Diskuze
Re: Diskuze
Nazdarek,kamos si koupil Diablo 3 a dostal ktomu 2 aktualizacni kody zdarma,ale nefungujou,meli jste stimhle taky nekdo nejaky problem??
Včera jsem dodělal class achievy (krom jednoho na Monkovi) a celkově už mám 4510 bodů :-) teď to bude těžké dodělat. Zůstaly ty nejtěžší.
Já jsem zatím na 4390, ale Hellera snad dozenu nekdy
Konkrétně mi zbývá:
Monk - Meditation (to nevím kdy udělám, páč v dohledné době za tuto klasu nebudu hrát)
Crafting - Blacksmith - Swing that bloody hammer! (tam mi chybí 5 položek / fajfek a třebas to nějak udělám, jak budu krafit archony)
With friends like these (tam je potřeba, aby břicháč z A1 vybouchnul a zabil 30 dalších nepřátel .. kdysi jsem to zkoušel a nepovedlo se mi to zatím, někdy se k tomu vrátím )
Savior - mám zatím 112 / 250 .. kooperativním hraním to snad časem dojde ke splnění samo
A to nejtěžší je jasně A unique collecion :-) tam mi chybí tak 18 šmejdů.
A to je fšo .)
Monk - Meditation (to nevím kdy udělám, páč v dohledné době za tuto klasu nebudu hrát)
Crafting - Blacksmith - Swing that bloody hammer! (tam mi chybí 5 položek / fajfek a třebas to nějak udělám, jak budu krafit archony)
With friends like these (tam je potřeba, aby břicháč z A1 vybouchnul a zabil 30 dalších nepřátel .. kdysi jsem to zkoušel a nepovedlo se mi to zatím, někdy se k tomu vrátím )
Savior - mám zatím 112 / 250 .. kooperativním hraním to snad časem dojde ke splnění samo
A to nejtěžší je jasně A unique collecion :-) tam mi chybí tak 18 šmejdů.
A to je fšo .)
Tak to mě už chybí jen 4 z unique collection a 4 z Trophy Hunting a mám vše, ale to se potáhne ještě tak dva týdny :/
R.I.P. 27.3.2014
me jich chybi jetě 29 u toho strávím zbytek mládí.
Nezoufej ono se to casem nasbira jak budem treba parit inferno. I kdyz se divim ze ti chybi tolik s takovym paragonem
Odesláno přes Tapatalk pomocí SGNote II
A proč by ne, však když každý expí jen v a3 tak těžko může mít uniqy z jiných aktů.
R.I.P. 27.3.2014
Hmm to je fakt. To jen znaci ze ja byl trochu jinej a driv mi trvalo nez jsem se na a3 farmeni dostal.
R.I.P. 27.3.2014
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
HELLERcz píše:With friends like these (tam je potřeba, aby břicháč z A1 vybouchnul a zabil 30 dalších nepřátel .. kdysi jsem to zkoušel a nepovedlo se mi to zatím, někdy se k tomu vrátím )
Nájdi si rare s vlastnosťou Illusionist a máš to ako keby už hotové. Teda mne to fungovalo, možno to už fixli, platilo to aj na tie ilúzie....
Gratulace ke 100% :-) ja uz za chvili snad budu mit tez vse.
- vincdrago
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:vincdrago#1334
ja bych přidal ještě tak 5 až 10 affixů elitkám a k tomu achiev, že musíte potkat všechny možné kombinace affixů na každém z druhů elitek / šampionů a hned by byla sranda dělat 100% achievů
Tak za prvé nevím jak bys chtěl vymyslet tolik dalších affixů, za druhé ty si myslíš že za víc jak 40k zabitých elitů by to nešlo vše potkat? Resp. klidně i za 20k což je jeden za achievementů.
Co bych já chtěl je aby byly lepší rewardy za achievementy, nějáké sigy na vlajku jsou dost ubohé když vezmu v potaz, že udělat všechny achievementy zabere víc času než udělat p100
Co bych já chtěl je aby byly lepší rewardy za achievementy, nějáké sigy na vlajku jsou dost ubohé když vezmu v potaz, že udělat všechny achievementy zabere víc času než udělat p100
R.I.P. 27.3.2014