MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tady chybí tak akorát smajlík, který se válí po podlaze a smíchy u toho chcípá.
Abuzus: To pravidlo bych upravil jinak.
a) Pořadatel bude prvním vytaženým hráčem, tedy nebude vytaženým, bude na listinu týmu napsán jako první a bez losu. Tak brutálně klesne pravděpodobnost, že bude v silné dvojce.
b) Na požádání Abuzuse bude jeden z dvojice RIP / Dark_Deamon v jeho týmu, aby se předešlo všem jeho pochybnostem.
c) Stejnak oba těsně před koncem turnaje ripnou.
Abuzus: To pravidlo bych upravil jinak.
a) Pořadatel bude prvním vytaženým hráčem, tedy nebude vytaženým, bude na listinu týmu napsán jako první a bez losu. Tak brutálně klesne pravděpodobnost, že bude v silné dvojce.
b) Na požádání Abuzuse bude jeden z dvojice RIP / Dark_Deamon v jeho týmu, aby se předešlo všem jeho pochybnostem.
c) Stejnak oba těsně před koncem turnaje ripnou.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Re: MF turnaj vol.8
@Fraxi: Proboha i Ty, Brute?!
Edit: A jen tak pro uplnost, Ty jsi byl Abu vytazenej jako prvni a celkem jsem si rikal, ze bys nebyl spatnej partak...ted to beru zpet
Edit: A jen tak pro uplnost, Ty jsi byl Abu vytazenej jako prvni a celkem jsem si rikal, ze bys nebyl spatnej partak...ted to beru zpet
- Slw
- Minion of Destruction
Démone no comment já vám s RIPem eště vyplísním večír na chatu no toto
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
@Abu: Jed Trapku, je overpower, ma skilly na kontrolu davu, co vic si prat
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: tož nový char by mně mohl bavit, ale nemáš odkaz na nějaký slušný build? Mám 90min na nastudování. Fakt vůbec nevím ani co to má skily.
Edit: omg, čumím na pohádky, tematicky ladím formu grogem, ... a ripnul jsem mojí 82 FO/ES. Tož jeden z předchozích bodů už neplatí, ale tuhle nepojedu..
Edit: omg, čumím na pohádky, tematicky ladím formu grogem, ... a ripnul jsem mojí 82 FO/ES. Tož jeden z předchozích bodů už neplatí, ale tuhle nepojedu..
Greenhorn s duší Throwera
20 bodu Fire blast, 20 bodu Lightning sentry, 20 bodu Death sentry, zbytek do synergii do techto sentry, napr. Charged bolt sentry bo Shock web, co Ti vic vyhovuje...Urcite 1 bodik v Burst of speed(rychlejc behas), Fade (resy zdarma, ale muzes pouzivat totok NEBO Burst of speed), Cloak of shadows - vsude tma, Ty ses na cajku a Mind blast - stun + konverze nepratel na Tvou stranu...hodi se vsude, napr. u Pindla
Fire Blastem zacnes a pak plynule prechazis na LS/DS...Thats all...ten Blast pomuze od LI...Jinak pokladani pasti zavisi na IAS, ne na FCR
Edit: Ty ses guma voe
Edit2: Akorat bacha u toho Cloak of shadows, shazuje hru, 100% u Ancients, ale me i tam kde jsou sarkofagy, mumiii, nesty s mouchama atd
Fire Blastem zacnes a pak plynule prechazis na LS/DS...Thats all...ten Blast pomuze od LI...Jinak pokladani pasti zavisi na IAS, ne na FCR
Edit: Ty ses guma voe
Edit2: Akorat bacha u toho Cloak of shadows, shazuje hru, 100% u Ancients, ale me i tam kde jsou sarkofagy, mumiii, nesty s mouchama atd
Ahojte je možnost se ještě připojit do turnaje? Jemi 11 let a občas jsem hrával se švagrem (Shluken) pomohl by mi i
s tabulkou
s tabulkou
DD tu neni, ale myslim ze muzu napsat za nej, ze se klidne pripojit muzes, jen budes sam, tedy ne v tymu do te doby, dokud se neprihlasi jeste nekdo dalsi...
Jinak vitej a hodne stesti, zaciname za 1h a 12minut
Jinak vitej a hodne stesti, zaciname za 1h a 12minut
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
lojza2006: vítej
- z první stránky si stáhni bodovací tabulku od Javůrka
- viewtopic.php?f=132&t=11991 (tady si založ výsledky)
- ohledně vkládání postupuj dle návodu z první stránky zde na vlákně
Zvládnu to i já, takže nemáš odvolání...
Btw - k tomu losování :
- nechci být kverulant, ale můj parťák je SC ..., takže i když duo RIP/DD s mým novým charem a SAJSem udoláme, budou zase jenom řeči...
Edit:
- prý ve dvou se to lépe táhne, tak jsem otevřel druhou láhev rumu a jdu studovat Assu. Thnx RIPe.
- z první stránky si stáhni bodovací tabulku od Javůrka
- viewtopic.php?f=132&t=11991 (tady si založ výsledky)
- ohledně vkládání postupuj dle návodu z první stránky zde na vlákně
Zvládnu to i já, takže nemáš odvolání...
Btw - k tomu losování :
- nechci být kverulant, ale můj parťák je SC ..., takže i když duo RIP/DD s mým novým charem a SAJSem udoláme, budou zase jenom řeči...
Edit:
- prý ve dvou se to lépe táhne, tak jsem otevřel druhou láhev rumu a jdu studovat Assu. Thnx RIPe.
Tvl, to bude zase mrtvejch
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Abúzus: Já mám za parťáka taky softcoristu. Nejsi v tom sám.
...Ancients, go, go go!
Tak on ma partaku hned nekolik...co teprve, pokud se dostavi Delirium tremens, to bude teprv grupa
Zdar pánové a dámy, jestli ještě není pozdě, tak se také hlásím. Měl jsem půlroční kompus interruptus a dřív jsem to nestihl
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
no to je dost, vypadá to , že lojza2006 má parťáka.
Co to bude za HC char?
Co to bude za HC char?
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAART !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
S pár minutovým zpožděním, ale tímto je turnaj zahájen Ať se všem daří a pro HC hráče to platí dvojnásob
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
A1 hotov, zatím bez nálezu, pauza na cukroví
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Lojza2006 + Kisuvka: Vítejte v turnaji. Poslal jsem vám PM se score listem, které patří do tohoto vlákna: viewtopic.php?f=132&t=11991 Jelikož jste se přihlásili po proběhlém losování dvojic, tak jste v týmu spolu GL
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tady někdo jede jak pila
Já se na to vrhnu za pár minut. Zapnu i stream, kdo by chtěl koukat. Odkaz na něj mám v podpisu.
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
HA, HA, zase na tebe budu koukat celý večer a začnu až zítra, žeeee....