Příspěvek
od RIP » 15.09.2019, 11:47 hod.
Je overene,ze u Baala je to cca 7500 runu ZA POSLEDNI DVA LEVELY...runu, ktere jsem Ti tu popisoval, tedy p1(p3)/p7/p3 - WSK, Throne, Baal samotny...Udaje jsou ale bez Anihillu
Co se tyce toho No dropu, cetl jsem to uz kdysi davno a cetl urcite stati i dnes znovu, a to, o cem pises, tam popisuji podle me jako multiplayer hru...dle meho nazoru players command v SP a pocet hracu v multi NENI to same, co se tyce dropu...jak rikam, i na p7 Big D neda VZDY 6 itemu...je to vzacne, ale stane se to...Pamatuju se, ze kdysi davno mi to vysvetloval i Hrus, a treba u Mepha zvyseni poctu hracu z p1 na p3 SNIZOVALO sanci na No drop z cca 75% na cca 30%, coz je samozrejme hodne...dale ale to snizeni fungovalo podle diminishing returns, jinymi slovy, dalsi zvyseni poctu hracu melo vyrazne nizsi efekt na No drop, ale ta sance na No drop tam VZDY je...rekneme, ze pri zvyseni z p3 na p7 snizis No drop z tech cca 30% na treba 10%, ale porad se muzes setkat s tim, ze nic nepadne (tim mysleno, ze pro kazdy item se toto roluje zvlast)
Goldy se podle me generuji hned na zacatku, kdy se rozhoduje, zda dany drop bude item nebo trash, jinymi slovy lahvicky/goldy atd
Co se tyce meho Hammera a p7 runu v CS, tak jsem desne pomalej, prumernej run trva cca 3 minuty...jenze je nutny vest v patrnosti, ze ja se snazim maximalizovat i drop, tudiz zabijim minimalne 3 Bosspacky v RoF, dalsich 5-7 v CS a samozrejme dalsi tri Sealove Bossy + Diabla samotneho...Btw, to je hroznej srac, nedal mi za celou dobu nic poradnyho, itemy z TC 87 ani nemuze a runy proste nedal
Edit: Ted, kdyz jsem prozkoumal ten text bliz, vskutku by melo platil, ze p7/p8 command je jako full game na netu, tudiz No drop je nastaveno na 4 a tudiz Meph od nastaveni 3 (p5/6) by mel vzdy dropnout vsech sest itemu...To se ale podle me nedeje..koneckoncu to tam i pisou, ze obcas se stane neco divneho a k dropu nedojde - to potvrzuje i ma vlastni zkusenost...
Jedna moznost je hrat s ruznym nastavenim players a vzdy secist mnozstvi droplych itemu, a sepsat to do tabulky, me ceka v CS jeste cca 1200 runu, tak tam bych to udelal opacne - zkusil bych sepsat, v kolika pripadech to nebude 6 itemu