RoS - Loot 2.0 - dropy
No, obecně platí, že když lidi chtějí najít vysvětlení, tak si ho prostě najdou
Mělo by to být opravdu náhodné. Myslím, že jsi zkrátka měl jen velkou kliku
Mělo by to být opravdu náhodné. Myslím, že jsi zkrátka měl jen velkou kliku
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Je docela jedno, jaké rifty jedeš..důležité je, jak rychle zabijíš...už někde jsem četl, že jakákoliv jiná obtížnost jak T1 nemá smysl z hlediska efektivity, jelikož poměr mezi health monster a jejich damage, které dávají, je naprosto neúměrný k tomu, o kolik je zvýšený drop legendárek. Ale tak je to hra a je důležité, aby to člověk hrál tak, jak ho to baví. Dřív či později to to určitě padne..buchis píše:hnedych leg mi pada mraky, ale nemam stesti na zeleny sety, skoda ze neni presna lokace kde to pada, kdyz kouknu kolem tak ma spousta lidi aspon 2 casti z raiment of 1000 thorns setu, blede zavidim, ten chcu
Jeste dodam ze jedu jen T3 rifty, kde by ta sance naka mela byt.
Vcera mi s WD padla prvni vec z novych setu, bylo to zkraje riftu T2 ze sudu a slo o bracery Toti ... po identifikaci sprcha v podobe nejhorsiho mozneho rollu s thorns bonusem v setu
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
Malý upgrade pre moju DH za posledné 2 dni
Ten ring Khede mi taky padl s DH a příjde mi nějaký nefunkční... zkoušeno u různých útoků(fireball u šamana, molden, desecrator,...) a nikdy mi to nezregenerovalo ani píď hartred:/
Mě padl konečně Stone of Jordan ! má Cold dmg, takže jsem upravil Armor na CD ... ještě najít Unity
Jinak SoJ mám na svém profilu.
Jinak SoJ mám na svém profilu.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Vcera mi padol pekny SOJ zo svorky Goblinov v rifte (http://www.diabloprogress.com/hero/papa ... agaj/48534) a konecne som trosku dorovnal rozdiel medzi elemental a elemental elite DPS.
Cakam na Andariels visage.... vcera padli dve, dokopi asi 20 a ani jedna s +fire dmg. Ak dropne, tak budem v top 3 world wizards....stracam tam zbytocne 200 000 dps
Cakam na Andariels visage.... vcera padli dve, dokopi asi 20 a ani jedna s +fire dmg. Ak dropne, tak budem v top 3 world wizards....stracam tam zbytocne 200 000 dps
Zdravím všechny
Chtěl jsem se zeptat jestli vám někomu napadal Tal Rasha set ? Nemyslým komplet ale aspoň pár itemu z něj. Já už mám odehrtých pár stoveh hodin na Ros a stále nic jsem z toho setu neviděl... a to ani v klanu kterej máme. Zato s setem Blackthorne bych si mohl otevrit obchod
Jedu to většinu času na torment III a jak story line tak adventure mod .. Tak jestli to třeba nepadá až od VI tormentu .. ja nevím
Chtěl jsem se zeptat jestli vám někomu napadal Tal Rasha set ? Nemyslým komplet ale aspoň pár itemu z něj. Já už mám odehrtých pár stoveh hodin na Ros a stále nic jsem z toho setu neviděl... a to ani v klanu kterej máme. Zato s setem Blackthorne bych si mohl otevrit obchod
Jedu to většinu času na torment III a jak story line tak adventure mod .. Tak jestli to třeba nepadá až od VI tormentu .. ja nevím
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Vcera mi padl treti kousek, chestka..., tak jsem zkusil nasadit
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
Ahoj,
Včera jsem konečně rolnul trochu slušný Devastator a vytáhnul jsem tak Fire Skills dmg na +102%. K tomu ještě +40% dmg do elit a pěkně to teď padá.
Fire barb
Ještě čekám na Cindercoat a Magefisty které né a né padnout...
Včera jsem konečně rolnul trochu slušný Devastator a vytáhnul jsem tak Fire Skills dmg na +102%. K tomu ještě +40% dmg do elit a pěkně to teď padá.
Fire barb
Ještě čekám na Cindercoat a Magefisty které né a né padnout...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Photonn: Mě padli už 3 věci z Tal Rashy a to hraju z 95% na Torment I
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Paja ... o/15199822
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Paja ... o/15199822
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Me tez padli vcera dve TR helmy a jeden belt. K tomu jedna chesta a dva offhandy.
A na lvlu 60 po loot patchi som vyskladal komplet 4 piece set ( belt offhand armor a helma )
Tie meteory bol masaker no na lvlu 70 je to nepouzitelne.
A na lvlu 60 po loot patchi som vyskladal komplet 4 piece set ( belt offhand armor a helma )
Tie meteory bol masaker no na lvlu 70 je to nepouzitelne.
JOOOOO
mě vodvezou do cvokárny . všem,ale naprosto všem okolo mě to padá a můj Lightning Monk stále běhá bez TF :/ :/ už začínám být zoufalej....
Jinak cg Kapo
Jinak cg Kapo
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Mám 4 thunderfury ale tak vymaxovaní nejsou CG
seton, neboj nejsi sam, taky na nej nemam haluz
Buchis je death, ať žije herdek
Taky zatím prd ale padl kamarádovi tak mě ho dal bohužel s int. :-( nic méně už je s dext :-)
Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého LG-D605 pomocí Tapatalk
- whitedrake
- Quill Rat
- BattleTag:Lucky#2626
Nevim kam s timhle poznatkem, tak to napisu sem. Dnes me prekvapil Key drop... Doted jsem si myslel, ze random Key padaji jen z Nekarata v Actu IV., ale jake bylo me prekvapeni kdyz mi dnes padl Key of Bones a Key of Glutony z Keywardena v Daghlur Oasis... Ma nekdo podobnou experience...? Opravdu Blizz zrandomizovali Key dropy?
Sent from my iPad using Tapatalk
No podle mě je to random....ze všech klíčníků všechny klíče....chybí mě ještě jeden :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- whitedrake
- Quill Rat
- BattleTag:Lucky#2626
To nevim z Keywardena ve tretim actu mi pada pouze Key of War a v prvnim zase Key of Bones... Nikdy jsem u nich nenasel jiny klic a popravde nikdy jsem z Nekarata nedostal nic jineho nez Key of Evil...