dávám o sobě nějaké info, lebo mimo skype skupinku jsem dlouho nic o sobě v turnaji nevyplodil. Prostě není čas vypisovat, farmím

Okolo 650 bodů jsem měl chuť s tím seknout, několikrát jsem málem chcípnul, vůbec se mi nedařilo, po té JAH jsem zkoušel získat BER, resp. najít nějaký HR (na CTA třeba), to se vůbec nevedlo, na LK jsem například strávil asi 15hodin čistýho času v součtu a výsledek? VEX co mi padla kdysi na začátku, jinak absolutně pro mě zabitá lokace, po ní nejvyšší FAL. v city+river z hepha taky vůbec nic. Runy nepadaly. Itemy nepadaly. Měl sem sérii, kdy jsme i přes zcela maximální snahu, kdy jsem lítal v chargu jak šmouha od packu k packu a nic nesbíral, za 1,5hodiny hry nedropl unikát, za 3 hodiny hry třeba 3, normal, typu duskdeep/venom brnko...v té době jsem měl na kontě 2 itemy z 59 celkově z TC81+, SPIRIT WARD a sazabi meč. Po tomto totálním suchu na unikáty, kdy sem si říkal, už mi snad konečně něco padne, tam ležel na zemi...SPIRIT WARD! Druhej! To jsem rozdýchaval fakt těžko, nemáš nic a to minimum co máš ti padne zas

Proč mě tento superunikát tak chytl by bylo na dýl, nicméně mám na něm již skoro 6000 runů a ještě doufám nějakou tu tisícovku přidám. Už mi toho dal docela dost, ale moc lehce se to nerodilo, spíš bych řekl k**vsky zle a tvrdě sem si to odběhal

vypíšu jenom nálezy věcí s TC81+ , screeny a podrobnější popis pak přidám později, až to u Tresha ukončím.
UNIKATY
Leviatan, Lacerator 2x, Frostwind 2x, Shadow Dancer, Steel pillar, Griffons eye, Nightwing veil 2x(tuhle helmu ale v mých nálezech nenajdete, zaúřadoval plugy bug),Fleshripper, Gut Siphon, Messerschmidt's Reaver
SETY
Mavina diadem, TO pásek, TR brnko, Sazabi meč, TO helma, Natalya drápy
Není to špatný, poslední 2K runů to výrazně zlepšily, MF mám téměř stejné celou dobu.....

5 dní...!!! silní koně táhnou v závěru, takže na plný pecky