MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Do score tématu jsem do svého prvního postu vložil tabulku, kterou budu pravidelně upravovat.
Když už si teda item(y) obarvíte, tak pls napište i celkovej počet bodů, já to za vás sčítat nebudu
Jinak koukám, že Flammeus se toho vůbec nebojí. Ani ne 2 dny pryč a už tam straší s lvl 69 Aspoň motivace pro nás ostatní
Když už si teda item(y) obarvíte, tak pls napište i celkovej počet bodů, já to za vás sčítat nebudu
Jinak koukám, že Flammeus se toho vůbec nebojí. Ani ne 2 dny pryč a už tam straší s lvl 69 Aspoň motivace pro nás ostatní
Re: MF turnaj vol.4
tentokrát žádného SCčkáře vyhrát nenecháme!
tak šup na to!
tak šup na to!
Mě se bát rozhodně nemusíte tradičně jsem se zasekl na Hellu jako vždy . Prostě objeví se týpci s immunitou a hra pro mě končí . Říkal jsem si jak to vyhraju s lower resist wandkou a ani za mák. Všem monstrům je to šumák . Takže jsem zvědavej jak se hnu dál z místa... kromě těch light. immun to krájím jak máslo. Ale tady s těma fakt nevím . Asi budu chvilu farmit Mepha NM :F .
njn, kvalitní valka, možná místo holy fréze merce might a ideálně sehnat titanky..jinak pořád platí to že co zabíjet nemusíš tak prostě nezabíjej, dojdi do své cílové lokace a tam si hraj ...
Tak já bych se s dovolením taky přidala Java HC... Předem hlásim že jsem to dlouho nehrála a neni moc času, takže jen tak do počtu
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Další amazonka ... zachvilku si budete zakládat nějáký kmen, ne? ... každopádně GL
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Mia: Přeji hodně štěstí
Mj. tak jsem první, kdo přinesl obět... Moje Ama jménem Nellas padla, takže teď přemýšlím, kdo ji půjde pomstít
Lidská lehkovážnost nezná mezí a dojde na ní
Mj. tak jsem první, kdo přinesl obět... Moje Ama jménem Nellas padla, takže teď přemýšlím, kdo ji půjde pomstít
Lidská lehkovážnost nezná mezí a dojde na ní
Štěstí přeje připraveným...
r.i.p...
já už taky málem několikrát ripl, jo jsou to rychlovky
já už taky málem několikrát ripl, jo jsou to rychlovky
to mi povídejte ... poznámka u buildy o poisonerovi, že do 30. levelu se doslova budu bát o život je víc než pravdivá .... věci s odolnostma skoro nemám, nic nepadá, v obchodech nic neni ... tak se alespoň snažím nahánět MF co jen to jde ale v těch džunglích co teďka procházím, to je očistec ... a mám pocit, že 30. level je pořád v nedohlednu... ještě lvl a půl ...
Ale zatím jsem neumřel ikdyž to neni HC, ale i tak se snažím
PS: RIP a hodně štěstí s něčim dalším
Ale zatím jsem neumřel ikdyž to neni HC, ale i tak se snažím
PS: RIP a hodně štěstí s něčim dalším
HC grál
Došel jsem do 2. Aktu hell ale je to šílený. Takže hurá na NM Mepha ty titanky by měli padnout rychle.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Moje řečWelwet píše:tentokrát žádného SCčkáře vyhrát nenecháme!
Mia: Vítej a ať se daří
Dragonius: RIP. Příště větší opatrnost. Lepší ale zrakvit teď, než 2 dny před koncem.
Vypadá to na turnaj Amazonek
Obter!vr: Zcela Tě chápu, jelikož v předchozím turnaji MF jsem začínal taky s Necrem - Poison a čekal na 30. lvl jak na smilování
D_D: To máš pravdu, to by mě mrzelo a štvalo víc. Jinak se s tím loudat nebudu, hned vyběhne její sestra a opět luk i šípy
D_D: To máš pravdu, to by mě mrzelo a štvalo víc. Jinak se s tím loudat nebudu, hned vyběhne její sestra a opět luk i šípy
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 15.02.2015, 18:44 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Flammeus: Luxus mapa. Co víc si přát
@DD: Ono to zatim zdaleka tak horke neni, proste nemam cas na to, abych u toho sedel cele dny...
@Drago: Nevadi, ja byl dneska cely den na ranni v praci, takze bych stejne zustal doma
@Welwet: Mym cilem a snem je vratit titul z tohoto turnaje do rukou tech, kterym patri, tedy HC hracum
Jinak ja vcera malem svoji amku zakoncil uz v A2 Normal, malem me dostal Summoner , pote bylo namale i v hrobce pred Durim a samozrejme ten prerostlej cerv me malem dolu poslal taky A dropy fakt naprd....Ale nic, bojujeme dal, ja to nevzdavam
@Drago: Nevadi, ja byl dneska cely den na ranni v praci, takze bych stejne zustal doma
@Welwet: Mym cilem a snem je vratit titul z tohoto turnaje do rukou tech, kterym patri, tedy HC hracum
Jinak ja vcera malem svoji amku zakoncil uz v A2 Normal, malem me dostal Summoner , pote bylo namale i v hrobce pred Durim a samozrejme ten prerostlej cerv me malem dolu poslal taky A dropy fakt naprd....Ale nic, bojujeme dal, ja to nevzdavam
HC grál
raisen: Jojo na to si dávám pekelnej pozor .
Obter!vr: běžná věc když je kostka ve sdílené/větší truhle je to zabugované, proto ti radím tu jednu kostku vyhodit ..
RIP, DD: tak doufám že se zadaří
jinak mě hra začíná pěkně prudit, po amn/sol a všech součástkách na lore/insight/spirit ani zmínka ..jsem v 2 aktu NM ..ale laciné unikáty mě háže ráda
edit: přemýšlím že zkusím u drognana vyběhat 3/3 conc/bh scepter, má s tím někdo zkušenosti? dá se to reálně ?
RIP, DD: tak doufám že se zadaří
jinak mě hra začíná pěkně prudit, po amn/sol a všech součástkách na lore/insight/spirit ani zmínka ..jsem v 2 aktu NM ..ale laciné unikáty mě háže ráda
edit: přemýšlím že zkusím u drognana vyběhat 3/3 conc/bh scepter, má s tím někdo zkušenosti? dá se to reálně ?
To já jsem jí vyhodil Ve sdílené truhle nebyla. Ale docela mě to zaskočilo s plugama hraju dost dlouho, ale tohle se mi ještě nestaloWelwet píše:Obter!vr: běžná věc když je kostka ve sdílené/větší truhle je to zabugované, proto ti radím tu jednu kostku vyhodit ..
Btw dokončil jsem 3. akt ... byl to očistec, ale konečně mám P-novu ... na akt bosse to zatím moc neni, Mephisto mi dal dost zabrat ... ale samé rare předměty o ničem ...
HC grál