Zdarec
nějak nevím jestli to tu někde je, nebo jestli to patří někam jinam. Ale chi se jen tak na něco zeptat.
nehrál jsem dia dýl jak pul roku a ted zase nějak začal z nudy...hraju cca 14 dní každý den 1.5hodiny...někdy hodku jen někdy dvě...
no a jde mi o to že během každodeního hraní 14 dní ty dvě hodky mi nepadl ani jeden item co jde prodat v aukci třeba i za 200k, to se děje vám všem ?

prostě ani jeden jedinej. nepovedlo se mi prodat ještě vubec nic..všechno jde vendorovi. Hraju těch 14 dní public games MP8...žlutejch itemu mi za tu dobu padlo neuvěřitelný množství to je asi normal..zelený žádný a legendarka jedna. (kuš co nesla prodat za 10k)
otázka teda zní..padne vám aspon jednou týdně věc co jde prodat třeba za mega na aukci ?

protože já za 14 dni ani jedna.
kdybych nevidělal na aukci tím že kupuju itemy na bidy a prodavam za buy outy tak jsem švorc uplně

(vidělal jsem tím přeprodáváním asi 15 mega za těch 14 dni tak aspon něco) jo a samozřejmě zbíráním peněz po zemi a prodavani crapu vendorovi to taky něco vyneslo....ale fakt bych si přál zažít aspon jednou ten pocit že najdu něco na zemi co prodam na aukci

třeba se to někdy stane