Příspěvek
od Fraxinus » 09.12.2021, 17:28 hod.
18. levl máš při full clearu ještě dřív, než vysvobodíš dědu z klece. No problemo. Pak jsem se tam vrátil. Dělat Den of Evil s Poison Javelinem je děsná otrava, protože přes takové zástupy fallenů nejde ten oštěp hodit pořádně a šamanů je tam tolik, že ti na otravu zemřelí se v cuku letu zase oživí. A Plague Javelin zase udělá to, že zasáhne nejen falleny, ale i jejich šamany a hotovo, vyřízeno.
Jedu totiž taky Amazonku, ale je zaměřená na Lightning Fury + Plague Javelin + Pierce + Valka. LF nebude potřebovat synergie, Pierce bude stačit 5 bodů, protože plánuju, že na hellu bude určitě mít už tak +10 skillů, Valka bude prostě tank, a jedy je třeba vymaxovat, jinak budou k ničemu. A nezbytností budou zřejmě Trangs rukavice, jinak budou jedy k ničemu na hellu. Jedu to full clear a pl8.
Ten bug se mně stává ve 3. aktu, když vlezu do Swampy Pit. Nejprve to několikrát nechutně lagne, pak to zamrzne. A po načtení postavy mám aktuální pouze samotnou postavu, truhlu jen na první stránce a ostatní stránky se mi vrátí do stavu na začátku aktu. Jedno řešení existuje: před návštěvou lokace dát save and exit a udělat ji pak v nové hře. Právě tu teď budu muset rozjet, ale dosud jsem neměl moc čas. Snad ale stihnu dojet do Vánoc aspoň normal.
To automatické sbírání zlata je asi to nejlepší na D2R. Když hraju, tak jakmile v klasice+plugy vybiju velké množství potvor a podaří se mi to udělat tak, že další na sebe nenatáhnu, sbírám zlato manuálně otáčením všech předmětů pod sebou. Jakmile zlato ze země zmizne, je lépe vidět na předměty, co jsou vzácné, setové nebo unikátní.