Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!
Moderátor:Dark_Deamon
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Gratuluju k postupu Co se pravidel týče, zbraně jsem úmyslně vybíral tak, aby byla vzhledově oddělená kopí a trojzubce. Jasně, že technicky vzato jde o totéž, ale přišlo mi zajímavé si výběr zbraní trochu zúžit (větší challenge). Plus čistá kopí, aspoň za mě, vypadají stylověji
Re: Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!
Narovinu chlapi, vubec Vam nezavidim to, co Vas ceka...Ja ted hraju untwinck WW Barba a musim rict, ze je to peklo i na p1 v Hellu - a to se nejedna o zadne fullclears a obcas delam expici/hledaci zastavky...Melee chary jsou untwinck tak brutalne slaby vuci casterum, hnus to je...
GL
GL
Tak jsem konečně dodělal první akt (ano, na normal, vy závisláci ) Vše full clear, single pass, players 8. Ikdyž kopí stojí za velké ...., tak jsem měl celkem štěstí na drop. Dokonce 2 části setu za první akt, to se mi dlouho nestalo Celkem brzo to začalo brněním, poté jsem vyřešil odolnost proti jedu díky rukavicím a později v katakombách padl opasek do setu.
Drop z Andariel, štít a tady jeden bonus, který je podle mě na první akt normal celkem hezký Pokud se pletu, opravte mě prosím
Drop z Andariel, štít a tady jeden bonus, který je podle mě na první akt normal celkem hezký Pokud se pletu, opravte mě prosím
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Obter!vr - pohoda tempíčko a parádní dropy
@RIP - chápu a s tím, že to bude fuška, se počítá. Cíleně to má být těžký (ale nikoliv nereálný nebo demotivující). Mně osobně celá tahle challenge slouží jako zábavný a utužující cvičení v trpělivosti. Tý totiž člověk nemá nikdy dost
@RIP - chápu a s tím, že to bude fuška, se počítá. Cíleně to má být těžký (ale nikoliv nereálný nebo demotivující). Mně osobně celá tahle challenge slouží jako zábavný a utužující cvičení v trpělivosti. Tý totiž člověk nemá nikdy dost
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Pravdu máš. Já v druhém aktu musím trpělivosti mít víc než dost a nezávidím těm, co nebudou mít cold dmg. A už vůbec ne těm, co budou cold dmg dostávat od monster. Stále se shání Lemka na Treachery. S tou odpadnou problémy s rychlostí zbraně i s rezisty.
Obter!vr má krásné dropy v začátku.
Obter!vr má krásné dropy v začátku.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
No, trochu jsem gamblil a se svatyní to vypadalo hezky, jen to asi není zrovna 2x bezpečné, protože než to pako jednou flákne tou tlapou, tak to je tak 1,5 sekundy a v obložení kostlivců v hrobkách nic moc. Pro dnešek končím s kostkou
HC grál
Fraxi + BliiNky: Pěkně jedete. Tak hlavně bezpečně
Obter!vr: Hodně štěstí
Jinak já opět trochu postoupil, 2. + 3. akt mám za sebou. Co vám budu povídat... asi u toho fakt zestárnu
Alespoň že se to už trochu rozpadalo. Holt vyšší MF jde znát (točím furt ringy a amulety, hned první dvě vygamblené Circlety měly +27% a +32% MF). Mephisto zabit mercem, celkem bylo MF kolem 250. Drop na první pohled potěšil, protože tam byl Brandistock. Jenže je éterickej
Akt 2 dokončen na levelu 28, akt 3 na 32.
Stále /p8, FC + SP.
Obter!vr: Hodně štěstí
Jinak já opět trochu postoupil, 2. + 3. akt mám za sebou. Co vám budu povídat... asi u toho fakt zestárnu
Alespoň že se to už trochu rozpadalo. Holt vyšší MF jde znát (točím furt ringy a amulety, hned první dvě vygamblené Circlety měly +27% a +32% MF). Mephisto zabit mercem, celkem bylo MF kolem 250. Drop na první pohled potěšil, protože tam byl Brandistock. Jenže je éterickej
Akt 2 dokončen na levelu 28, akt 3 na 32.
Stále /p8, FC + SP.
4. akt za mnou, level 35, Diablo dal prd. S mercovým MF a mým switchem (kde mám Milabrega štít) máme MF 298%
...ale furt padaj samý srajdy, takže moc závidět nemusíte
...ale furt padaj samý srajdy, takže moc závidět nemusíte
Tak ten muj Barb uz prdi do hliny, doufam, ze Vy tady dopadnete mnohem lip
Ono jak jsem psal, cokoliv melee untwinck je o trpelivosti, a s temito restrikcemi obzvlast...uplne to vidim, v podstate jen par moznosti na CBF, timhle stylem dost nerealnych, takze cokoliv s Cold dmg bude vrazda
Ono jak jsem psal, cokoliv melee untwinck je o trpelivosti, a s temito restrikcemi obzvlast...uplne to vidim, v podstate jen par moznosti na CBF, timhle stylem dost nerealnych, takze cokoliv s Cold dmg bude vrazda
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ať odpočívá Vím, co myslíš, kdo nebude mít při vstupu na H vyřešené CBF, tak má dost velký problém. Na druhou stranu většina restrikcí, podle kterých tady zatím hrajeme, není pevně daná. Vykašlat se na Single-Pass jde. Na Full-Clears taky. Sice za cenu bodové ztráty, ale ta ve výsledku nemusí bolet tak, jako udělat v nesprávnou chvíli nesprávné rozhodnutí, přecenit se a zařvat. Pořád to bude o trpělivosti, ale stejnou měrou bude rozhodovat i zdravý úsudek a předvídavost
@Zomb: Gratulace k postupu, ten součet MF je hodně dobrej
Já se připojuju k Fraxinovi s dokončením Normalu a přičítám si prvních 11 bodů. V 5. aktu jsem nahrabal nějaké Amn a Sol runy, mercovi jsem dal do pracek Partizan s RW Strenght. Bohužel se nezadařilo s gamblením circletů a nad 25 % MF jsem se nedostal. Z posledních peněz jsem ale koupil tyhle botky, které mi udělaly velkou radost.
@Zomb: Gratulace k postupu, ten součet MF je hodně dobrej
Já se připojuju k Fraxinovi s dokončením Normalu a přičítám si prvních 11 bodů. V 5. aktu jsem nahrabal nějaké Amn a Sol runy, mercovi jsem dal do pracek Partizan s RW Strenght. Bohužel se nezadařilo s gamblením circletů a nad 25 % MF jsem se nedostal. Z posledních peněz jsem ale koupil tyhle botky, které mi udělaly velkou radost.
Supr botky, lepsi uz myslim ani nejdou
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nejdou. Obě hodnoty jsou max
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace pánové, omlouvám se, ale odstupuji, nenašel jsem na to motivaci. Mám rozehrané něco jiného a bral jsem to jako relaxaci, leč se nepovedlo.
Greenhorn s duší Throwera
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinusi, přidej. Dupou ti na paty.
RIP: rip.
Abu: Ale no tak. Vymysli pro tu postavu aspoň nějakou poetickou smrt, ale ne takovéhle odstoupení.
RIP: rip.
Abu: Ale no tak. Vymysli pro tu postavu aspoň nějakou poetickou smrt, ale ne takovéhle odstoupení.
...Ancients, go, go go!
Nevím proč, ale žil jsem v domnění, že sety, unikáty, apod nemohou padnout stejné v jedné hře ... takže tohle mě překvapilo první a o pár minut později druhý, ale aspoň jsem se o něco poučil
Tady ještě jeden belt a hlásím postup za zmije, příště hurá do paláce
Tady ještě jeden belt a hlásím postup za zmije, příště hurá do paláce
HC grál
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Sety mohou padnout v jedné hře klidně stokrát.
Unikáty pouze jednou. Pokud se ti unikát vygeneruje v gamblu, tak ať ho koupíš nebo ne, tak pak už žádný stejný v téže hře nenajdeš.
Unikáty pouze jednou. Pokud se ti unikát vygeneruje v gamblu, tak ať ho koupíš nebo ne, tak pak už žádný stejný v téže hře nenajdeš.
...Ancients, go, go go!
Díky za objasnění, aspoň z části jsem to měl dobře
HC grál
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Dokončen akt 2 nightmare.
čas 7h 58 minut.
Jedním slovem hrůza. Za skoro celou dobu jsem nebyl schopen najít nebo vyrobit nebo jakkoliv získat slušný kopí s vysokým dmg, takže jsem monstra pižlal na 4-5 ran. Postup tak byl velmi pomalý a nebýt holy freeze, asi bych už také prděl pod drnem. Potýkám se ale nejen s nedostatečným dmg, ale i s neschopností pořádně se trefovat, pravděpodobnost trefy se zhruba jen 1000 attack rating kolísala mezi 50 a 66 %, ale na players 8 se to v reálu ještě víc sníží.
Kvůli tomu jsem si musel ponechat mercyni z 1. aktu, neboť jsem potřeboval její inner sight. Tak jsem jí aspoň sehnal do rukou Edge (a varování, bez edge Duriela jen tak nesundáte, když máte pomalé kopí, nechte ho, ať se o vás rozmlátí sám, i když mě ta prcka doháněla k šílenství tím, že když se mi povedlo konečně dát durimu amplifu, v ten moment mu musela vlízt pod nohy a zhebnout....spolu s edgí)
Sobě jsem sehnal lajfový pásek a zbavil se pár rezistů, protože se skoro vymaxovanou salvou je už vlastně nepotřebuji. A dále jsem ke konci v gamblu získal lance s dmg přes 200, takže to pak už trochu odsýpalo, ale bylo to pomalý jak šnek, žádné IAS... a Lem mi zde nepadla. Tak příště.
čas 7h 58 minut.
Jedním slovem hrůza. Za skoro celou dobu jsem nebyl schopen najít nebo vyrobit nebo jakkoliv získat slušný kopí s vysokým dmg, takže jsem monstra pižlal na 4-5 ran. Postup tak byl velmi pomalý a nebýt holy freeze, asi bych už také prděl pod drnem. Potýkám se ale nejen s nedostatečným dmg, ale i s neschopností pořádně se trefovat, pravděpodobnost trefy se zhruba jen 1000 attack rating kolísala mezi 50 a 66 %, ale na players 8 se to v reálu ještě víc sníží.
Kvůli tomu jsem si musel ponechat mercyni z 1. aktu, neboť jsem potřeboval její inner sight. Tak jsem jí aspoň sehnal do rukou Edge (a varování, bez edge Duriela jen tak nesundáte, když máte pomalé kopí, nechte ho, ať se o vás rozmlátí sám, i když mě ta prcka doháněla k šílenství tím, že když se mi povedlo konečně dát durimu amplifu, v ten moment mu musela vlízt pod nohy a zhebnout....spolu s edgí)
Sobě jsem sehnal lajfový pásek a zbavil se pár rezistů, protože se skoro vymaxovanou salvou je už vlastně nepotřebuji. A dále jsem ke konci v gamblu získal lance s dmg přes 200, takže to pak už trochu odsýpalo, ale bylo to pomalý jak šnek, žádné IAS... a Lem mi zde nepadla. Tak příště.
...Ancients, go, go go!
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Abu - neva, díky alespoň za pokus Kdybys přece jen pocítil chuť se znovu zapojit, místečko máš otevřené.
@Obter!vr & Fraxinus - gratulace oběma k postupu. Fraxi, problému s AR se nevyhne asi nikdo z nás, sám to zatím řeším přes Enchant & Blessed Aim merce. Mám obavy, že na H toho moc nepřežije a uvažuju proto o Holy Freeze variantě. Tam ale zase ztrácím šanci, že vůbec něco trefím. Uvidíme, jak se to vyřeší, až to bude aktuální. Tobě přeju nějakou hezkou a rychlou píku. Anebo to holt vydejchat až do 5. aktu, proděravět si u Larzuka Lance a nacpat tam Shaelky
Já jinak trčím před Stony Field a budu rád, když dneska a přes víkend dodělám první akt. Sesypalo se mi tu na hlavu docela dost práce, kterou potřebuju do neděle mít hotovou. V neděli také udělám aktualizaci bodovací tabulky. Řekl bych, že máme hodně změn v pořadí. Hodně štěstí všem
@Obter!vr & Fraxinus - gratulace oběma k postupu. Fraxi, problému s AR se nevyhne asi nikdo z nás, sám to zatím řeším přes Enchant & Blessed Aim merce. Mám obavy, že na H toho moc nepřežije a uvažuju proto o Holy Freeze variantě. Tam ale zase ztrácím šanci, že vůbec něco trefím. Uvidíme, jak se to vyřeší, až to bude aktuální. Tobě přeju nějakou hezkou a rychlou píku. Anebo to holt vydejchat až do 5. aktu, proděravět si u Larzuka Lance a nacpat tam Shaelky
Já jinak trčím před Stony Field a budu rád, když dneska a přes víkend dodělám první akt. Sesypalo se mi tu na hlavu docela dost práce, kterou potřebuju do neděle mít hotovou. V neděli také udělám aktualizaci bodovací tabulky. Řekl bych, že máme hodně změn v pořadí. Hodně štěstí všem