Koncept turnaje - Iron man/lady challenge

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
BliiNky
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Re: Koncept turnaje - Iron man/lady challenge

Příspěvek od BliiNky » 28.11.2014, 21:45 hod.

Nadšení pokleslo, ale spíš z časových důvodů. Já sám budu moct začít pořádněji hrát až od 23. prosince - do tý doby mám fofry.

Se svým sucker méďou jsem jinak dneska vymlátil Lost City a Ancient Tunnels. Bez merce je to fuška, ale jde to a baví mě to :wave:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.11.2014, 21:47 hod.

Nadšení nepolevilo, jen ten čas teď není....a poslední týden nebyla moc na hraní ani nálada, protože real lajf.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 29.11.2014, 08:29 hod.

No uprimne, ja sam neocekavam az tak velky progres do 22.12, kdy mi zacina dovolena, do toho 6.1, kdy mi konci, se snad pohnu ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 30.11.2014, 13:27 hod.

Tak už to mám také za sebou, viz vedlejší topic :)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.11.2014, 13:46 hod.

raisen: Ale celkem stylově :D Žádnej life, žádná mana, nic v opasku...když už, tak takhle se to má dělat :) Jinak teda RIP :)

Jak ale tak koukám, tak ten můj A3 NM nebyl až tak marnej výkon.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.11.2014, 13:51 hod.

Skoda Eli, nad timto pala buildem jsem take uvazoval, jak vidno, ani tohle neni uplne snadna volba :( , jak uz jsem psal sam, na tomto turnaji je videt, jak je hrani zavisle na pritomnosti/nepritomnosti merce...Me ten muj poustni palach s necrem pomohl hodne skrz A2/A3, ale jakmile hebne, coz je proti Diablovi celkem slusne pravdepodobne, tak je celkem zle...Jinakje zvlastni, ze ja ted hraju uz treti postavu a nedostatek lahvi (zrejme dusledek full clears) - tedy myslim opravdu velky nedostatek - jsem zatim nemel...Ted s Barbem to doufam bude taky lepsi, koneckoncu BO prida dost zivotu i many, jen se prokousat aspon k tomu lvl 24, kdyyz nemate poradnou zbran a ani mercine moc skody zatim nedela, je na dlouhy lokte :roll:

Btw. Eli, pujdes jeste nejaky pokus nebo to take balis?Ja jen, ze za chvilku tu nikdo nezbude :cry:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 30.11.2014, 20:08 hod.

Zapomněla jsem si podložku s myší doma, takže určitě 14 dní na žádnou hru ani nesáhnu :D A pak pak bych chtěla do konce prosince dokončit ty LK runy, ať to netáhnu do dalšího roku.

Jinak lahví jsem měla hodně .. až do čtvrtého aktu, tam začaly rychle mizet :D
HC grál: 537/516 (-21)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.12.2014, 09:31 hod.

Skoda Eli, no co se da delat :(

Jinak se mi podarilo s Barbuchou dokodrcat az k ziskani cele Horadricke hole, zmijaci to maji za sebou a Bannuk uz muze pouzivat BO na uzasnem lvl 2, ktere vydrzi jeste uzasnejsich 45sekund - jinymi slovy, castite ho furt :lol: :lol:

Nejvetsi vopruz byl rozebrat skupinu 12 vyvolavacu kostaku v zatačce jedne z podzemnich kobek, nebyt Taunt a Howl, tak jem tam doted :lol: :lol:

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.12.2014, 19:59 hod.

Koukám, další příběh tu už skončil....no, můj stále ještě trvá a právě dokončil 1. akt nm, nicméně nejednou se ocitl v ohrožení. Viz pak report můj.

A opravte mě, jestli se pletu...ale vypadá to, že zatím vedu. No, pokud neseženu lepší výbavu, hlavně na rezisty na lightning, tak asi daleko nedojdu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 02.12.2014, 20:27 hod.

Sjeť si až dolů.... http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 32&t=11081
sice jsem pár dní už tu javu nehrál... ale mě jen tak nedoženeš :)
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.12.2014, 20:33 hod.

Na tebe jsem úplně zapomněl :oops:
No, to ještě uvidíme, zda tě doženu. :twisted:
...Ancients, go, go go!

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 02.12.2014, 21:14 hod.

Fraxi ty používáš Lighting Fury, že ho máš na max?

Já teda používám Lighting strike páč jen to mám dovoleno a i tak se to RIPovi moc nelíbí... :oops:

RIP: Pravidla turnaje:
5) Toto pravidlo se mi bude definovat tezko, protoze bych rad, aby to bylo aspon trochu hratelne, ale postava by mela jit melee - tedy s utoky na blizko...Muzete investovat do pasivnich skillu, ale ne pouzivat kouzla na dalku ci utoky na dalku...Ja vim, spatna definice, ale lepsi nemam...

Priklad: Sosa - Enchant je O.K, ale Fire ball nikoliv,
Charged strike je v pohode, ale LF nikoliv atd...Navic, byl bych rad, ale nebudu Vas k tomu nutit, abyste pouzivali mene OP skilly, tedy ne treba Charged strike, ale jiny skill....

už asi já jsem si dovolil používat skill který výslovně nedoporučuje... asi bych měl začít používat Power Strike :{
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.12.2014, 22:02 hod.

Kam to koukáš? V Lightning Fury nemám ani bod :!: :lol: :lol:
Mám vymaxovaný lightning strike, co používám jako hlavní sklil, a do jednotlivců bodám power strikem.
A ty používáš Charged strike, jestli se nepletu.
...Ancients, go, go go!

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 02.12.2014, 23:27 hod.

jsem to smazal! ono mi to pak došlo..... ale jak furum furt padá tak to ani smazat nešlo... :D
jsem si spletl LF za LS :oops: ale už nějak dýl :D páč LS nepoužívám a jedu jen Charged Strike. tak aspoň že vím už teď ... :D
Soráč, že sis to musel přečíst :D
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.12.2014, 07:27 hod.

Vidim, ze jste si to hosi vysvetlili ;)

Jinak jsem docela zvedavy, kam se dostanete, u charged strike clovek predpoklada postup az na Hell, tam teprve zacina ta prava zabava, je to prilis silny skill, u Lightning strike nedokazu posoudit, nikdy jsem ho poradne nepouzival...Ja se kodrcam pomalu, ale prece, s barbem je rozjezd v globale pomalejsi a v tomto turnaji obzvlast, ale verim, ze prekonam alespon svoje dosavadni snazeni :lol: :lol: , se zerkem mam celkem dost zkusenosti, takze si dost verim, i pri tech restrikcich, snad sam sebe nezklamu ;)

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 03.12.2014, 13:04 hod.

Tak Lighting strike má sice menší dmg, né o moc asi o 10% ale za to drtících 20+ cílů... takže na davy je to násobně lepší než Charged Strike páč každý další přechod na novou příšeru se snad počítá od místa příšery takže dmg může jít až o obrazovku dál :D
se mi dost běžně stávalo s javou co jsem měl před tím že LS zabilo i miniony bosspacku mimo obrazovku, nebo za rohem.
zas na silné bosspacky (větší dmg) a act bosse Charged Strike díky vícenásobnému dmg za větší cíl.

takže to spíš střídat podle příležitosti... ale oba skilly jsou dostatečně OP na vše co není immune.

jinak na drop si stěžovat nemůžu :D jen ty crafty zatím nic moc.... ale tak snad se něco podaří :)
ještě tak Thundergod Vigor nebo Titánky a jsem spokojen :green:
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 03.12.2014, 14:46 hod.

Konecne se mi podarilo dohrat A2, report udelam asi zitra, nikde zadne zavazne situace, spis takove trochu na nervy, kdyz nemate moc dmg, mercine taky ne a VSUDE ve vsech oblastech jsou ty poje..ny Hollow ones ci Unrevealeri, mno proste ty zmetci, co vyvolavaj do nekonecna kostaky, to byl mega vopruz, a byli fakt vsude...Nastesti ma barb skilly jako Taunt a Howl, ktere je pomohou rozebrat, ikdyz je to na delsi dobu ;) Dropy co se tyce setu/uniques/run zatim tristni, ale celkem se zadarilo s rare, pekny eth brnco s dirama a selfrepair (mam pocit, ze ho bude barb nosit celkem dlouho :lol: ), podobne i rukavice a hlavne v AS peknej Long bow pro mercini, ma CtC Amplify dmg a take mel dva volne sockety, kam padly jedine dve ITHky, vysledek ale velmi potesil, na konci aktu uz byla mercine slusnej zabijak...Doufam, ze mi vydrzi co nejdyl, jinymi slovy pres Diabla ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 03.12.2014, 16:03 hod.

Secondface: OK, stane se. :) A oba skilly jsou OP proti neimunním úplně stejně, jako u sorcky blizzard, FO; u druida fissure; u nekra poison nova či CE; u paladina BH a tak.

RIP: V podstatě to Secondface řekl za mě. Ale já mám ten sklil stále ještě relativně slabý, takže zas takový zabiják to ještě není a s vysoce odolnými monstry na lightning mám problémy (viz ten report). Ten vyhledávací poloměr je jen asi 13 yardů, takže pokud postupuju opatrně, jako že postupuju, ulítnou mi blesky mimo obrazovku málokdy, ale zabité miniony bosspacku o obrazovku dále jsem už viděl taky, to se přiznám. :) V mém případě to byla ale spíše výjimka než pravidlo. Možná kdybych hrál takovým tím hurá stylem, asi by se to stávalo častěji, ale při hurá stylu (nalákat na sebe davy ze všech stran) kdo s čím zachází...

Jinak je vážně znát, když je dmg lightning striku nízké. To blesky kolují po monstrech furt dokola...ta monstra nakonec lehnou taky, ale když se povede max dmg, je všechno dole hned, kolikrát stačí jen jeden řetěz blesku na všechny.

Ale hodně kontraproduktivní to je při srážce s dual enchanted bossem a zvláště, je-li tam LE boss. Pokud něco takovýho uvidím, držím se od toho co nejdál. Nezabíjí mě tak jen blesky od LE bosse, ale ty věčně se opakující neviditelné novy, CEčka a lightningy, protože ty blesky srážejí bosse do hit recovery a pak se ty buglé neviditelné novy uvolňujou každou chviličku kvůli mým vlastním bleskům. Myslím, že nemusím říkat, jakých "hodnot" dosahují moje rezisty.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.12.2014, 08:55 hod.

A3 Normal dohran...Nebylo to moc nebezpecny, jak se dalo predpokladat, ale taky ne moc zabavny, fakt pizlam jedno monstrum za druhym, vecne bez many, a navic dropy staly celkem za prd...Tedy sety a unikaty obcas nejaky padly, ale nic prevratnyho, co by se dalo pouzit, takze vicemene vybava se vubec od A2 nezmenila, coz mi pred bojem s Diablem dela celkem starosti...Hlavne co se tyce run to je zatim hruza, nejvyssi byla jedna RAL a pak cela jedna TAL :roll: , jinak nic, ta RALka padla navic na opravu stitu, kterej budu potrebovat na resisty, takze peknej hovnajs...Jestli se nezadari aspon neco v A4, tak nevim nevim, i kdyby se mi nakrasne povedlo dostat se dal ;)

Report snad uz konecne udelam zitra

Secondface
Gorebelly

Příspěvek od Secondface » 08.12.2014, 11:40 hod.

Fraxinus:
Jak popisuješ NM první act tak jsem to měl v bledě modrém :D

taky u Andy největší nátřesk :D
můj měl LE, CE, MS a za ním zombík s LE a cursed :D
stál jsem s mercem u dveří a vyvolával neustále Decoy a Valku aby mě nebo merce nesflusnul na 1-2 rany :D
naštěstí zombík přicválal až když už tam byli jen 2-3 minioni jinak bych se mohl jít zahrabat :D
a merc s dalšími 6 super healing bossáka udolal
s rezzama jsem na tom byl líp tak Andy pak už byla v pohodě... ale ti flusači jsou na NM fakt mazec.
na Hell jsem potkal jenom jeden bosspack flusačů a obloukem jsem ho obešel..
Jail na Hell byl proti tomu procházka... uvidíme co Catacombs :twisted:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“