MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
proveden menší update, barvičky spravím až někdy jindy
Re: MF turnaj vol.4
co říct a neurazit? ... hezkéWelwet píše:proveden menší update, barvičky spravím až někdy jindy
Já se tam nějáko probíjím prvním aktem na hell a povím vám, že tohle jsem opravdu nečekal ... do teď byla moje nejvyšší nalezená runa asi Fal ...
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
tak Duriel NM padl, 2. akt celkem žádný problém, až na horkou chvilku v tal raasha tombs, kdy mě málem sundala frost nova after dead enemy...uff..
Welvet: Alee tady se někdo rozjel . Mně už to konečně začlo trochu taky padat, nějaký ty Lightsabre a Gladiator's bane atp. A kokám, že štěstí na složené sety Ti taky nechybí .
díky..jako ty high runy jsou taky fajn jak koukám, já i přes to co jsem nadropoval jsem zatím rád že se tak nějak slušně a pokud možno rychle a safe metodou rubu na hellu
Obter!vr: hele nemá ten tvůj necrouš nějak málo life na hellU? jedeš na block?
Welwet píše:díky..jako ty high runy jsou taky fajn jak koukám, já i přes to co jsem nadropoval jsem zatím rád že se tak nějak slušně a pokud možno rychle a safe metodou rubu na hellu
No tak nějáko se snažím dávat i něco do blokování, ale zatím to vypadá, že nemám ani jedno pořádně ... já jsem dával ze začátku do dex aby bylo AR na poison dagger což byla nejspíš chyba, ale tak nevadí ... ikdyž mám plugy, tak to ubírat nebudu stejně to je proti pravidlům
HC grál
Welvet: Já si farmím kde chcu, co chcu, ale dropy nic moc zatím . Nejvíc mě štve, že nemůžu jít na LK runy všichni jsou immune na Light.
Naposledy upravil(a) Flammeus dne 18.02.2015, 22:01 hod., celkem upraveno 1 x.
@DD: Vsak Griffon mi uz dropl tak 7x, takze to pada casto , srajda jedna
Ja se dneska bodove tolik neposunul, ani co se tyce progresu, ale konecne mam par vecicek, co se budou hodit, vcetne Insight
Ja se dneska bodove tolik neposunul, ani co se tyce progresu, ale konecne mam par vecicek, co se budou hodit, vcetne Insight
Obter!vr: nechcu malovat čerta na zeď..ale to je nesmysl jak prase, páč aby poisonner nějak slušně fungoval potřebuje TO combo..a tam se blbě dělá block, nemluvě o tom že je to dle mého už příliš vlastností na maxování...
Flammeus: jako já jsem o LK přemýšlel, ale je tu jedno velké ALE, i když mám vigor + charge a dokážu běhat mefa skoro stejně rychle jak sorcky tak je závažnej problém počet players, protože prostě na 8 bez toho portu je to blbý ..tak se bojím že to LK nebude pro nás to pravé ..,ale možná tam stejně půjdu
ehm..a jinak, mířím do 2 aktu na hell..můj merc má insight v normal halbertu (1500dmg) ..žezlo na redemption jsem omylem prodal..a další slušné stojí nejméně 300K, tak jsem zvědavej co budu dělat
Flammeus: jako já jsem o LK přemýšlel, ale je tu jedno velké ALE, i když mám vigor + charge a dokážu běhat mefa skoro stejně rychle jak sorcky tak je závažnej problém počet players, protože prostě na 8 bez toho portu je to blbý ..tak se bojím že to LK nebude pro nás to pravé ..,ale možná tam stejně půjdu
ehm..a jinak, mířím do 2 aktu na hell..můj merc má insight v normal halbertu (1500dmg) ..žezlo na redemption jsem omylem prodal..a další slušné stojí nejméně 300K, tak jsem zvědavej co budu dělat
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tak možná tobě Už jsem zapomněl...co ti vlastně ještě chybí do kompletního grálu?
Obter!vr: Taky je Mausoleum první alvl85, takže ti tam mohla padnout i Zod Já si tam taky na p3 zašel a padla mi tam už nachystaná 4 soc Colossus Voulge Jenom merc pro mou radost neměl pochopení s jeho 170 str
Edit: První uniq amulet v turnaji
http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... ort=2&o=74
http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... ort=2&o=75
Obter!vr: Taky je Mausoleum první alvl85, takže ti tam mohla padnout i Zod Já si tam taky na p3 zašel a padla mi tam už nachystaná 4 soc Colossus Voulge Jenom merc pro mou radost neměl pochopení s jeho 170 str
Edit: První uniq amulet v turnaji
http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... ort=2&o=74
http://s1310.photobucket.com/user/Dark_ ... ort=2&o=75
Já tu s takovým levelovým a možnostním náskokem a Welvet mě předehnal jak prd (((((.
Tak Mephisto na NM je za mnou a než půjdu spát...zlatý hřeb dneška...
Flammeus: neboj, jak frčím tak někde chytnu pár šlupek a budeš mít ode mě klid..
IGNI:ale runy se vám fakt daří koukám
IGNI:ale runy se vám fakt daří koukám
Nechci abys ripnul ale musím najít způsob jak ty itemy senat rychleji . Nějak neumím prostě zacházet s MF musíte mi někdo vysvětlit co si mám na sebe brát a jak velký a kde to má jaký učinek .
@DD: Nikdy jsem nenasel pouze Tyraels, Dweb, Eartshifter, Shaeffers hammer a Cows cepicu, pac tam nechodim... Z run jen JAH a ZOD ...
Cesta za Andariel byla mnohem úspěšnější než samotná Andariel ....
1. akt za mnou a pořád jsem neumřel i přes málo HP a špatný block
1. akt za mnou a pořád jsem neumřel i přes málo HP a špatný block
HC grál
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tak z toho, co nemáš, jsem se Zerkem v Pitu dropl oba Thunder Maul's. Sranda je, že mi tam padly jenom 2
Obter!vr: Jako co se týče quest dropů z act bossů, tak to je jeden trapas za druhým
Jinak já jsem sejmul Hell Mefa a byl to fajt jako to prase. Jako bodygárdy tam měl hned 2 bosspacky Ghoul's. Ale ty komba....Holy Freeze + Conviction...jak jsem to viděl, tak jsem myslel, že si nadělám do pempers Jinak Mef mi hodil Arctic luk, aby se neřeklo
Aktualizovaná score tabulka
Obter!vr: Jako co se týče quest dropů z act bossů, tak to je jeden trapas za druhým
Jinak já jsem sejmul Hell Mefa a byl to fajt jako to prase. Jako bodygárdy tam měl hned 2 bosspacky Ghoul's. Ale ty komba....Holy Freeze + Conviction...jak jsem to viděl, tak jsem myslel, že si nadělám do pempers Jinak Mef mi hodil Arctic luk, aby se neřeklo
Ja uz nasel Cranium Basher 4x, alw Earth shifter ani jednou, coz je divny, protoze ten by se mel teoreticky hledat lip...Mno uvidime, treba odepisu neco v tomhle turnaji, rad bych odepsal aspon neco z 1.13 gralu
Fuuu vy jedete
Neposunse:jsme natom stejne no..
Mnonic to abych se tky pochlapil dneska
Neposunse:jsme natom stejne no..
Mnonic to abych se tky pochlapil dneska
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
To mi povídej kromě Baala NM to je hrůza ... no vlastně ještě brnění od Duriela bylo fajn ... jinak dneska jsem měl v poušti také štěstí ... potěšilo a hodněDark_Deamon píše:RIP: Tak z toho, co nemáš, jsem se Zerkem v Pitu dropl oba Thunder Maul's. Sranda je, že mi tam padly jenom 2
HC grál