MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
Mia: Žádná lama, ale hráčka v turnaji
Maarshjaz: Já v průměru pohřbil 2-3 postavy za turnaj, takže v klidu
Maarshjaz: Já v průměru pohřbil 2-3 postavy za turnaj, takže v klidu
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj vol.5
Raisen: vítej juchů, nejsem jediná holka
A všem hodně štěstí!
A všem hodně štěstí!
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Medulínku, jen chci připomenout, že turnaj začíná dnes večer v 20:00. To znamená, že jakékoliv hraní před tou hodinou se nepočítá. To znamená, že i když už jsi 33 lvl a máš 20 bodíků tak dnes v 20:00 zakládáš novou postavu a jedeš od nuly . Pokud jsi se tedy osobně nějak nedomluvil s našim Šéfkuchařem, ale bojím se, že u něj by to neprošlo .
JINAK GL VŠEM! Tento turnaj bude legendární!
JINAK GL VŠEM! Tento turnaj bude legendární!
Flammeus: ještě že jsem si toho všiml co? naštěstí tu špinavou udavačskou práci odvedeš ty..
Tak ja jsem si toho vsiml taky a na tu udavacskou praci jsem se prave chystal...
@Medulin: Hezkej ulitej start, zacina se ve 20:00
Žádný strachy jenom to zkouším =DRIP píše:Tak ja jsem si toho vsiml taky a na tu udavacskou praci jsem se prave chystal...
MF turnaj č.5 - 5.místo - Throw barb
MF turnaj č.6 - 10.místo - LI/Cold sosa
Znáte mě, jsem takovej kamarád, že té nepříjemnosti ušetřím ostatní a vezmu to na sebe . A doufám, že nevypadám jako nějakej zlej policajt, někdy se stane, že člověk nepochopí pravidla .
Medulin: to sem zvědavej co budeš zkoušet v turnaji
No já jsem nad zkouškou taky přemýšlel... ale dostat se na NM a pak tu postavu smazat a jit znova mi nepřijde fajn . Na to bych byl línej
Člověk si tu zkouší zadávat pár příkazů,abych pochopil jak to funguje a hnedka vlna "hejtu"
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Cos čekal? všici nadržení až to budou moct zapnout... a někdo si tam už přidává itemy
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Kdyby než zkoušel ses jen spletl, to se tu při každém turnaji někdo splete a já nebyl výjimka, ať už jde o začátek, pravidla nebo pochopení pak se prostě začne znovu. Taky prima hraní všem
Mno ja, pokud se k tomu teda dneska dostanu, budu chtit dokoncit 5. Act Normal s Eowyn, tedy konecne, takze ode me zadne teseni ci progres
jeejda dvě ženský na turnaj je až až hlavně aby nebyla jestě jedna bych pakl opsadil jenom 4té místo zdravím tě raisen
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
RIP: to mi povidej Honzo, dneska jsem mel jeste volno a tak pokracoval ve Strafce a dve hodiny rovnal veci, at mam poradek a ted nejdriv az v pondeli zasahnu do turnaje
zkusim fury sinku pac jsem ji nikdy nehral tak and budu prekvapenj nevím teda jak se stím bude farmit pindl snad jo ale mef teda nevím .)
HC Grál - Nesbírám
Lovu zdar vážení,já du do práce až pondělí se teprve rozhejbu