Příspěvek
od Mlok » 01.12.2014, 08:01 hod.
Super, že jsi vyzkoušel. Už jsem mohl začít trochu počítat, abych věděl co začít pak na live craftit a jak moc budu potřebovat materiálu.
Ancient Devastator x ancient Sunder vychází lépe pro Devastator (tipoval jsem, že to tak vyjde, ale chtělo to ověřit přesněji). Na vyšší GR je to jednoznačné. Na T6 to ale úplně jasné není kvůli vyššímu base dmg pro Pain a Toxin u Sunderu.
Zatím jsem počítal pro stávající offhand co mám. Pokud by byl ancient FB offhand, tak není vůbec co řešit (jasně by vyhrál Devastator), ale ten nečekám, že bych jen tak sehnal.
Na T6 to vychází tak, že pro gemy bude mít Sunder o cca 20% vyšší dmg než Devastor. Ale stát to za to asi nebude. Obyč moby padají dost rychle i tak a pro FB DoT a fire dmg to bude o dost lepší s Devastatorem, takže preferuju variantu Devastator. Navíc to umožní více variant gearu.
Edit:
Jsem to nestihnul předtím dopsat. Zatím jsem nepočítal vliv upravené Hydry na PTR (otázka jak přesně zůstane). Pokud by se započetl, tak další plus pro Devastator (u Hydry už se projeví jeho větší rychlost, která pro předchozí výpočet byla k ničemu).
Konečně mi padnul fire SoJ. Na tom je největší paradox, že jsem zrovna hrál s DH a on mi padne int fire SoJ :-) Bohužel roll žádný zázrak, ale konečně budu moct testovat i varianty se SoJem.
V novém patchi určitě budu chtít ještě minimálně na T6 vyzkoušet varintu bez SoJe i bez RoRG:
- ancient Devastator
- FB rukavice pro plný set (Cindercoat na T6 v každém případě musím mít, abych neměl problémy s AP)
- a místo SoJe zkusit Traveler's Pledge + Compass ring (tedy až nějaký dobrý roll mít budu, zatím nemám)
Na T6 by to mohlo být dobré, navýšíš výrazně base dmg, což bude přínos hodně i pro Pain a Toxin. Perma DoT do elitek bude mírně nižší než pro SoJ (dmg do elit + fire dmg ten set nedorovná), do obyč mobů vyjde určitě už lépe i FB DoT se set ring + amulet.
Do vyšších GR už by to asi vyšlo hůře (bude třeba lépe spočítat až ring a amulet budu mít), tam bude potřeba více navýšit dmg do elit. A hlavně by mi chyběl EoE. Na T6 svůj EoE ale stejně nenosím, abych navýšil dmg obou gemů (EoE nemám tak dobrý roll a vychází mi na T6 hůře).