Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
dejavu:
Také tě vítám v turnaji, ale budeš muset s sebou hodit, abys stihl něco uhrát. Tento turnaj bude dost psychicky vyčerpávající. Přesto tvé místo je zde:
Barbarian - Frenzy (20), Iron Skin (20) - Increased Speed (10), Find Potion (10) - A5 merc barbar
Přečti si pravidla, založ ve druhém topicu záznamník postupu dle toho, jak to mají ostatní, a hodně štěstí
Také tě vítám v turnaji, ale budeš muset s sebou hodit, abys stihl něco uhrát. Tento turnaj bude dost psychicky vyčerpávající. Přesto tvé místo je zde:
Barbarian - Frenzy (20), Iron Skin (20) - Increased Speed (10), Find Potion (10) - A5 merc barbar
Přečti si pravidla, založ ve druhém topicu záznamník postupu dle toho, jak to mají ostatní, a hodně štěstí
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Re: Random Hero Challenge (Turnaj potřetí)
Tak 1. akt NM je za mnou. Během dne dodám report.
...Ancients, go, go go!
- BladeMaster
- Wraith
Gratulujem. Na report sa teším, veď assassinku s Bonesnapom nevidím každý deň .
Ahoj všici,
vím, že je na to trošku pozdě, ale mohl bych dostat nějakou vylosovanou postavu? Rád bych se zapojil. Trošku odreagovačka od D3 hc
Díky
vím, že je na to trošku pozdě, ale mohl bych dostat nějakou vylosovanou postavu? Rád bych se zapojil. Trošku odreagovačka od D3 hc
Díky
Fizz: Vítej a přeji hodně štěstí a HF s postavou :-)
HC grál: 537/516 (-21)
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Fizz: Vy si teda vzpomínáte brzo, kolego.
Amazon - Immolation Arrow (20), Guided Arrow (20) - Inner Sight (10), Ice Arrow (10) - A5 merc barbar
stejně jako předchozí nově příchozí: přečti si na úvodním příspěvku pravidla a založ jediný příspěvek ve druhém tématu, kde vkládej screeny a hlaš report jak to dělají ostatní.
Amazon - Immolation Arrow (20), Guided Arrow (20) - Inner Sight (10), Ice Arrow (10) - A5 merc barbar
stejně jako předchozí nově příchozí: přečti si na úvodním příspěvku pravidla a založ jediný příspěvek ve druhém tématu, kde vkládej screeny a hlaš report jak to dělají ostatní.
...Ancients, go, go go!
Díky díky,
to vypada lákavě
V pět jsem vyrážel v práce a řekl jsem si, když to tu nebude tak půjdu do města Vypadá to, že játra asi poděkují za dnešní večír u D2
to vypada lákavě
V pět jsem vyrážel v práce a řekl jsem si, když to tu nebude tak půjdu do města Vypadá to, že játra asi poděkují za dnešní večír u D2
Fizz: :-) Amazonka vypadá opravdu pěkně.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Tak konečně aktuializováno.
...Ancients, go, go go!
Tak Eliona se prostřílela do druhého actu Zapsal jsem to do progresu a více se rozepíšu až na to uvidím (mám spousta screenu ).
Z countesy mi padla Ral (Nepoužívá se zrovna Ralka na upgrade veci na exceptional? Už je to doba co jsem to hrál naposled)
Z countesy mi padla Ral (Nepoužívá se zrovna Ralka na upgrade veci na exceptional? Už je to doba co jsem to hrál naposled)
to Fizz: Tak ať jí to vydrží a Tobě taky :-)
jinak snad myslíš tohle:
Exceptional Rare brnění > 1 Ral runa + 1 Thul runa + 1 Perfect Amethyst + Normal Rare brnění
Exceptional Rare zbraň > 1 Ort runa + 1 Amn runa + 1 Perfect Sapphire + Normal Rare zbraň
jinak snad myslíš tohle:
Exceptional Rare brnění > 1 Ral runa + 1 Thul runa + 1 Perfect Amethyst + Normal Rare brnění
Exceptional Rare zbraň > 1 Ort runa + 1 Amn runa + 1 Perfect Sapphire + Normal Rare zbraň
Štěstí přeje připraveným...
hmm safiry vůbec nesbírám...
Už jsem v arcane sanctuary a už mám 3 unique http://fizzik.rajce.idnes.cz/Unique_stuff/
Nagelring sice s low mf ale zase lepší než nic. Bloodfist super. A tu mace si schovám pro barbara z A5 na CB.
Jinak to jde zatím krásne, immolation arrow už dává dobrej dmg a když se nastackuje tak dává slušně.
Už jsem v arcane sanctuary a už mám 3 unique http://fizzik.rajce.idnes.cz/Unique_stuff/
Nagelring sice s low mf ale zase lepší než nic. Bloodfist super. A tu mace si schovám pro barbara z A5 na CB.
Jinak to jde zatím krásne, immolation arrow už dává dobrej dmg a když se nastackuje tak dává slušně.
Myslím, že barbaři z pátého aktu nemohou nosit Mace. Pouze meče.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Jasně že mohou jenom meče. Stejně tak skupina Železných Vlků z Kurastských doků používá jenom meče.
Každopádně si Fizzi ten Crushflange schovej. V některých situacích ho můžeš využít sám.
Každopádně si Fizzi ten Crushflange schovej. V některých situacích ho můžeš využít sám.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Cirdan
- Wraith
- BattleTag:Cirdan #2807
Dragonius píše:to Fizz: Tak ať jí to vydrží a Tobě taky :-)
jinak snad myslíš tohle:
Tohle mu je na prd, protože to jsou RARE. Je potřeba UNIQUE.
1 Ral runa + 1 Sol runa + 1 Perfect Emerald + unikátní zbraň verze Normal
1 Tal runa + 1 Shael runa + 1 Perfect Diamond + unikátní brnění verze Normal
1 Lum runa + 1 Pul runa + 1 Perfect Emerald + Exceptional Unique zbraň
1 Ko runa + 1 Lem runa + 1 Perfect Diamond + Exceptional Unique brnění
Zima se blíží.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
A co takhle si ten rare, magic nebo set item personifikovatCirdan píše:Tohle mu je na prd, protože to jsou RARE. Je potřeba UNIQUE.
to Cirdan: Já jeho otázku nebral přímo k turnaji RHCh... Ale Tvoje doplnění je lepší
Štěstí přeje připraveným...
Tak třetí act je za Elionou. Celkem v klidu, teď se jen bojím 4 actu kde to asi s Immolation arrow nebude tak dobré
- BladeMaster
- Wraith
Dneska som sa prebojoval až k waypointu v River of Flame a cesta to bola ozaj strašná - Souly s Izualom, bleskoví psi v City of Damned, Groesque v River of Flame. Diablo si tak predĺžil svoj biedny život o jeden deň, ale zajtra mu to spočítam .
Tak jsem prošel frozen river a z urny tam vykouklo hejno sukub, pohoda, hodil jsem plošnák, druhej a bylo tam tak milion blesku... Dostal jsem 3 a zustalo mi 30 hp, už jsem se viděl mrtvej, ale nějakou zahadou se mi tomu zbytku povedlo vyhnout.
Od teď už budu nosit furt v opasku full rejuv...
Od teď už budu nosit furt v opasku full rejuv...