MF turnaj vol. 13
Moderátor:Dark_Deamon
RIP Rattus, archerky dokážou pěkně zatopit, ať se daří s novou postavou
Já dal dneska LK dalších 5 hodin. Unikátní Shako sice nepadlo, ale padla spousta dalších fajn věcí jako String of Ears (konečně neéterický! byť podprůměrný...), další small Shimmering charm (+5% all res), Chance Guards (31%) a další setové a unikátní předměty. A samozřejmě runy. Už jsem tentokrát nesbíral tolik bordelu (flawless gemy a nižší runy), takže to víc odsejpalo a na výsledku je to znát - 2x Ko, 2x Fal, Lem, Pul, Mal, Ist, 2x Ohm, 2x Sur
Aktualizovaný stav mé HR truhly:
Lo sice nedropla, ale 2x Ohm = Lo, jen si asi ještě počkám na lepší base pro Fortitude. Dál využiju 2x Vex a vyrobím si 2x HotO na offhand.
Ještě přemýšlím, co udělat s těmi 4x Sur. Zatím mě napadají následující možnosti:
1) Vyrobit si 2x Ber a uvařit mercovi Infinity pro nižší defense monster
2) Počkat na drop případných dalších run a pak si uvařit Enigmu
Asi si to ještě nechám projít hlavou. Třeba dropne Reapers Toll a Lacerator mi nikdy nedropne, decrepify na mercovi by se mi v tom případě asi hodila víc než conviction.
Stejně je to ale šílený, že za tři dny běhání LK mi padly runy na Infinity + 2x HotO + Fortitude (a ještě by něco zbylo)
Já dal dneska LK dalších 5 hodin. Unikátní Shako sice nepadlo, ale padla spousta dalších fajn věcí jako String of Ears (konečně neéterický! byť podprůměrný...), další small Shimmering charm (+5% all res), Chance Guards (31%) a další setové a unikátní předměty. A samozřejmě runy. Už jsem tentokrát nesbíral tolik bordelu (flawless gemy a nižší runy), takže to víc odsejpalo a na výsledku je to znát - 2x Ko, 2x Fal, Lem, Pul, Mal, Ist, 2x Ohm, 2x Sur
Aktualizovaný stav mé HR truhly:
Lo sice nedropla, ale 2x Ohm = Lo, jen si asi ještě počkám na lepší base pro Fortitude. Dál využiju 2x Vex a vyrobím si 2x HotO na offhand.
Ještě přemýšlím, co udělat s těmi 4x Sur. Zatím mě napadají následující možnosti:
1) Vyrobit si 2x Ber a uvařit mercovi Infinity pro nižší defense monster
2) Počkat na drop případných dalších run a pak si uvařit Enigmu
Asi si to ještě nechám projít hlavou. Třeba dropne Reapers Toll a Lacerator mi nikdy nedropne, decrepify na mercovi by se mi v tom případě asi hodila víc než conviction.
Stejně je to ale šílený, že za tři dny běhání LK mi padly runy na Infinity + 2x HotO + Fortitude (a ještě by něco zbylo)
Re: MF turnaj vol. 13
Abu: vítej a GL
Frax a Ratus : RIP a hodně zdaru s novýma postavama
Zomb: krása , jen tak dál
Dnešek byl mega štědrej - Guardian Angel,Guillaume's Face ,Goldstrike Arch,Eschuta's Temper a pár dalších
A sláva vlasti také Lycander's Aim do moj praciček https://smileen.rajce.idnes.cz/mF._VOL.13
Frax a Ratus : RIP a hodně zdaru s novýma postavama
Zomb: krása , jen tak dál
Dnešek byl mega štědrej - Guardian Angel,Guillaume's Face ,Goldstrike Arch,Eschuta's Temper a pár dalších
A sláva vlasti také Lycander's Aim do moj praciček https://smileen.rajce.idnes.cz/mF._VOL.13
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
ZOMB: Hmm koukám že ti to v LK taky pěkně padá CG
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem se dokopal k prvotní aktualizaci, tak tady to máte
Kód: Vybrat vše
# Nickname Build SC/HC Score
----------------------------------------------------
1.RIP BF/Kick/DS Assa HC 561
2.dawemorraless Trap Assassin HC 470
3.Sajs FO/ES Sorceress HC 417
4.Crec Trap Assassin HC 247
5.Smilee Cold Amazon HC 240
6.Dark_Deamon War Cry Barbarian HC 238
7.Pajin Summon Necromancer HC 176
8.Siqix Trap Assassin HC 148
9.Dragonius Javazon SC 145
10.Slw Throw Barbarian HC 88
11.Fraxinus Tesladin HC 57
12.Obter!vr Fire Druid HC 27
# Team Score
-----------------------------------------
1.dawemorraless + Smilee 710
2.RIP + Abuzus 561
3.Sajs + Obter!vr 444
4.Dark_Deamon + Slw 326
5.Crec + Fraxinus 304
6.Pajin + Marast 176
7.Siqix + Zax 148
8.Welwet + Dragonius 145
# Nickname Build SC/HC Level Experience
-------------------------------------------------------------
1.dawemorraless Trap Assassin HC 92 1.999
2.Dark_Deamon War Cry barbarian HC 87 1.255
3.Smilee Cold Amazon HC 87
4.Siqix Trap Assassin HC 86
5.Pajin Summon Necromancer HC 85 1.064
6.RIP BF/Kick/DS Assa HC 83 898
7.Crec Trap Assassin HC 78
8.Slw Throw Barbarian HC 73 381
9.Sajs FO/ES Sorceress HC 72 340
10.Dragonius Javazon SC 57
11.Fraxinus Tesladin HC 53
12.Obter!vr Fire Druid HC 45
Aktualizováno: 3.ledna 2023
Odehráno dnů: 8/42 (19%)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Neboj RIPe, za chvíli něco přidám
Kuva ten Oak S je horší než B_blondýna, když se ti postaví, tak jde na záchod.....
Lítám Eld-Shenka a čekám na SOL do Insight..
Hele Fraxi, když je Tornado Phy, tak normálně může sát manu ?
Kuva ten Oak S je horší než B_blondýna, když se ti postaví, tak jde na záchod.....
Lítám Eld-Shenka a čekám na SOL do Insight..
Hele Fraxi, když je Tornado Phy, tak normálně může sát manu ?
Greenhorn s duší Throwera
Ne, je to spell, nikoliv melee attack
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem si ted odskočil vyklepat diabloclona takže prvni anni sice v uplně nejhorší kvalitě ...
par pěkných dropů také padlo https://smileen.rajce.idnes.cz/mF._VOL.13
par pěkných dropů také padlo https://smileen.rajce.idnes.cz/mF._VOL.13
HC Grál - Nesbírám
Ahoj, je možné, že se mi místo The Countess objevil DC? Protože až jsem se pracně probil a dostal přímo k ní, tak tam nebyla, a místo toho, tam čekal DC. A druhá otázka, poradí mi někdo, jak ho porazit s Javazon? Hůlka s Low Resist chápu, ale i s lvl2 jsem mu potom moc neubral . Děkuji za rady
Edit: Tak jsem dal "uložit a nová hra", už tam byla The Countess, takže jedu dál. Jen pořád platí rady, jak potom porazit DC s Javazon
Edit: Tak jsem dal "uložit a nová hra", už tam byla The Countess, takže jedu dál. Jen pořád platí rady, jak potom porazit DC s Javazon
Naposledy upravil(a) Dragonius dne 07.01.2023, 19:54 hod., celkem upraveno 1 x.
Štěstí přeje připraveným...
Update mého progresu - KONEČNĚ můžu zamávat šátečkem lower kurastu neboť mám už vše, co jsem tam chtěl naškubat, tzn runy na CTA, rw silence, a hlavně na rw infinity (dropla i Lo, takže emilio má i fortitude). Další quest je sehnat polearmu na infi, asi pujdu prznit pit a snad neco padne. Lovu tyraels zdar
HC Grál od 18. 2. 2019
Dragonius: Ano The Countess je Super Unique monster a DC funguje tak že se oběví místo prvniho Super Unique monster co potkaš když se oběví hláška "Diablo walks Earth"
A ano s javou myslím upná pohoda .. ja ho dal s cold amou takže ty budeš uplně vklidu jen si nachystej resist + třeba goblin toe na crushing blow , lower resist pomůže zásadně a hodi se aj prevent moster heal .. třeba nasadit RW edge a trefit ho .. pak se 80 min neregenuje ale myslím že s javou nebude třeba
Ja mam třeba oblibenou lokaci akt 5 prvni wp a tam se oběví místo eldricha.. maš tam wp což se hodi když ti hodi bonecell tak odejdeš portem a přijdeš waypointem
A ano s javou myslím upná pohoda .. ja ho dal s cold amou takže ty budeš uplně vklidu jen si nachystej resist + třeba goblin toe na crushing blow , lower resist pomůže zásadně a hodi se aj prevent moster heal .. třeba nasadit RW edge a trefit ho .. pak se 80 min neregenuje ale myslím že s javou nebude třeba
Ja mam třeba oblibenou lokaci akt 5 prvni wp a tam se oběví místo eldricha.. maš tam wp což se hodi když ti hodi bonecell tak odejdeš portem a přijdeš waypointem
HC Grál - Nesbírám
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Ubralo mu to hodně, ale má děsně hafo životů a také velké hafo regenerace, která v jeho případě funguje i pro moment, kdy utečeš do města; navíc je definována ne absolutně, ale relativně. Takže co mu ubereš, to si rychle zase vyléčí. A zastavíš ji jedině poison dmg s dostatečným trváním, nebo Open Wounds.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Smilee, Fraxi: Děkuji, na příště se na něj připravím, teď jsem byl v úzkých a hlavně jsem chtěl tu The Countess. Tak budu čekat na další příchod DC a vzpomenu si na vaše rady. Ten waipoint v 5. aktu je dobrý nápad, budu brát i ohled na tu regeneraci a počet životů, děkuji.
Java mě baví, jen člověka drtí, jak se morduje s Imunne to Lightning, teď jsem strávil 2h v Maggot Lair s otravnými brouky a ke smůle jsem tam ještě bloudil. Přemýšlím, že se zase vrátím k Meph na NM a zůstanu, než padnou Titanky nebo to zkusím prubnout k Meph na Hell, ale.....
Java mě baví, jen člověka drtí, jak se morduje s Imunne to Lightning, teď jsem strávil 2h v Maggot Lair s otravnými brouky a ke smůle jsem tam ještě bloudil. Přemýšlím, že se zase vrátím k Meph na NM a zůstanu, než padnou Titanky nebo to zkusím prubnout k Meph na Hell, ale.....
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Poslední lepší drop. Roll byl ale špatnej. 1 socket a zbytek mě už nezajímal.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, pěkně Vám to padá.
Já dnes dokončil normál lvl 44 a upnul score list 25 :-)
Však koukněte, jak to líce
Průchod hrou
Celý víkend na horách, zkusím trošku poskočit v týdnu...
GL @, Abu
Já dnes dokončil normál lvl 44 a upnul score list 25 :-)
Však koukněte, jak to líce
Průchod hrou
Celý víkend na horách, zkusím trošku poskočit v týdnu...
GL @, Abu
Rychlej update, není moc času na hraní/energie.
Založil jsem barbuchu, kde jsem zvažoval co hrát, jestli WW nebo Berseker.
Nakonec jsem to mastil druhou možností.
Co k tomu říct, byl to pain ohromnej. Defakto až do půlky NM jsem to mastil pomocí ral/ort zbraní, 90% času jsem na sobě měl bug alá ignorace merce. Ani po 3 akt hell jsem nebyl schopnej složit insi/spirita. Né že by na těhlech věcech záleželo, tím spíš jen demonstruju jak moc mizerně mě nepřálo. na hell jsem šel s cca 800 dmg a než jsem došel zdárného konce tak jsem se dostal na magickejch 1200. V 3 aktu přišlo konečně vykoupení téhle bolesti.
https://imgur.com/a/EShGXhk
Celé to byl opravdu naprostej pain a tohle jsem bral v danej moment spíš jako vykoupení.
Dostal jsem se díky tomu bugu do slušného fhr/fbr locku a finíto.
Po menší pauze jsem založil Wotravu, necromancera co dává vědět podle jména zaměření.
Momentálně je na 73 levelu před nm a chystám se na hell.
RIP všem padlejm a gl hf dále.
Založil jsem barbuchu, kde jsem zvažoval co hrát, jestli WW nebo Berseker.
Nakonec jsem to mastil druhou možností.
Co k tomu říct, byl to pain ohromnej. Defakto až do půlky NM jsem to mastil pomocí ral/ort zbraní, 90% času jsem na sobě měl bug alá ignorace merce. Ani po 3 akt hell jsem nebyl schopnej složit insi/spirita. Né že by na těhlech věcech záleželo, tím spíš jen demonstruju jak moc mizerně mě nepřálo. na hell jsem šel s cca 800 dmg a než jsem došel zdárného konce tak jsem se dostal na magickejch 1200. V 3 aktu přišlo konečně vykoupení téhle bolesti.
https://imgur.com/a/EShGXhk
Celé to byl opravdu naprostej pain a tohle jsem bral v danej moment spíš jako vykoupení.
Dostal jsem se díky tomu bugu do slušného fhr/fbr locku a finíto.
Po menší pauze jsem založil Wotravu, necromancera co dává vědět podle jména zaměření.
Momentálně je na 73 levelu před nm a chystám se na hell.
RIP všem padlejm a gl hf dále.
Progress za mě: Dal jsem LK dalších cca 10 hodin, ale nic vyššího než Lum nepadlo - omylem jsem překlikl, vygeneroval jsem si jinou mapu, a od té doby už nic nepadlo. Jelikož už jsem ale měl dostatek vybavení (v LK padly klíčové Laying of Hands), rozhodl jsem se přemístit do zajímavějších lokací jako Pit, Andy, Mephisto, Sumonner, občasný Diablo a Baal.
Složil jsem si Fortitude do Archon Plate a od té doby už to celkem pěkně jelo. Padlo i pár velmi vzácných, ale i užitečných věcí, jako eth Hone Sundan, Cranium Basher, Executioners Justice a Mang Songs Lesson. Jo a další Sur runa v CS. Celkem jich už mám 5. Tak už jen jedna a budu mít Enigmu.
Aktuálně nejvíc sháním Lacerator / Reapers Toll, takže běhám kolečko Tresh Socket -> Eldritch Rectifier -> Shenk -> Pindleskin -> Nihlathak
Zajímavější dropy:
Hodně štěstí a žádné ripy
Složil jsem si Fortitude do Archon Plate a od té doby už to celkem pěkně jelo. Padlo i pár velmi vzácných, ale i užitečných věcí, jako eth Hone Sundan, Cranium Basher, Executioners Justice a Mang Songs Lesson. Jo a další Sur runa v CS. Celkem jich už mám 5. Tak už jen jedna a budu mít Enigmu.
Aktuálně nejvíc sháním Lacerator / Reapers Toll, takže běhám kolečko Tresh Socket -> Eldritch Rectifier -> Shenk -> Pindleskin -> Nihlathak
Zajímavější dropy:
Hodně štěstí a žádné ripy
Ve volných chvílích skládám pomalu výbavu, abych mohl na hell, takže lítám pořád dokola NM Mepha (hned při prvním průchodu se mi vygenerovala nejlepší mapa). Body pomalu přibývají, ale dnešní cesta k mephovi mi trochu zlepšil náladu GL všem o nálezům
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizace tabulek...
# Nickname Build SC/HC Score
----------------------------------------------------
1.RIP BF/Kick/DS Assa HC 788
2.dawemorraless Trap Assassin HC 782
3.Crec Trap Assassin HC 543
4.Sajs FO/ES Sorceress HC 512
5.Smilee Cold Amazon HC 437
6.ZOMB Throw Barbarian HC 435
7.Dark_Deamon War Cry Barbarian HC 358
8.Pajin Summon Necromancer HC 280
9.Dragonius Javazon SC 203
10.Siqix Trap Assassin HC 148
11.Slw Throw Barbarian HC 88
12.Rattus Cold/Fire Amazon HC 81
13.Obter!vr Fire Druid HC 78
14.Fraxinus Tesladin HC 69
15.Welwet Poison Necromancer HC 60
16.Abuzus Wind Druid HC 25
# Team Score
-----------------------------------------
1.dawemorraless + Smilee 1219
2.RIP + Abuzus 813
3.Crec + Fraxinus 612
4.Sajs + Obter!vr 590
5.Rattus + ZOMB 516
6.Dark_Deamon + Slw 446
7.Welwet + Dragonius 307
8.Pajin + Marast 280
9.Siqix + Zax 148
# Nickname Build SC/HC Level Experience
-------------------------------------------------------------
1.dawemorraless Trap Assassin HC 94 2.361
2.Pajin Summon Necromancer HC 89 1.552
3.Dark_Deamon War Cry barbarian HC 88 1.428
4.Smilee Cold Amazon HC 88
5.RIP BF/Kick/DS Assa HC 87 1.317
6.Crec Trap Assassin HC 87
7.Siqix Trap Assassin HC 86
8.ZOMB Throw Barbarian HC 86
9.Sajs FO/ES Sorceress HC 85 1.057
10.Dragonius Javazon SC 74
11.Slw Throw Barbarian HC 73 381
12.Welwet Poison Necromancer HC 73
13.Rattus Cold/Fire Amazon HC 72
14.Obter!vr Fire Druid HC 69
15.Fraxinus Tesladin HC 60
16.Abuzus Wind Druid HC 44 21
Aktualizováno: 8.ledna 2023
Odehráno dnů: 14/42 (33%)
Assa mi ripla na 1hit u Treshe, a dal uz nejdu...build absolutne naprd, je mi lito Smilee, ale tohle neni na MF...takze za me konecnych 788 bodu a uprimne, pro me i vysvobozeni...GL