RoS - Loot 2.0 - dropy
Hellere, z Mloka si nic nedělej, asi to moc žere no a nepřeje ti radost z dropu Mne by potěšil třebas jakýkoli WH, už jen z principu
Hlavně ať je zdravotně lépe, pak hned zase ta chuť na pařbu bude zpět Ze mne už se zase díky Medrolu stává použitelnej člověk, Kukri čeká
Hlavně ať je zdravotně lépe, pak hned zase ta chuť na pařbu bude zpět Ze mne už se zase díky Medrolu stává použitelnej člověk, Kukri čeká
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: RoS - Loot 2.0 - dropy
Tak je to tady, zrovna jsem na ní myslel, na holku Ten obrys jsem poznal ještě než dopadla na zem Je to hooodně slabej roll, ale s děrovačem to nebude tak strašný. Jen si musím spočítat jestli reroll base dmg nebo tam dát +10% dmg.
EDIT: tak pokud dobře počítám, tak vyjde líp reroll base dmg a ještě získám LpH. Akorát nemám už žádnej děrovač, tak budu muset čekat :-/
EDIT: tak pokud dobře počítám, tak vyjde líp reroll base dmg a ještě získám LpH. Akorát nemám už žádnej děrovač, tak budu muset čekat :-/
No to je dost , gratulace . I když je fakt, že ten roll je vážně slabej :/ :/. Ale víš jak, teď už jsi prošťouchnul trychtýř, takže brzo padne lepší ;-)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Stanley
- Minion of Destruction
Ale tak když rerollnu base dmg, tak se dostanu na nějakejch 2250 +- a už jen ten gift, před pár dny jsem zrovna poslední dva použil. Tak musím pořád farmit
No zrovna kdyz jsem ja dropl Kukuri, tak ten trychtyr zustal ucpanej dal, ale jako ne ze bych ti pral aby se neprostouchl..
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
- Stanley
- Minion of Destruction
Ne že bych pohrdl další , ale je to na SC, tak stačí jedna Tu další podaruju když to bude v partě. Gift padl docela brzo, asi 10 riftů na T6 od té doby co padla. Byl jsem nucen vyměnit hodně gearu, ale snad to takhle bude fungovat, zítra testnu nějaký vyšší GR.
Páte, spíš šesté TaT, třetí trifecta ready, ani jedny nejsou top (druhé na postavě ParagonVIII) Mám pokaždé smůlu na nízký CC roll. Ale u těchto věcí, které skoro nepadají je těžké si vybírat roll, někomu padnou hned první s 7/50/10 a pak už ne.
Spší to patří do zdi nářků.
Spší to patří do zdi nářků.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Tak poprvé od začátku ROS mi padl The Witching Hour http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karg ... ro/7309094 (Je na čáryfučce)
CG všem
A já díky Hanaciusovy za novej, lepší TMF
A já díky Hanaciusovy za novej, lepší TMF
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak mi padla první WoW, nevím, ale myslím si, že trochu pozdě. Nebo je ještě k něčemu použitelná?
Na T6 je to hratelné velmi dobře, aktuálně s WoH vede dokonce žebříček v soutěži nejrychlejších T6 riftů na US fóru:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=4#77
Je tam i video celých 10 riftů, takže to opravdu za ten čas dal. Ten čas je opravdu parádní (vychází to na průměrný čistý čas riftu na 3:12 bez přestávek mezi rifty) i když nic nesbírá a nevšiml jsem si ani, že by otevíral truhly (nemůžu ale vyloučit, že někde nějakou otevřel, nekoukal jsem na celé vide v kuse).
Tahle soutěž 10 riftů je tedy také hodně o dobrém rollu (těch 10 riftů je pořád moc málo, chtělo by to průměr za 50+ riftů, to ale by nechtěl skoro nikdo už měřit), tedy není to důkaz, že by to bylo na T6 nějak výrazně lepší než klasické FB buildy. Ale je to v každém případě konkurernceschopný build pro nejrychlejší clear T6.
Prošel jsem stručně celé video a byl to opravdu nadstandardní roll 10 riftů v řadě. 3x perfektní roll (to si často nepodaří ani z 20 riftů), 2x část riftu perfektní a ani jeden hodně blbý roll. To jsem ještě v řadě nikdy neměl.
Pro GR už to tak dobré není jako klasika, ale dá se i s WoH dostat poměrně vysoko (někam až na GR36-GR38).
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... ?page=4#77
Je tam i video celých 10 riftů, takže to opravdu za ten čas dal. Ten čas je opravdu parádní (vychází to na průměrný čistý čas riftu na 3:12 bez přestávek mezi rifty) i když nic nesbírá a nevšiml jsem si ani, že by otevíral truhly (nemůžu ale vyloučit, že někde nějakou otevřel, nekoukal jsem na celé vide v kuse).
Tahle soutěž 10 riftů je tedy také hodně o dobrém rollu (těch 10 riftů je pořád moc málo, chtělo by to průměr za 50+ riftů, to ale by nechtěl skoro nikdo už měřit), tedy není to důkaz, že by to bylo na T6 nějak výrazně lepší než klasické FB buildy. Ale je to v každém případě konkurernceschopný build pro nejrychlejší clear T6.
Prošel jsem stručně celé video a byl to opravdu nadstandardní roll 10 riftů v řadě. 3x perfektní roll (to si často nepodaří ani z 20 riftů), 2x část riftu perfektní a ani jeden hodně blbý roll. To jsem ještě v řadě nikdy neměl.
Pro GR už to tak dobré není jako klasika, ale dá se i s WoH dostat poměrně vysoko (někam až na GR36-GR38).
Dneska jsem trochu přidal do kotle a jezdil jsem rifty na publicu s lidma ... a poštěstilo se mi, padly mi jak 2x RG, tak tento bezva luk jsem si vylepšil a vykraftil
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Dneska měla štěstěna porod nebo nevím. Jdu si tahle riftíky,nasyslím 500 shardů jdu k ženě jejíž poprsí by potřebovalo kapsáče a co štěstěna nechtěla na pátej klik mi do báglu foukla Taskerky . Tak sem si skočil další rifty ,znovu nasyslil 500 a hopla na poslední klik http://2imgs.com/a8cb0d27f4
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Jooo tak tomu se rika sakra stastny den Me stesti opustilo.Muj drop je dosti zly...Cekam brzke zlepseni
- destruktor
- Quill Rat
- BattleTag:destruktor #2336
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Pěkné palice. Někdy tu hru nenávidím (závist je sviňa).
Omlouvám se za OT, ale po delší době jsem se k tomu vrátil a nechci ztrácet čas. Má vůbec smysl prohlížet rare itemy, nebo vše jen rovnou hromadně rozkládat a řešit jen lege a set? Dřív mělo smysl koukat při nejmenším na prsteny, amulety a rukavice. Díky