MF turnaj vol. 13
Moderátor:Dark_Deamon
Je to haluzak haluzacka
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol. 13
Co se týče mého progresu za prvních 24h turnaje, tak do lvl 30 to bylo za WC Barva peklo. Všechno kosit Normal attackem po jedné potvoře Po dosažení lvl 30 se to zas změnilo na nekončící poslouchání věty "not enough mana". Z dropů nic, co by stálo za zmínku. Kor potom, co sem hodil dawe Živ a zdráv parkuju v NM Lower Kurastu.
- Slw
- Minion of Destruction
tss, tady se to berkuje a já nemám ani staffu na normal 8% z plánovaného progresu hotovo z toho 5 run tir až ral
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
dawemorraless: Takhle provokovat druhej den turnaje s dvěma Berkama . Gratuluji, dobrá motivace . S Infinity to povalí, takže se těším na nálož dalších super dropů
Jojo, barbarové nemaj lehké. Pro tenhle turnaj jsem rád, že pojedu throwera, kterej může dát hned ze začátku body do Double Swing a je z něj fajnej mlýnek na masoDark_Deamon píše: ↑27.12.2022, 09:41 hod.Co se týče mého progresu za prvních 24h turnaje, tak do lvl 30 to bylo za WC Barva peklo. Všechno kosit Normal attackem po jedné potvoře
Ještě pořád máš možnost přejít na D2R, tam se lehce snížila mana cost WCDark_Deamon píše: ↑27.12.2022, 09:41 hod.Po dosažení lvl 30 se to zas změnilo na nekončící poslouchání věty "not enough mana".
Já se připojím zítra, do té doby jsem mimo svůj herní PC. Za sebe bych v rámci turnaje chtěl vybojovat torch, tak uvidím, jak se zadaří.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
infi nemám chybí ist navíc to nemám do čeho narvat zatím
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nemám na D2R železo.
Siqix: Vítám tě v turnaji. Pokud se nikdo další nepřihlásí, tak budeš v týmu sám. Pošlu ti PM se seznamem předmětů, který patřím sem
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Můj progres:
Začátky byly dosti náročné a nebezpečné, sosa je jako meleečko v tu dobu ze všej nejspíš nejslabší. Navíc, i když jsem nejel full clear, expil jsem jak o život díky nadprůměrně vysokému počtu bosspacků, z nich u některých měla sosa dost namále (CE, LE). Ve druhém aktu jsem si objednal prayer merce a když jsem měl konečně účinné krytí, šlo to mnohem lépe.
V druhém aktu jsem prošel skoro vše a někde bylo dost horko kvůli pomalosti mého útoku, co se zlepšil až s nálezem Diggleru, co má very fast attack speed a ITD.
Džungli jsem proletěl a byl jen tam, kam jsem musel. Ale Kurast i všechna podzemí jsem prošel a moc pomohlo Fire Mastery na levlu 30. Po zabití Mepha, co mě málem odkrouhl kvůli mercovi, co si to namašíroval do offscreenu přímo k němu, když jsem likvidoval skoro tucet vampýrů, a pak ho přivedl rovnou za mnou, jsem asi půl hodiny marně sháněl u Drognana hůl se dvěma dírami a +3 k Enchantu. Frustrován, šel jsem gamblovat a dostal jsem slušivý soso sklil circlet s MF, nový pásek a nové botky.
Po dokončení 4. aktu, co šel téměř s prstem v nose, jsem tu potřebnou hůl konečně sehnal.
A 5. akt jakbysmet. Tam jsem to až na pár nudných lokalit typu Bloody Foothills jel full clear a zakončil jsem to na 47. levlu. I s málo MF jsem měl docela dobré nálezy, nejvíce užitečný byl už zmíněný Diggler a pak se hodil také Darkglow díky max rezistům, kam jsem přes Larzuja hodil perfektní topaz.
Včetně krav odehrán celý normal za 12h 42m.
Začátky byly dosti náročné a nebezpečné, sosa je jako meleečko v tu dobu ze všej nejspíš nejslabší. Navíc, i když jsem nejel full clear, expil jsem jak o život díky nadprůměrně vysokému počtu bosspacků, z nich u některých měla sosa dost namále (CE, LE). Ve druhém aktu jsem si objednal prayer merce a když jsem měl konečně účinné krytí, šlo to mnohem lépe.
V druhém aktu jsem prošel skoro vše a někde bylo dost horko kvůli pomalosti mého útoku, co se zlepšil až s nálezem Diggleru, co má very fast attack speed a ITD.
Džungli jsem proletěl a byl jen tam, kam jsem musel. Ale Kurast i všechna podzemí jsem prošel a moc pomohlo Fire Mastery na levlu 30. Po zabití Mepha, co mě málem odkrouhl kvůli mercovi, co si to namašíroval do offscreenu přímo k němu, když jsem likvidoval skoro tucet vampýrů, a pak ho přivedl rovnou za mnou, jsem asi půl hodiny marně sháněl u Drognana hůl se dvěma dírami a +3 k Enchantu. Frustrován, šel jsem gamblovat a dostal jsem slušivý soso sklil circlet s MF, nový pásek a nové botky.
Po dokončení 4. aktu, co šel téměř s prstem v nose, jsem tu potřebnou hůl konečně sehnal.
A 5. akt jakbysmet. Tam jsem to až na pár nudných lokalit typu Bloody Foothills jel full clear a zakončil jsem to na 47. levlu. I s málo MF jsem měl docela dobré nálezy, nejvíce užitečný byl už zmíněný Diggler a pak se hodil také Darkglow díky max rezistům, kam jsem přes Larzuja hodil perfektní topaz.
Včetně krav odehrán celý normal za 12h 42m.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak dneska jsem se k tomu taky konečně dostal. Dokončen normal s throwerem za 8h 48m, level 51.
Postup byl relativně pomalý, ale bezpečný. A klasický - A1 a A2 na p8, zbytek na p1 - kromě expení u Eldritche (27-39) a Pindla (40-51). Popadaly základní runy jako Shael, Sol a 2x Amn, ale jinak nic zajímavého. Zítra bych chtěl dokončit NM a něco najít u Andy/Mepha.
Hodně štěstí a žádné ripy
Postup byl relativně pomalý, ale bezpečný. A klasický - A1 a A2 na p8, zbytek na p1 - kromě expení u Eldritche (27-39) a Pindla (40-51). Popadaly základní runy jako Shael, Sol a 2x Amn, ale jinak nic zajímavého. Zítra bych chtěl dokončit NM a něco najít u Andy/Mepha.
Hodně štěstí a žádné ripy
Zdar, úplně jsem na každoroční turnaj zapoměl. Jedu ted Grail online na battle netu, ale tak mě taky zapiš, třeba se na to najde nějakej čas. Asi bych jel HC. Jakou postavu zatím nevím.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Zax: Jseš napsanej. Tak ať se daří
Já se vítězoslavně dokodrcal k Hell Anye a teď a nejspíš až do konce turnaje budu znásilňovat Pindla MF zatím slabé, 96%. Něco už ale za seznamovacích 200 runů padlo.
Já se vítězoslavně dokodrcal k Hell Anye a teď a nejspíš až do konce turnaje budu znásilňovat Pindla MF zatím slabé, 96%. Něco už ale za seznamovacích 200 runů padlo.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
tož já sem složil 2hý infi místo malejch HR padaj velký gl hf
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ja prave zacal Hell a neni to hezky
Vy teda válíte
Já jsem dokončil normal na lvl 45, dál pojedu hru na /players 1, aby to šlo rychleji a doexpím se později.
Staty na začátku NM - zde
Já jsem dokončil normal na lvl 45, dál pojedu hru na /players 1, aby to šlo rychleji a doexpím se později.
Staty na začátku NM - zde
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já mám dovolenou do konce roku. Jak začne práce, tak se progress znatelně zpomalí.
DD:valíš .
dawe: no coment
Rip:GL ! držím palce
Zax:
Díky bohu já vše proběhl až k anye Hell takže kritictký moment zamnou(první cold ama co proběhla v turnajích) ..
Lvl 80 ama
a tady par dropu co stoji zato https://smileen.rajce.idnes.cz/mF._VOL.13/
dawe: no coment
Rip:GL ! držím palce
Zax:
Díky bohu já vše proběhl až k anye Hell takže kritictký moment zamnou(první cold ama co proběhla v turnajích) ..
Lvl 80 ama
a tady par dropu co stoji zato https://smileen.rajce.idnes.cz/mF._VOL.13/
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Můj válečný report Jedu trapku takže progress normal a nm cajk, na hellu bylo nejhorší asi probíjení se duranckou k mefovi, jedna dollska mi prcla do xichtu, kerou sem ani nezahlédnul, tak sem odletěl s cca 140 hp do pryč aktuálně parkuju v LK kde jak sup sbírám zbytky co tam nechal dawe aspoň na cta a silence, base už nachystané, jen to vyběhat
HC Grál od 18. 2. 2019
Ja to ted dokydal az do LK Hell, kde to zapichnu, utrpeni sileny, mala dmg, vsude PI nebo monstra s hodne HP,,,jako v Blizzu fakt nekdo nema rad phys based chary
Rip: pokud jedeš opravdu muj build tak kopej (hraj to jak talon assu)bf je nazačatku uplně nanic proto ta kombinace(pak už jen na bose talon pač jeden z nejrychlejsich skillu + crushing blow)
Edit: dobelhej k mephovi do ruky staci rw strenght(ja doběhl k hell mephovi jen s rhyme + strenght + sten sword s mana leech a ignore target deff) připrav si pekne resy a asi aj fade hlavně od zacatku.
Co mám říkat já .. ja jsem většinu lokací prostě proběhl protože cold imune.. zatnout prsty u nhou v pěst a hurááá
největší peklo je Flayer dungeon a frozen river pak už to celkem jde
Edit: dobelhej k mephovi do ruky staci rw strenght(ja doběhl k hell mephovi jen s rhyme + strenght + sten sword s mana leech a ignore target deff) připrav si pekne resy a asi aj fade hlavně od zacatku.
Co mám říkat já .. ja jsem většinu lokací prostě proběhl protože cold imune.. zatnout prsty u nhou v pěst a hurááá
největší peklo je Flayer dungeon a frozen river pak už to celkem jde
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele: