Mají pěkný roll pro variantu s vit. Pro Wiz. by byly ideální (tím myslím samozřejmě s int), pro DH už tolik ne. Tam je lepší varianta s RCR bez vit. I na speed GR40 (tedy jestli lze ještě mluvit o speed, tam už jsem na průměrném čase 6,5 minuty) nepoužívám vitalitu na rukavicích i když to hraju s variantou trošku vyšší tougness (tedy např. na brnění mám AR a obětoval jsem jeden roll sentry dmg, což je daleko menší ztráta dmg než obětovat RCR).
U DH bude nejhorší získat ramena. Už jsem taky na slušném množství shardů a pořád nic (i když to nebude určitě o dost méně shardů než Dava_C). Zatím se mi nepovedl ani lepší roll obyč verze. Áčkové už jsem vyhodil troje.
Jednu variantu M6 rukavic mám také s perfektním rollem. Ty také ale nejsou ideální variantou. Používám je pouze pro Multishot na T6 + hodně nízké GR (tak do GR33-34), kde není ještě nutné mít více RCR pro MS-Ars variantu. Škoda, že nejsou s RCR místo IAS. S RCR mám sice také už áčkovou verzi, ale tam je už horší roll (nic moc dex na áčkovou verzi, 9% ChC, 50% ChD reroll, 8% RCR, cold resist, 2 yardy).
Ty s IAS ale mají ukázkový roll, tak ho sem hodím: