Drop legendarek, Patch 1.07
Ahoj lidi,
potřeboval bych jen něco prověřit.
Když se patchovalo, nebyl snížen drop legendarek???
Např. včera jsem zabil cca 25K monster, a 4 legendarky???
V minulém patchi to bylo kolem 20ti ?
Jak to dropuje Vám ? Abych jen věděl, jestli to není smula...
Díky za odpověd.
potřeboval bych jen něco prověřit.
Když se patchovalo, nebyl snížen drop legendarek???
Např. včera jsem zabil cca 25K monster, a 4 legendarky???
V minulém patchi to bylo kolem 20ti ?
Jak to dropuje Vám ? Abych jen věděl, jestli to není smula...
Díky za odpověd.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Drop legendarek, Patch 1.07
musíš si uvědomit, že každá nová kravinka (demonic essence) snižuje šanci na legendárku, stejně jako NV (jistý rare), od patche 1.07 mi padla jen 1 legendárka z elity a 1 z truhly, zbytek z obyč mobů... můžeš to trochu vyrovnat vyšším MP (bonus item)...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
To máš tedy smůlu, mě to padá stejně, ne-li více :-)
Jezdím nižší mp (2).
Před patchem mi na nižších mpčkách padaly o dost více legendy, nvm proč tomu tak je... asi má grammator pravdu, že to může být těma Essencema demoníma.. jinak si to vyxysvětlit nedokážu
Před patchem mi na nižších mpčkách padaly o dost více legendy, nvm proč tomu tak je... asi má grammator pravdu, že to může být těma Essencema demoníma.. jinak si to vyxysvětlit nedokážu
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
gramnator to je pěkná kravina že to snizuje drop to fakt na to nema absolutně žadný vliv mě včera padlo 20leg a 4 sety tak nevím:P
to me mozna padaj jeste vic po patchi,ale taky beham ken mp10 kvuli sanci na planky a kvuli klicum..a peknej bonus na expy
Takže když to shrnu, čím větší MP? tím větší šance na drop legendarky?????
Co vím, tak se vždycky tvrdil opak, že spíše závisí na tom kolik toho killneš....
Co vím, tak se vždycky tvrdil opak, že spíše závisí na tom kolik toho killneš....
Po dlouhou dobu mi to padalo celkem pravidelně cca 1lege/h a teď už 6 paragonů ani jedna...
Mě hned první den po patchy padali legendy jak o život - cca 2 na hodinu. Od té doby jsem se k tomu dostal tak na 2 hodinky za den a žádná. Takže myslím že jen náhoda
- david123
- Gorebelly
jestě jednou zadný mf nemá vliv na drop leg a setu ty jsou nahodně čím větší mf tím lepší afix itemu tod vše
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
zaprvé se uklidni, nikdo není zvědavej na tvoje výlevy, a za druhé kdybys o tom popřemýšlel tak by sis uvědomil, že počet itemů padajících z jednoho monstra je omezený, a pokud ti jednu z nich sežere rare, kterej padá dycky a jednu demonic essence, která padá docela často tak je jasný, že pro legenárku toho už tolik nezbývá... dlouho sem o tom přemýšlel a to, že mi 2 ze 3 legendárek padne buď než mám NV5 nebo z obyč monstra fakt není náhoda... hlavně ten vliv NV je hodně znát, chodil sem cíleně některé lokace bez NV a legendárky padaly vcelku pravidělně. Na vyšším MP máš větší šanci na bonus drop, což vlastně tenhle vliv snižuje. Sem rád že ti to krásně padá, mě kolikrát taky, ale nerad bych se opět dočetl, že říkám kravinydavid123 píše:gramnator to je pěkná kravina že to snizuje drop to fakt na to nema absolutně žadný vliv mě včera padlo 20leg a 4 sety tak nevím:P
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Hmm, pěkný. Až na to, že je to úplně obráceně, než píšeš... MF má vliv na drop legendary a na počet affixů u rare itemů. Naopak MF nemá vliv na kvalitu affixu.david123 píše:jestě jednou zadný mf nemá vliv na drop leg a setu ty jsou nahodně čím větší mf tím lepší afix itemu tod vše
http://eu.battle.net/d3/en/game/guide/i ... magic-find
http://www.diablofans.com/topic/57939-m ... l-insight/
Počti si, hlavně ten druhej odkaz. Dozvíš se tam plno nových věcí .
- david123
- Gorebelly
gramnator keby jsi čital na blizzardu forum vědel by jsi že na drop legendary nemá žádný vliv drop esenci:P
Když chceš tomu věřit nech si veř
Když chceš tomu věřit nech si veř
Dneska zase nic nepadá (farmim už od rána 3 akt MP2 a nic), dám ruku do ohne, že od novýho patche to bude těžší nafarmit legendarky... ;-)
necituj předchozí příspěvek. kojot
necituj předchozí příspěvek. kojot
Lidi fakt děláte závěry z těch těch páru dnů po patchi? Drop je náhodný a nic se na tom neměnilo, tak přestaňte zase hledat problémy, kde nejsou.
A pokud vím tak 5NV negarantuje rare item.. Ale minimálně rare item s 4 affixy - tzn. může to být rare s 6 affixy, ale i legendárka/setovka.
- david123
- Gorebelly
pravda ale že ti padne esence tak neznamená že máš menší šanci na leg nebo set:P
grame ta garantovana rare muze rollnout i jako leg/set takze o nic neprichazis.... bylo to psany nekde na b-netu....
Nezaznamenal jsem žádnou změnu, čili stále to padá, jak se tomu zachce
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓