Patch 1.0.5 - legendárky
Omg , tak nejdřív lidi brečí že legend nepadaj a teď že moc. Proč by to měli nerfovat, když se to jakuo dobu testovali na public realmu? Já jsem spokojen, alespoň to teď bude o tom mít per rolnutý legendárky a nebudu frustrující že 100 hodin nepadne nic.
Re: Patch 1.0.5 - legendárky
Ja neplačem, len konštatujem Mne to padalo predtým dosť, teraz bude ešte viac, nehovorím že to je zle, len som zvedavý čo to spraví s cenami
S4 Monk 1100+
Takze dneska pasek, mec, natepniky, rukavice a helma....jedinej pasek je docela slusnej jinak je to trash. A to na tom vazne nesedim celej den...padnou treba 2 veci za run....tak ted uz jen cekam prvni setovku, tu sem este nikdy nevidel
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Hmm, tak po vile wards přišel tal rasha Jinak máte už někdo Hellfire Ring?
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Klasika, lidem se nezavděčíš... Nejlepší je snažit se věc dělat v rámci možností a nastavených pravidel/rozpočtu co nejlépe, a řvoucí menšinu lidí ignorovat:-)... Spokojení lidé většinou mlčí...málokdo má potřebu chválit.Javurek píše:Omg , tak nejdřív lidi brečí že legend nepadaj a teď že moc. Proč by to měli nerfovat, když se to jakuo dobu testovali na public realmu? Já jsem spokojen, alespoň to teď bude o tom mít per rolnutý legendárky a nebudu frustrující že 100 hodin nepadne nic.
Technicka. Co je MP..? Uz jsem to zjistil.
Dik
Dik
Naposledy upravil(a) joseban dne 17.10.2012, 20:20 hod., celkem upraveno 2 x.
Ibaže tá "vačšina" ktorá sa doteraz sťažovala na slabý drop a podobne bude spokojná len dočasne, ver tomu čo do mesiaca bude tá istá vačšina plakať že nemožu nič predať a že legendárky stratili hodnotu..Btw ja sa nesťažujem, ani teraz, ani predtým, vyhovuje mi všetko tak ako bolo a je
S4 Monk 1100+
Daj si vyhľadať na fóre, prípadne Google - Monster Power..joseban píše:Technicka. Co je MP..?
Dik
S4 Monk 1100+
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Prvni run, a nejaky s*it legend pasek...aspon bude matros:), jinak ti co vydelavali na legendarkach a setovkach prumernych statu, maji ted smulu..., me se tahle uprava libi, D3 ma byt o dropu, ne o goldech....
S tým súhlasím , ale o drope to bude stále..teda teraz skor pojde o kvalitný roll ako kvalitný drop
S4 Monk 1100+
Tak ja jsem spokojen. Jedny setove kalhoty a jedny Fire Walkery (dexterita + vitalita) za 6,5 h hrani. To mi prijde v pohode a motivujici do dalsiho hrani.
Hm:-( tak u mě zatím velké kulové, jenom žlutých předmětů je více, ale to bude asi tím, že to hraji na MP3 max. a po pěti NV mám MF nějakých 180%, což ai nestačí:-(
Da se ve hře poznat jakej mam MP?
Naposledy upravil(a) joseban dne 18.10.2012, 00:50 hod., celkem upraveno 1 x.
no je to napsany v pravem hornim rohu nad minimapu ...je tam Inferno (x) x-MP
Já asi hraju jinou hru. Zase nic, ani nic rare prodejnýho .... .
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
První legendárka po patchi. Hráno cca 3 hodiny, legendárka mi nepadla cca 10-15 hodin(samozřejmě v 1.0.4.), A2, MP3 z obyč moba.
Takze ani jedna legendary. Zkouska MP 3-8 a k nicemu. MF 450% bude asi malo
Jdu spat a uz nechci videt nici legendarky, kazdemu to dropuje a me jedno velke kulove
Jdu spat a uz nechci videt nici legendarky, kazdemu to dropuje a me jedno velke kulove
Na slovo "kulove" ("kulovi") tu ma patent Kuki. :o) Tak aby se necitil dotcen.
za dnesek 3 sety a 5 legendary, celkove to je vic nez jsem dropl za cely patch 1.04
- Limitless
- Quill Rat
- BattleTag:Limitless#2201
FIRST tankzor ring ( som prvy?:D)
http://imageshack.us/photo/my-images/171/sssdads.jpg/
+ padolo mi za dnes 8 legendaries 2x wrist nejake smiesna staffka low lvl ,1x andariel visage ,1 setovka helma pre WD ,2 hand mace s movement speedom , rukavice tasker and theo a este nieco co som hned rozlozil
http://imageshack.us/photo/my-images/171/sssdads.jpg/
+ padolo mi za dnes 8 legendaries 2x wrist nejake smiesna staffka low lvl ,1x andariel visage ,1 setovka helma pre WD ,2 hand mace s movement speedom , rukavice tasker and theo a este nieco co som hned rozlozil