Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Hotovo dvacet. Vedle stručné info.
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge
Tak to je velka skoda, treba si to navzdory pocatecnimu zklamani zkusis za nejakou dobu znovu...Ono co si budeme povidat, tenhle turnaj bude o velke trpelivosti a vynalezavosti, uvidime, treba to nakonec preci jen nekdo da
Hlásím, že jsem splnila týdenní pětiletku LK runů a teď se během těch tří následujících dnů budu snažit prokousat druhým, popřípadě třetím aktem Normal. Tak já jen že ještě stále turnaj hraju, i když nehraju
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Ono Honzo můžeš být vynalézavej jak chceš, ale pokud ti nic nepadne, tak jseš jednoduše v řiti
Promiň, ale po druhé už to zkoušet nebudu, protože by mě zas štvalo, že to hraju jen pro to, že zas někde ripnu a s takovým pocitem nemá cenu nic začínat. Zkusil jsem, nevyšlo to.
Třeba se někomu zadaří. V mých očích bude úspěšnej ten, co se na p8 dostane do A1 Hell.
Jak jsem psal vedle...možná jsem si jen vybral špatnej build, možná toto není ten pravej turnaj pro mě Mou krevní skupinou asi vždy bude čistokrevnej MF turnaj na body. To bych mohl hrát furt dokola
Promiň, ale po druhé už to zkoušet nebudu, protože by mě zas štvalo, že to hraju jen pro to, že zas někde ripnu a s takovým pocitem nemá cenu nic začínat. Zkusil jsem, nevyšlo to.
Třeba se někomu zadaří. V mých očích bude úspěšnej ten, co se na p8 dostane do A1 Hell.
Jak jsem psal vedle...možná jsem si jen vybral špatnej build, možná toto není ten pravej turnaj pro mě Mou krevní skupinou asi vždy bude čistokrevnej MF turnaj na body. To bych mohl hrát furt dokola
Jasne Eli, zadnej spech
@DD: Myslim, ze jsi to shrnul asi nejlip, jak to slo....Jsi proste stavenej na jiny typ hrani, a tak Te tohle neuspokojuje...Tohle vyzaduje dost vysokou uroven masochismu , treba Fraxi, Bliinky a da se rict i ma malickost se v tom vyzivame, ale neni to proste to prave orechove pro kazdeho, ale i tak je to fajne, ne?
Me fascinujou ty borci na inc v soucasnem skill-less turnaji, tak me to nadchlo, ze si to zkousim hrat i pro sebe, postava, ktera nemuze VUBEC DAVAT BODY DO SKILLU , to je proste super, nekteri uz jsou v A3Hell, tomu rikam trpelivost, ale i tam je znat, ze neco je hratelne vic, neco min, a neco vubec - top chary jsou necro (kvuli kletbam - proto byl i ma volba v tomto turnaji), Barb kvuli pokrikum a sosa diky Glacial spike-u a Static fieldu - to vse samozrejme z itemu...Assa treba take jde, ale takova ama, druid a palach, to bude horsi
Proste kazdemu, co jeho jest, jask se rika
@DD: Myslim, ze jsi to shrnul asi nejlip, jak to slo....Jsi proste stavenej na jiny typ hrani, a tak Te tohle neuspokojuje...Tohle vyzaduje dost vysokou uroven masochismu , treba Fraxi, Bliinky a da se rict i ma malickost se v tom vyzivame, ale neni to proste to prave orechove pro kazdeho, ale i tak je to fajne, ne?
Me fascinujou ty borci na inc v soucasnem skill-less turnaji, tak me to nadchlo, ze si to zkousim hrat i pro sebe, postava, ktera nemuze VUBEC DAVAT BODY DO SKILLU , to je proste super, nekteri uz jsou v A3Hell, tomu rikam trpelivost, ale i tam je znat, ze neco je hratelne vic, neco min, a neco vubec - top chary jsou necro (kvuli kletbam - proto byl i ma volba v tomto turnaji), Barb kvuli pokrikum a sosa diky Glacial spike-u a Static fieldu - to vse samozrejme z itemu...Assa treba take jde, ale takova ama, druid a palach, to bude horsi
Proste kazdemu, co jeho jest, jask se rika
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Skill - less tournament? Panečku, to by bylo něco
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
skill less, jako že fakt ani bodík, a všechny skilly, co mají, tak mají jen z předmětů?
Dark_Deamon: To je mi líto. Každopádně mě se stalo prakticky totéž v úplně prvním mf turnaji. Zvolil jsem si těžký build a vůbec nepadalo nic, co by tenkrát sorcka moje potřebovala. A rip přišel prakticky tamtéž.
Dark_Deamon: To je mi líto. Každopádně mě se stalo prakticky totéž v úplně prvním mf turnaji. Zvolil jsem si těžký build a vůbec nepadalo nic, co by tenkrát sorcka moje potřebovala. A rip přišel prakticky tamtéž.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Presne tak, zadne investovane body ve skilech, jen skily z predmetu Fascinujici ze?Zkousim hrat i takovyto char, nastesti jsem si vylosoval (nahodne) soso, ta je na tom moc dobre diky Glacial Spike, Tele a SF
Edit: Tak A2 je dokonceny, slo to jak po masle diky desert warrovi, ktereho jsem zde najal, ta dmg je oproti jinym mercum opravdu brutalni, ikdyz se Vam povede jen prumerny Savage recept Duriel padl velmi snadno, Golem delal svou praci na vybornou, jedu full clears na p8 a nehodlam to sundavat, dokud to pujde, doufejme tedy alespon do konce NM Drop byl supr, padla Tarnhelma (41%), skill a MF k tomu, co vic si prat - mno, mozna nejake ty RALky na opravy, jednu mam, ale to je zoufale malo
Edit: Tak A2 je dokonceny, slo to jak po masle diky desert warrovi, ktereho jsem zde najal, ta dmg je oproti jinym mercum opravdu brutalni, ikdyz se Vam povede jen prumerny Savage recept Duriel padl velmi snadno, Golem delal svou praci na vybornou, jedu full clears na p8 a nehodlam to sundavat, dokud to pujde, doufejme tedy alespon do konce NM Drop byl supr, padla Tarnhelma (41%), skill a MF k tomu, co vic si prat - mno, mozna nejake ty RALky na opravy, jednu mam, ale to je zoufale malo
Tak dnes jsem se dohrabal do LK, jde to jako po masle, i slusne dropy, nejvetsi problem je v tom nenechat se unaset mercovou dmg, ktera vyrazne prevysuje tu moji (poison dagger ani na lvl 14 brutalni skodu nedela ) a bojovat co nejvic to jde i sam, nekdy to stiham, nekdy ne ...Pokud se zadari, tak bych mohl zitra dohrat A3, a taky udelat report
Pred chvili muj necro prezil celkem hnusnou stair trap ve Forgotten Templu, Bosspack Viperu a k tomu tak 10 beetlu, blesky vsude, Viperi me obklicili, samozrejme Golem i merc se venovali beetlum, aby bylo blesku co nejvic a na Vipery kaleli, zachranily me Attract a Dim Vision, ale byl jsem pri vlezu dost ledabylej, byt to NM, nedejboze Hell, tak je po necrovi, to uz se nesmi opakovat
Tak to nakonec dopadlo takhle Jinymi slovy, kdyz se nekam zenete v pul ctvrty rano, nemuze to dopadnout jinak...Problem byl v tom, ze jsem byl prilis zavisly na mercovi, a jeho preziti na zacatku tohoto boje tak trochu zavisi i na stesti, a to jsem bohuzel nemel...A pote umlatit Diabla na p8 i pres OW a Poison dagger jen s golemem byl da se rict nadlisky ukol...Hmm, a v nejdulezitejsim okamziku mi nejak nezbrala klavesa na vypiti fullky, ale to bylo asi dano tou pozdni nocni dobou...Problem je v tom, ze Poison dagger vypada hezky na papire, ale v realu to moc skody nenadela, a proti Bossum proste musite pouzivat Decrepify a ne LR Skoda, protoze diky prokletim se podle me muze necro dostat daleko - celkove si rikam, ze asi nejdrsnejsi je to pravidlo o neozivovani merce, clovek na tom vidi, jak je normalne na nem zavisly...
No nic, treti a posledni muj pokus v tomto turnaji bude Barbar jmenem Bannuk - btw., co Vam to jmeno rika?
No nic, treti a posledni muj pokus v tomto turnaji bude Barbar jmenem Bannuk - btw., co Vam to jmeno rika?
Tak muj palach taky kopří, potkal jsem v 5 aktu normal asi 3 bosspack blood lordů extra strong..konkrétně v té pekelné jámě, nevím jak se to jmenuje...
opatrně jsem je čapnul na mostě, nechal řezat merce a tak nějak jsem měl půl sekundovej lag a merc co měl původně půl života najednou ležel..
potom už to byla trošku rezignace, protože jsem měl hrozné nedostatky many, dmg, iasu(resp. aspoń trošku rychlého a použitelného bacátka), prostě všeho..
tak jsem se pokoušel odlákat je po jednom a nakonec to skončilo tak že jsem měl lock na mostě v houfu.. bez tp.., i to že člověk není schopnej se promlátit blood lordem ven svědčí o kvalitě zbraně ,nedávno jsem dělal reinstal diabla, tak bohužel nemám screen
RIP: tak teda r.i.p no ..taky by jsi si to mohl trošku ulehčit a hrát něco trošku praktičtějšího
jen teda docela čumím, že zrovna psn Dagger a měl jsi problém u diabla, LR, ow, nahodit mu jed a utíkat pryč, ale je mě jasný že teorie je pěkná, praxe horší , já už te´d chodím diabla jen na pl3, merc většinou přežije i jeden ten red lighting
Bannuk - google tvrdil jen něco o Baníku, tak nevím
a jinak..no, krom conc barbara tu mám hned dalšího palacha, tentokrát jsem to vzal tak, že by bylo fajn dohrát aspoń NM, takže jsem sáhl po něčem lehčím a to holy light + zeal..
opatrně jsem je čapnul na mostě, nechal řezat merce a tak nějak jsem měl půl sekundovej lag a merc co měl původně půl života najednou ležel..
potom už to byla trošku rezignace, protože jsem měl hrozné nedostatky many, dmg, iasu(resp. aspoń trošku rychlého a použitelného bacátka), prostě všeho..
tak jsem se pokoušel odlákat je po jednom a nakonec to skončilo tak že jsem měl lock na mostě v houfu.. bez tp.., i to že člověk není schopnej se promlátit blood lordem ven svědčí o kvalitě zbraně ,nedávno jsem dělal reinstal diabla, tak bohužel nemám screen
RIP: tak teda r.i.p no ..taky by jsi si to mohl trošku ulehčit a hrát něco trošku praktičtějšího
jen teda docela čumím, že zrovna psn Dagger a měl jsi problém u diabla, LR, ow, nahodit mu jed a utíkat pryč, ale je mě jasný že teorie je pěkná, praxe horší , já už te´d chodím diabla jen na pl3, merc většinou přežije i jeden ten red lighting
Bannuk - google tvrdil jen něco o Baníku, tak nevím
a jinak..no, krom conc barbara tu mám hned dalšího palacha, tentokrát jsem to vzal tak, že by bylo fajn dohrát aspoń NM, takže jsem sáhl po něčem lehčím a to holy light + zeal..
S tim otravenym nozejkem je to asi takhle....Dmg na lvl 17 nebo kolik jsem mel, byla asi 500+- autobus...Jenze si uvedom, ze 500 za dobu cca 7 sekund...V realu to bylo takove, ze na 3 a vic hitu jsem zabijel normalni monstra (jel jsem celou dobu POUZE na p8) a o Diablovi opravdu nemluvim...Ja nerikam, ze ten fight nesel vyhrat nebo prezit, bylo to v pul ctvrty rano a moje reflexy byly zoufale pomaly, problem byl v tom, ze na uspesne zabiti s timto nastavenim a za pouziti OW z Malice v Krisu (takze jsem mel jed a OW zaroven) bys potreboval tak 1000+ hitu a tak jsem to chtel urychlit pouzitim neceho, co ma vyssi fyzickou dmg (v mem pripade Bloodrise palickou ), ale jaksi jsem si uz unavenej neuvedomil, ze na druhem slotu nemam takove resy (vyvolaval jsem tady pouze Golema jako precast) a bylo vo pruser zadelano Jinak merc nezemrel hned, Big D se nejdriv pustil do Golema, a uz mel nad sebou i Decrepify, timhle stylem jsme mu ubrali tak 1/6 zivota, jenze ja byl pomalej v obnoveni Decre, stihlo dobehnout, Big D dal nezvykle rychle Golema a co cert nechtel, hned se natocil k mercovi a dal mu peknou davku te jeho cervene marmelady, a bylo po nem, nez jsem stihl neco udelat (a to mel merc na sobe Darkglow - to dava resy a +max resy, nevim, jestli to na mercech funguje, ale doufal jsem ze jo a ze mi to koupu treba pul vteriny navic, kdyby se neco podelalo Takze sumasumarum - nikdy nehrajte neco tezkyho, kdyz jste unaveni
Barb snad doufam pujde, tentokrat uz pujdu na 100% s ranged mercem, jenom nevim, zda s rogunou ci magem, oba maji sve pro i proti
Edit: Trochu napovim, Bannuk je jmeno pouzite v D2, takze aspon zjistime, jak radi kecate s NPC
Barb snad doufam pujde, tentokrat uz pujdu na 100% s ranged mercem, jenom nevim, zda s rogunou ci magem, oba maji sve pro i proti
Edit: Trochu napovim, Bannuk je jmeno pouzite v D2, takze aspon zjistime, jak radi kecate s NPC
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tak to je škoda Nejsem si jistý, jestli zrovna daggermancer je postava, co se dá hrát normálně na pl8. No, hodně štěstí s barbarem.
Co se týče rychle riplého merce, u červené marmelády záleží na rezistech tak zpola. Jakmile nemá hodně damage reduced by aspoň 7 (na což stačí Lore), jsou mu rezisty naprd. Navíc to schytává o kus silněji než normální postava....to je hardcode.
Welwet: I to se stává. Ale ještě horší kombo než tohle jsou šampioni s berserkerem ve svých řadách. Od něj máš jednu ránu za 400. Pokud nejsi barbar s BO nebo druid s bludičkou, je to jasná konečná, za prakticky každých okolností, jseš-li bojovník nablízko.
Co se týče rychle riplého merce, u červené marmelády záleží na rezistech tak zpola. Jakmile nemá hodně damage reduced by aspoň 7 (na což stačí Lore), jsou mu rezisty naprd. Navíc to schytává o kus silněji než normální postava....to je hardcode.
Welwet: I to se stává. Ale ještě horší kombo než tohle jsou šampioni s berserkerem ve svých řadách. Od něj máš jednu ránu za 400. Pokud nejsi barbar s BO nebo druid s bludičkou, je to jasná konečná, za prakticky každých okolností, jseš-li bojovník nablízko.
...Ancients, go, go go!
Ja vim, ze mercove dostavaji od Bossaku vic na zadek, ja jen nevedel, jestli jim i SKUTECNE funguje (ne jen se zobrazuje) ten max resisit...O tom, jakou skodu dela ta Red Lightning Hose jsem nikdy moc nehloubal, proste Lightning by mel byt lightning ,takze pokud je to i napul fyzicke, pak dva smysl, ze je to tak brutalni utok...
A Fraxi, Lore je Luxus, kterej naprosta vetsina lidi ziska az v NM ...No nic, Barbovi verim, pokud nedam aspon normal s nim, tak me hrani tech OP charu s uberRWs tak zkazilo, ze uz je to na facku
Edit: Btw, Fraxi, porad se nemuzu rozhodnout mezi Cold Iron Wolfem a Fire rogunou, ty s tim mas vetsi zkusenosti, takze co bys mi doporucil?U Wolfa bych jasne abdikoval na dmg a soustredil se na tem area zmrazovaci efekt Glacial spike-u, u te Roguny je sance najit/vyrobit nejakou slusnou zbran, takze by mohla neco i zabit, mno asi uvidim podle vyvoje
A Fraxi, Lore je Luxus, kterej naprosta vetsina lidi ziska az v NM ...No nic, Barbovi verim, pokud nedam aspon normal s nim, tak me hrani tech OP charu s uberRWs tak zkazilo, ze uz je to na facku
Edit: Btw, Fraxi, porad se nemuzu rozhodnout mezi Cold Iron Wolfem a Fire rogunou, ty s tim mas vetsi zkusenosti, takze co bys mi doporucil?U Wolfa bych jasne abdikoval na dmg a soustredil se na tem area zmrazovaci efekt Glacial spike-u, u te Roguny je sance najit/vyrobit nejakou slusnou zbran, takze by mohla neco i zabit, mno asi uvidim podle vyvoje
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
To by mě taky zajímalo...
navýšení rezistů na max třeba Guardian Angelem s + nějakou pěknou helmou třeba Rockstopper by mohlo být dobré... a má to i 10% redukci dmg...
jinak ten Rockstopper mi padl v 1ním patře Nihlatlak temple (NM) a stejně ho to před ukrutným zombíkem nezachránilo
PS: tak jsem se spletl v tom N. Temple mi padla Crown of Thieves Grand Crown a to nemá tak dobré staty pro merce.
navýšení rezistů na max třeba Guardian Angelem s + nějakou pěknou helmou třeba Rockstopper by mohlo být dobré... a má to i 10% redukci dmg...
jinak ten Rockstopper mi padl v 1ním patře Nihlatlak temple (NM) a stejně ho to před ukrutným zombíkem nezachránilo
PS: tak jsem se spletl v tom N. Temple mi padla Crown of Thieves Grand Crown a to nemá tak dobré staty pro merce.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Mě děsíte s těmi ripy Hodně štěstí s barbarem, Honzo, mám pocit, že o moc lepší nebude
HC grál: 537/516 (-21)
Tva duvera v me schopnosti je naprosto neuveritelna, Eli, dik
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Ona ta redukce dmg stejně funguje jen na 1. snímek z 24 snímků za sekundu a dalších 11 dostane plnou palbu (jelikož je red lightning hose zatíženo asi stejným bugem jako inferno). Ale i tak to výrazně pomůže a měl jsem na normalu už merce, co to utankovat dokázali. Ale holt ta solka.
RIP: Těžko říct....vlba je na tobě: buď celkem slušný dmg roguny a vynulování soupeřovy defese inner sightem (a tedy 95% šance na zásah) + třeba edge, což by byla hodně výrazná pomoc, nebo mražení.
RIP: Těžko říct....vlba je na tobě: buď celkem slušný dmg roguny a vynulování soupeřovy defese inner sightem (a tedy 95% šance na zásah) + třeba edge, což by byla hodně výrazná pomoc, nebo mražení.
...Ancients, go, go go!
Podle toho, jak je tu red mrtvo bych tipnul, ze Vas pocatecni nadseni z turnaje uz preslo No co se da delat, ani ja nemam ted moc casu, Bannuk zatim akorat dokoncil A1 a zabil Radamenta...Zatim je to takove zvlastni hrani, protoze hlavni skilly jsou az od lvl 24 (BO) nebo 30 (Berserk), ale cim hure na zacatku, tim lepe doufam pozdeji...Jinak jsem se natvrdo rozhodl pro Fire rogunu, preci jen mi ty jeji moznosti prisly zajimavejsi, uvidime, jak dlouho dokaze prezivat