Démone, ty jsi samozřejmě Černej kůň, ale dělám ti clonu, abys měl klid na práci:)
btw teď jsem si projížděl starý turnaje (prokrastinace v práci naplno
) a je to fakt zajímavý číst, doporučuju. Díky těm skypům a letos nově i discordu se tady na fóru píše mnohem méně, přitom ty starý vlákna jsou výborný příběhy a je v nich i ponaučení.
Abych jen naprázdno neplkal, stručně můj postup.
Po 300 zacvičovacích nm Mephech jsem přidal 2000 na hell. Dal mi až na jeden item (alma negra), co jsem očekávál, ač ringama a amuletama mě teda dost trápil (furt mi padaly ty samé a dost jich chybí). Farmu Mepha ukončuji a pokud mi nepadne dragonscale, nejspíš se tam ani nevrátím. Včera jsem strávil pár hodin na normálu kvůli TC3 items, několik jich popadalo, ale je to docela na palicu a běhat to ještě vícero dní fakt nechci, tyhle dropy nikoho neohromí a potěcha to moc velká není.
LK já vynechávám, z mého pohledu nemá smysl, sice tam vše zabiju, ale trvá to dlouho. Aby to tam padalo, je nezbytné hrát p7 a jako charakter co běhá po svých, nemám kontrolu davu ani únikový spell tam můžu tak akorát dropnout na zem sám. Navíc mě tam nikdy stěstěna neprovázela.
Ode dneška a možná až do konce turnaje se přesunu ke Treshsocketovi, po 32 000 runech ve svém eventu chci přidat dalších 15 000 a turnaj je ta nejlepší motivace:) Tak snad brzy přibudou k těm řečem i zajímavé dropy. Runy sem mi celkem vyhýbají, ale času je ještě dost, nějaký dělo snad taky padne, evil urna to jistí.