládal jsem si pro MF cainův set, kompletní (stejně to co sem měl na sobě bylo horší), ale fakt mě zaráží, je je jen bonus za 2 a 3 části, ale full nedává nic . divné...
jinak dohromady jsem ho koupil za cca 60tisíc, takže parádička