Liga zbohatliku - 5.kolo - Duriel
Moderátor:Dark_Deamon
To je škoda, těch alumetů ale i tak jsem dost psokojenej :-D
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Re: Liga zbohatliku - 5.kolo - Duriel
Uprimne, uvazoval jsem nad tim, ze bych nejak ohodnotil amulety/prsteny, a to ve smyslu jak jednotlive, tak nektera nalezena komba, ale v probihajicim turnaji mi to prislo nefer - mohlo by to vypadat, ze se snazim vysledky ovlivnit ve svuj prospech (ikdyz zatim byl pouze Nokozan ), a navic u techto itemu tezko urcit, co je hodnotnejsi a co min
Mně vyšlo, že jsou na nic jen z 32%.Dark_Deamon píše:Dovolil jsem si to promazat. Jen škoda, že tam není žádnej amulet ani ring, protože ty itemy...jak to jen říct...z 90% to jsou sra*ky.
Kód: Vybrat vše
Immortal King's Stone Crusher 1.0 Dangoon's Teaching 1.3 Laying of Hands 1.4 - item od itemu to proberu, ne? LoH jsou parádní ruce, to ví každý, kdo hraje sám a nebo začíná prvního barba, amu, palu atd. Dark Adherent 1.6 Arioc's Needle 2.3 může být temp pro hirelinga, pěkné skilly, 50% deadly Bonehew 2.3 může se narollovat na jednu z nej zbraní pro merce Wizardspike 2.3 dokonce i wiz občas používají godly geared socky Ethereal Edge 2.5 hrát se s ním dá Windhammer 2.5 Demon Limb 2.8 enchant, fun Gimmershred 2.8 fun Jade Talon 3.0 Baranar's Star 3.2 1.07 verze, anyone? :P Djinn Slayer 3.2 Rune Master 3.2 i po tomhle se občas poptávají Bloodmoon 3.3 Demon's Arch 3.3 Flamebellow 3.3 The Reaper's Toll 3.3 tahle je hodně dobrá pro merce, že? Nord's Tenderizer 3.5 Razor's Edge 3.6 Ormus' Robes 3.9 pvm slušné, v pvp nutnost Sandstorm Trek 3.9 treky se nosily a nosit budou Harlequin Crest 4.1 no - harle asi taky není uplně zlé Eschuta's Temper 4.6 dá se Thunderstroke 4.7 na baala? The Gladiator's Bane 4.9 Marrowwalk 5.0 dřív skvělé, dnes furt decent Stormshield 5.0 best ever? Arachnid Mesh 5.9 základ Blackoak Shield 5.9 fun Dracul's Grasp 5.9 základ Stoneraven 6.0 základ Nosferatu's Coil 6.6 velmi použitelné Soul Drainer 6.6 Spike Thorn 6.6 Steel Shade 6.6 Blood Raven's Charge 6.7 Wolfhowl 7.3 fun build Alma Negra 9.1 Heaven's Light 9.8 The Redeemer 9.8 temp za grief (smite)? Cerebus' Bite 11.0 jo, dá se
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
saesa: Já těch 90% myslel spíš obrazně, ale když jsi to tak rozepsal, tak ok
Arioc's Needle, Bonehew...sorry, ale jsou to krámy. Jasně...dycky záleží co člověk jede za build, ale myslím že trojice Infinity, The Reaper's Toll nebo Tomb Reaver na tom bude dycky líp. Dokonce bych radši 2x upl Woestave nebo Kelpie Snare, než abych nasadil Arioc's Needle nebo Bonehew.
Ethereal Edge, Rune Master, The Redeemer...Grief je prostě Grief.
Gimmershred, Baranar's Star, Demon Limb, Eschuta's Temper, Blackoak Shield, Wizardspike...minimální využití. Dycky když to někomu padne, tak jen provalí oči s vědomím, že už má každej kus minimálně 10x
Stormshield...nechci říct, že je to špatnej štít, to určitě ne, jen mi přijde taky celkem nevyužitelnej. Buď člověk štít nenosí a když už jo, tak většinou sáhne po jiné variantě.
Co bych z toho co zbylo označil za fajn itemy? Laying of Hands, The Reaper's Toll, Harlequin Crest, Arachnid Mesh, Nosferatu's Coil a Dracul's Grasp.
Jak už jsem psal...škoda, že tam nejsou zahrnuty i amulety a prsteny.
Arioc's Needle, Bonehew...sorry, ale jsou to krámy. Jasně...dycky záleží co člověk jede za build, ale myslím že trojice Infinity, The Reaper's Toll nebo Tomb Reaver na tom bude dycky líp. Dokonce bych radši 2x upl Woestave nebo Kelpie Snare, než abych nasadil Arioc's Needle nebo Bonehew.
Gimmershred, Baranar's Star, Demon Limb, Eschuta's Temper, Blackoak Shield, Wizardspike...minimální využití. Dycky když to někomu padne, tak jen provalí oči s vědomím, že už má každej kus minimálně 10x
Stormshield...nechci říct, že je to špatnej štít, to určitě ne, jen mi přijde taky celkem nevyužitelnej. Buď člověk štít nenosí a když už jo, tak většinou sáhne po jiné variantě.
Co bych z toho co zbylo označil za fajn itemy? Laying of Hands, The Reaper's Toll, Harlequin Crest, Arachnid Mesh, Nosferatu's Coil a Dracul's Grasp.
Každý ma na to iný pohľad, u mňa napr. sú Dracul´s Grasp asi najviac preceňované rukavice, môj názor je taký, že Laying of Hands a dobrý blood craft (20% IAS, 10% CB, life leech, ...) budú furt lepšie ako Drakulky (life tap sa dá vyriešiť aj inak).
- Neposunuse
- Gorebelly
Aha, to mi nedošlo, že by se prsteny a amulety neměly hodnotit... Tak děkuju za vyjasnění. Teď ještě 5x dropnout ten Cerebus Bite, navrch Soj nebo BKWB a je to v kapse
Mimochodem, proč má Cerebus Bite nejvyšší rating, když šance na jeho drop u Duriela jsou podstatně vyšší než např. Heaven's Light, Marrowwalk, Rune Master, atd.? Je chyba na mém přijímači nebo v nějaké tabulce?
Edit: Tak jinak. Bude se vzhledem k niancím dropu u Duriela scoresheet ještě upravovat nebo ne?
Mimochodem, proč má Cerebus Bite nejvyšší rating, když šance na jeho drop u Duriela jsou podstatně vyšší než např. Heaven's Light, Marrowwalk, Rune Master, atd.? Je chyba na mém přijímači nebo v nějaké tabulce?
Edit: Tak jinak. Bude se vzhledem k niancím dropu u Duriela scoresheet ještě upravovat nebo ne?
RIP píše:Ja vim, moje chyba, v globale to bude ale stejny jako pri predchozich eventech, jinymi slovy, bodove ohodnoceni ponecham stejne, jen vyskrtnu ty, ktere Duriel dropnout nemuze, jinymi slovy ponecham tento scoresheet, jen z nej vyskrtnu itemy, co Duriel nedava
Naposledy upravil(a) Neposunuse dne 10.11.2013, 20:33 hod., celkem upraveno 2 x.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
To asi ne, ale je možné, že je Cerebus Bite u Duriela lépe sehnatelný než jinde.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Muzu to prepracovat a zohlednit a pokud ma ten nemecky kalkulator pravdu, tak nejnizsi sanci z elitaku ma Alma negra, a to 1:42313, ale kdyz se podivam celkove na ty rozdily, tak je sance, ze neco z toho padne mezi 1:10k az po 1:25k v prumeru, takze asi zadne velke zvyhodneni toho ci onoho itemu....Ale jak chcete. problem je v tom, ze Duriela pokud vim nikdo nikdy poradne nelovil, urcite ne soutezne, a tak nemam z ceho vychazet, a pokud vytvorim neco sveho, tak to bude stejne jen zalozene na odhadu, takze asi tak...Temi par desetitisicinami se tedy osobne nezaobiram, ale to jsem ja, mozna mate jiny nazor
- Neposunuse
- Gorebelly
Rozumím a děkuji za reakci. Jen mi přišlo trochu divné, že by za Cerebuse (1:9.2k při MF 0 %) bylo 11 bodů, kdežto např. za Souldrainer (1:8,5k při MF 0 %) jen 6,6 bodů a za Alma Negra (1:46k při MF 0 %) pouhých 9,1 bodů. Osobně bych byl za přiměřené zohlednění šance na drop. Ale podřídím se většině. Chápu, že to je práce navíc, a že si chceme hlavně zahrát (já stejně nemám šanci se nějak umístit, když jsem se předchozích kol nezúčastnil). Jen jsem si to chtěl ujasnit, jestli se pro každé kolo dělá zvlášť scoresheet nebo ne.
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Popravde, uprimne se omlouvam, ze tomuto kolu nedavam tolik, kolik byste si zaslouzili, ale D2 ted pro me poslednich par tydnu neni priorita, prace/rodina a powerlift/strongman trenaly me vytezuji natolik, ze na nejake dalsi zaliby neni cas, a pokud je, tak chybi energie...Vim, nezaslouzite si to, ale ted s tim bohuzel nic nenadelam...Proste budu rad, az dokoncim organizacne Ligu a dalsi poradani uz prenecham nekomu jinemu...Nechci nic delat napul, a od jara by to nebylo ani napul
Ahojte, ja osobne by som ten scoresheet nemenil a ponechal v takom stave ako je, predsa ako hovorí RIP vychádza zo zaužívaných pravidiel pri turnajoch.
Je pravda, že by sa mohol trochu poupraviť, ale tiež je pravda, že nie je z čoho vychádzať, to by sa podľa mňa musel prekopať komplet a urobiť ho na novo čo si myslím je zbytočné.
Napr. včera som behom 84 runov nedropol žiadny unique alebo set elite item, za to som dostal 2x Death´s Guard a to má podľa kalkulátora pri 0% MF šancu cca 1:11,5k.
Všetko je len o šťastí.
Je pravda, že by sa mohol trochu poupraviť, ale tiež je pravda, že nie je z čoho vychádzať, to by sa podľa mňa musel prekopať komplet a urobiť ho na novo čo si myslím je zbytočné.
Napr. včera som behom 84 runov nedropol žiadny unique alebo set elite item, za to som dostal 2x Death´s Guard a to má podľa kalkulátora pri 0% MF šancu cca 1:11,5k.
Všetko je len o šťastí.
- Neposunuse
- Gorebelly
Nakonec docela štědrý červíček, co? :-) Gratulace. Já na ten svůj první zatím stále čekám.
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Ty seš tou 1.13 verzí strašně rozmazlenej Demone.Dark_Deamon píše:saesa: Já těch 90% myslel spíš obrazně, ale když jsi to tak rozepsal, tak ok
Tím, že vám často padají vysoké runy a lehce složíte OP runová slova si snad už pořádně nevážíte žádných elitních unikátů.
Ten balanc hry, ať už se to týče skills, nebo hlavně předmětů, šel strašně dolů. To je fakt, kterej se nedá zpochybnit...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Ahojte, tak ja mám odbehané. Celkovo som spokojný, za tých 20 hod. som stihol 771 runov. Z toho čo som chcel dropnúť mám od Duriela len Carrion Wind, dropol som aj Arreatku, ale z Mephista, na Highlorda si ešte budem musieť počkať.
Blizna lvl 96
#: 653
MF: 418 %
FCR: 105 %
Players: 5
Nálezy:
1. Cerebus' Bite (11,0)
2. Demon Limb (7,9)
3. Bloodmoon (6,7)
4. Nosferatu's Coil (6,6)
5. Soul Drainer (6,6)
-----------------------------------
38,8
20. Metalgrid
38. Lying of Hands
55. Bonehew
89. Cerebus' Bite
124. PUL
307. Demon Limb
356. Blackoak Shield
371. Soul Drainer
375. Dark Adherent
400. Nosferatu's Coil
470. Razor's Edge
524. Ethereal Edge
542. Lying of Hands
594. Bloodmoon
635. Harlequin Crest
652. Tal Rasha's Adjudication
Taky pár vtipných dropů jsem zaznamenal, takže doporučuji shlédnout celé album
Všechny screenshoty jsou zde.
#: 653
MF: 418 %
FCR: 105 %
Players: 5
Nálezy:
1. Cerebus' Bite (11,0)
2. Demon Limb (7,9)
3. Bloodmoon (6,7)
4. Nosferatu's Coil (6,6)
5. Soul Drainer (6,6)
38,8
20. Metalgrid
38. Lying of Hands
55. Bonehew
89. Cerebus' Bite
124. PUL
307. Demon Limb
356. Blackoak Shield
371. Soul Drainer
375. Dark Adherent
400. Nosferatu's Coil
470. Razor's Edge
524. Ethereal Edge
542. Lying of Hands
594. Bloodmoon
635. Harlequin Crest
652. Tal Rasha's Adjudication
Taky pár vtipných dropů jsem zaznamenal, takže doporučuji shlédnout celé album
Všechny screenshoty jsou zde.
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Celkem jsem odehrála 13 hodin a 20 minut a zaokrouhlila tak počet runů na 1000. Dost mě červ překvapil, hlavně mám radost z toho, že mi hodil celkem 4 předměty do grálu a to v jednom dni (Saracen's Chance, The Redeemer, Arm of Leoric King, Carrion Wind).
Celkem runů: 1000
MF: 622 %
Players: 3
Sorceress (95. level)
Harlequin Crest (Topaz)
Tal Rasha's Guardianship (Topaz)
The Oculus (Ist)
RW Spirit
Switch: LR hůlka
War Traveler
Chance Guards
Tal Rasha's Fine Spun-Cloth
2x Nagel Ring
Tal Rasha's Adjudication
Gheed + MF SC
Nálezy:
TOP 5
1. Cerebus' Bite (11.0)
2. Cerebus' Bite (11.0)
3. Cerebus' Bite (11.0)
4. The Redeemer (9.8)
5. Wolfhowl (7.3)
Skóre: 50,1
Další zajímavé nálezy:
Bižuterie: 2x Atma's Scarab, Saracen's Chance, 2x The Cat's Eye, Mara's Kaleidoscope, Seraph's Hymn, 6x Raven Frost, Nature's Peace, Wisp Projector, BK ring, 10x Rainbow Facet, 6x Gheed's Fortune, TR amulet
Ostatní: Harlequin Crest, 4x Vampire Gaze, 2x War Traveler, 2x Arachnid Mesh, Verdungo's Hearty Cord, 2x Thundergod's Vigor, 3x Shaftstop (jeden etheral), Skullder's Ire, 2x Mal
Některé screenshoty jsou zde.
Celkem runů: 1000
MF: 622 %
Sorceress (95. level)
Harlequin Crest (Topaz)
Tal Rasha's Guardianship (Topaz)
The Oculus (Ist)
RW Spirit
Switch: LR hůlka
War Traveler
Chance Guards
Tal Rasha's Fine Spun-Cloth
2x Nagel Ring
Tal Rasha's Adjudication
Gheed + MF SC
Nálezy:
TOP 5
1. Cerebus' Bite (11.0)
2. Cerebus' Bite (11.0)
3. Cerebus' Bite (11.0)
4. The Redeemer (9.8)
5. Wolfhowl (7.3)
Skóre: 50,1
Další zajímavé nálezy:
Bižuterie: 2x Atma's Scarab, Saracen's Chance, 2x The Cat's Eye, Mara's Kaleidoscope, Seraph's Hymn, 6x Raven Frost, Nature's Peace, Wisp Projector, BK ring, 10x Rainbow Facet, 6x Gheed's Fortune, TR amulet
Ostatní: Harlequin Crest, 4x Vampire Gaze, 2x War Traveler, 2x Arachnid Mesh, Verdungo's Hearty Cord, 2x Thundergod's Vigor, 3x Shaftstop (jeden etheral), Skullder's Ire, 2x Mal
Některé screenshoty jsou zde.
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Za mě 0 bodů. Měl jsem naběhaný 4 hodiny a něco padlo, ale pak mi definitivně odešla základní deska. Když nad tím tak zapřemýšlím, tak mě dycky potkal podobnej sranec, když byl nějakej event Jsem teda zvědavej, co mě potká při tom posledním.
Teď mám takovou provizorní rachotinu, ale stačí to
Jediný plus je, že noc předtím, než ntb zhebl, tak jsem udělal zálohu na flešku.
Marast: Tak rozmlsanej...proč by měl člověk nosit něco slabšího, když tu jsou i lepší varianty Navíc 1.13 je v provozu už nějakej ten rok.
Teď mám takovou provizorní rachotinu, ale stačí to
Jediný plus je, že noc předtím, než ntb zhebl, tak jsem udělal zálohu na flešku.
Marast: Tak rozmlsanej...proč by měl člověk nosit něco slabšího, když tu jsou i lepší varianty Navíc 1.13 je v provozu už nějakej ten rok.
Celkem odběháno 4h 45min, 250 runů
Blizna lvl 90
P 3
MF 302%
FCR 105%
Nálezy:
Harlequin Crest 4.1
Windhammer 2.5
Bonehew 2.3
Screenshot zde
Mno dál bych to nekomentovala **stydim se**
Blizna lvl 90
P 3
MF 302%
FCR 105%
Nálezy:
Harlequin Crest 4.1
Windhammer 2.5
Bonehew 2.3
Screenshot zde
Mno dál bych to nekomentovala **stydim se**
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Počet runov: 771
Odbehaných: 20 hod.
MF: cca 520 %
Barbarian: Whirliwind-Bereserker (94. level)
Helma: Immortal King´s Will (2x Topaz)
Armor: Skullder's Ire (Topaz)
Zbrane: Grief (BA) + Eth Oath (EA)
Switch: 2x Blade of Alibaba
Boty: War Traveler 37% MF
Ruky: Blood craft 25% MF
Opasok: Goldwrap
Amulet: Angelic
Prstene: Angelic + Blood craft
Nálezy:
TOP 5
1. Cerebus' Bite (11.0)
2. Blood Raven's Charge (6.7)
3. Soul Drainer (6.6)
4. Nosferatu's Coil (6.6)
5. Nosferatu's Coil (6.6)
----------------------------------------------
Skóre: 37,5
Ostatné screenshoty:
Odbehaných: 20 hod.
MF: cca 520 %
Barbarian: Whirliwind-Bereserker (94. level)
Helma: Immortal King´s Will (2x Topaz)
Armor: Skullder's Ire (Topaz)
Zbrane: Grief (BA) + Eth Oath (EA)
Switch: 2x Blade of Alibaba
Boty: War Traveler 37% MF
Ruky: Blood craft 25% MF
Opasok: Goldwrap
Amulet: Angelic
Prstene: Angelic + Blood craft
Nálezy:
TOP 5
1. Cerebus' Bite (11.0)