MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jj, taky budou mít Sosy velkou výhodu v tom, že je sejme cokoliv na 1 hit
Btw...turnaj tu nevysí ani 24 hodin a už je nás 12
Btw...turnaj tu nevysí ani 24 hodin a už je nás 12
Re: MF turnaj vol.6
Záleží jakou máš, ja na battle netu měl skoro nesmrtelnou , co teda, by by to problém prodloužit? mě prostě přijde ty 2 měsíce nějak málo. Pokud by byli pro i ostatní.
Takhle ten tyrael v turnaji nenajde nikdy nikdo. Není na to moc času. Navíc víc lidí určitě nebude mít tolik času na hraní a čas uteče jako voda
Takhle ten tyrael v turnaji nenajde nikdy nikdo. Není na to moc času. Navíc víc lidí určitě nebude mít tolik času na hraní a čas uteče jako voda
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já nemám problém to prodloužit na 2,5 nebo 3 měsíce. Jen aby to pak ještě někoho bavilo...Už teď je to prodloužený o 2 týdny o proti běžným zvyklostem.
Ať se každej vyjádří, jestli mu délka vyhovuje nebo jestli by chtěl delší časové období.
A skoro nesmrtelnou Sosu mít určitě nebudu
Ať se každej vyjádří, jestli mu délka vyhovuje nebo jestli by chtěl delší časové období.
A skoro nesmrtelnou Sosu mít určitě nebudu
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mě by měsíc navíc nevadil třeba dosáhnu 300 bodů jen dotaz dá se hrát nějak slušně hrát s paladinem na Foh?
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Na single podlě me nic extra, na battle netu to byl ale do party super společník díky conviction.
DD: Berserk barbar - na SC mam BK baobabu s 600MF+ a pity padaj na p3 s enigmou suprovej build ale chci si vyzkouet jak se bude davat s itemama ktere najdu .. ja jsem treba sním nikdy nedosel do LK enigmu sem nalital s jinou postavou ... ale s enigmou nevím jestli pocítat spís ne ale pocitam ze grief bych mohl udělat ...
samozrejme ani s 2x hotama nejak nepocitam ale 2x spirity budou stacit - mno co uz musím znovu jet postavy mno ale natohodle barbara se tesím navíc kdyz muzu pouzivat find item takze uvidíme
samozrejme ani s 2x hotama nejak nepocitam ale 2x spirity budou stacit - mno co uz musím znovu jet postavy mno ale natohodle barbara se tesím navíc kdyz muzu pouzivat find item takze uvidíme
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Za tři měsíce mě to v průběhu přestane bavit a pak mě to ještě stihne bavit znovu mě na té délce nějáko nezáleží jen si představte, že vám chcípne postava po dvou nebo po třech měsících... co vám bude vadit víc?
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Hlasim se!!!
Minuli turnaj sem pohnojil a chci to tentokrat napravit
Minuli turnaj sem pohnojil a chci to tentokrat napravit
Když bude bude turnaj 2 měsíce a chcípneš po měsíci a půl tak už se na to nejspíš vykašleš, když bude dýl tak máš pořád měsíc a půl před sebou a můžeš to ještě znovu vytáhnout
Jeee, jsem myslel že budu mit jediného zerka
Jeee, jsem myslel že budu mit jediného zerka
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Tak sem se rozhod, že bych si taky jednou rád zahrál D2 a takhle budu mít aspoň motivaci, takže mě připište na seznam
Asi bych zkusil Tesladina, je to dobrá volba, když nemám v podstatě žádný zkušenosti?
Asi bych zkusil Tesladina, je to dobrá volba, když nemám v podstatě žádný zkušenosti?
Spíš ne
Jako není špatnej, na rozjezd má celkem solidní poškození, ale na MF se moc nehodí.
Jako není špatnej, na rozjezd má celkem solidní poškození, ale na MF se moc nehodí.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
To je takový dvojsečný, protože stejně tak můžeš poprvé ripnout po 2,5 měsích Vlastně je to i víc pravděpodobný, protože čím dýl běháš jednu lokaci, tím větší máš šanci na rip.Javurek píše:Když bude bude turnaj 2 měsíce a chcípneš po měsíci a půl tak už se na to nejspíš vykašleš, když bude dýl tak máš pořád měsíc a půl před sebou a můžeš to ještě znovu vytáhnout
Lemurman: Tak tě vítám Je pravda, že Tesladin není nejvhodnější build, pokud jsi D2 už roky nehrál. Na druhou stranu jsou i horší/těžší buildy. Na start bych asi doporučil třeba Trap Assu, Cold Amu nebo Frozen Orb/ Fireball Sosu. Však na výběr postavy ještě nějakej čas je
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Sorcky nemám rád, Trap Assa (asi) používá víc tlačítek a u Amy se budu muset starat o šípy na Tesladinovi se mi líbí, že budu mačkat jen jedno tlačítko
Tak to aby jsi ani nesbíral lahvičky když se nebudeš léčit.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Lemurman: U Trap Assy to zas taková klikačka není. Určitě ne taková, jak u 90% buildů v D3 Burst of Speed vydrží už na lvl 1 pěkných 120 sec. Light Sentry + Death Sentry můžeš mít položených max 5, takže se moc nenaklikáš. Sem tam hodíš Mind Blast nebo Cloak of Shadows - to jsou defensivní skilly. No a na ligh imune monstra se používá Fire Blast.
A co se týče arrows, tak ty padjí na každým kroku, navíc jich je max 350, takže nějakou dobu vydrží
Ale jako kecat ti do toho nechcu
A co se týče arrows, tak ty padjí na každým kroku, navíc jich je max 350, takže nějakou dobu vydrží
Ale jako kecat ti do toho nechcu
Zdravím,
taky se hlásím do turnaje, ale s tou mojí aktivitou nevím, jak to bude.... čeká mě zkouškové a nový semestr mi začíná až na začátku března, takže by mi případně nevadilo, kdyby se turnaj protáhl i na březen (kdy toho učení ještě nebude tak moc). Jinak pojedu zřejmě assu, viděl bych to na build založeném na Claws of Thunder (tedy dual claw) (+Phoenix, Shadow, DS...), snad se mi to podaří nějak zkombinovat. Nástup budu mít asi pozdější, ale nebojte, dočkáte se
Přeju všem hodně zdaru
taky se hlásím do turnaje, ale s tou mojí aktivitou nevím, jak to bude.... čeká mě zkouškové a nový semestr mi začíná až na začátku března, takže by mi případně nevadilo, kdyby se turnaj protáhl i na březen (kdy toho učení ještě nebude tak moc). Jinak pojedu zřejmě assu, viděl bych to na build založeném na Claws of Thunder (tedy dual claw) (+Phoenix, Shadow, DS...), snad se mi to podaří nějak zkombinovat. Nástup budu mít asi pozdější, ale nebojte, dočkáte se
Přeju všem hodně zdaru
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
ZOMB: Super, ať se daří
Ještě taková technická... Nevím, jestli to dělá jen mě, ale tvůj avatar a obrázek v podpisu mi nějak neschvaluje antivir a pořád mi tu vyskakujou oznámení o blokování nezabezpečené adresy.
Ještě taková technická... Nevím, jestli to dělá jen mě, ale tvůj avatar a obrázek v podpisu mi nějak neschvaluje antivir a pořád mi tu vyskakujou oznámení o blokování nezabezpečené adresy.
Díky
Aha, o tom nic nevím, antivir jsem neviděl už nějakou dobu (to obecně windows)
Díky za upozornění, každopádně se nejedná o nic závadného... radši bych se poohlídnul po nějakém kvalitnějším antiviru, a moje obrázky uvidíš v plné kráse
Aha, o tom nic nevím, antivir jsem neviděl už nějakou dobu (to obecně windows)
Díky za upozornění, každopádně se nejedná o nic závadného... radši bych se poohlídnul po nějakém kvalitnějším antiviru, a moje obrázky uvidíš v plné kráse