MF turnaj vol.6
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
To je borec
Jako bych to nepsal...Teleport dokáže být velmi zrádnej. Taky se mi už stalo, že jsem portl rovnou do středu bosspacku a tak tak jsem se z něj odportl pryč. Přišel jsem v ten moment o zhruba 80% life. Být to na Hell, tak už jsem jasnej.
Největší fedry mám z Viper Temple na Hell. Tam je to buď a nebo.
Jako bych to nepsal...Teleport dokáže být velmi zrádnej. Taky se mi už stalo, že jsem portl rovnou do středu bosspacku a tak tak jsem se z něj odportl pryč. Přišel jsem v ten moment o zhruba 80% life. Být to na Hell, tak už jsem jasnej.
Největší fedry mám z Viper Temple na Hell. Tam je to buď a nebo.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: MF turnaj vol.6
Rip....NM hellforge Ko
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
RIP
Snad už jich moc nebude... nejlépe žádný. To by ještě dopadlo, aby turnaj vyhráli SCoráři
Snad už jich moc nebude... nejlépe žádný. To by ještě dopadlo, aby turnaj vyhráli SCoráři
Teleport za to nemůže, byla to blbá náhoda. Normální invader kterej byl pod fanatismem jinýho speciála mi dal ránu a jako na potvoru zrovna udělal critical. takže 800 hp dole jednou ranou
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Oh, r.i.p., pánové
Tak jsem si odfrknul a jdeme dokončit ten N. Motivoval mne Jobs, tak bacha....
Smilee: to byl fofr, já se plácám 8h k Mephovi a ty jsi to sfouknul snad za 4 celé :-)
Tak jsem si odfrknul a jdeme dokončit ten N. Motivoval mne Jobs, tak bacha....
Smilee: to byl fofr, já se plácám 8h k Mephovi a ty jsi to sfouknul snad za 4 celé :-)
Greenhorn s duší Throwera
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak sem se hecnul a sem na Hell lvl 57 zitra to domaluju do tabulky něco už tam je .....potěšili mě natalka botky to se bude speeeeeedovat v LK
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Celkem dobrej fičák koukám Trap Assa jede
Javurek: Aj DD to předpovědel ale hlavu vzůhu já byl první
dawemorraless: pěkně jedeš tahači týmu ale dámu určitě upřednostni to ti žádná assasinka nevynahradi... ikdyz se netom grafici vté době určitě vyřádili
dawemorraless: pěkně jedeš tahači týmu ale dámu určitě upřednostni to ti žádná assasinka nevynahradi... ikdyz se netom grafici vté době určitě vyřádili
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Hm hm, nějak mě nebaví jet znovu stejnou postavu, takže jedu původní možnost B, Berserkera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Abys pak nelitoval. Přeci jen Zerk není až takovej killer...dokud teda nemá to správný nářadí
Mám to promyšlené už Killer to bude
Sice rychlost naexpení bude o dost nižší než u té sorc, ale až se dostane na její úroveň budu s ním hledat tak cca stejně. A třeba se poštěstí a bude enigma
Hlavně bude daleko bezpečnější.
EDIT: mám totiž strach, že kdyby mi ta sorc znovu chcípla, už bych neměl nervy na to začít znovu
Sice rychlost naexpení bude o dost nižší než u té sorc, ale až se dostane na její úroveň budu s ním hledat tak cca stejně. A třeba se poštěstí a bude enigma
Hlavně bude daleko bezpečnější.
EDIT: mám totiž strach, že kdyby mi ta sorc znovu chcípla, už bych neměl nervy na to začít znovu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jasný no. Taky to vidím, že když se mě cokoliv dotkne, tak o tom hned vím a to jsem teprv na NM. Na Hell nepůjdu dřív jak se 105 FCR a do AT mě bez CtA nikdo nedostane Snad se tam do konce turnaje podívám
- dawemorraless
- Na-Krul
DD tak jde to celkem snadno investoval sem 5 bodů do mind blastu a to je s full manou la la ....cain už je v táboře hraběnka (1 run pustila Io ) se rolnula ne uplně špatně ( tam teda mám dost problém s těma svinskejma bowmankama) hlavně je blízko portu tak na ní pár lvlů dám at ty blesky grilujou krapet rychleji.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Tak jsem s bidou dodelal Act 3...S bidou to fakt vystihuje, protoze dmg uz mam naprosto patetickou, presto ze jsem nasel Shadowfang, preci jen totok a Steel v Crystal swordu nejak na A4 nestacej...Monstra hafec hitpointu, ne a ne chcipat...Problem je v tom, ze ani nemam moc sajna, jak to zlepsit, gamblim ci prochazim nakup vo sto sest, ale ne a ne sehnat neco kloudnyho (oni tam ani nic kloudnyho neprodavaj ), takze pokud nenajdu nejakej socketovatelne Exceptional sword, ci nepadne nejaka lepsi runka, tak jsem v haji zelenym
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
dawemorraless: Tak na Lightning Immune máš Fire Blast Co se týče Mind Blastu, tak tam já dávám 1b. O zbytek se postará těch pár all skills.
RIP: Tak když by bylo nejhůř a byla smůla na gun, tak pořád můžeš snížit players. Dostat se někam dál, kde je lepší alvl a tam pak zkusit něco získat Asi moc goldů nemáš, ale v gamble by se mohla povést nějaká Circlet s element dmg, i když vím, že to je až moc drahá loterie.
RIP: Tak když by bylo nejhůř a byla smůla na gun, tak pořád můžeš snížit players. Dostat se někam dál, kde je lepší alvl a tam pak zkusit něco získat Asi moc goldů nemáš, ale v gamble by se mohla povést nějaká Circlet s element dmg, i když vím, že to je až moc drahá loterie.
Javurek: RIP a GL se Zerkem - zase budeš brzy tam a dál, než se soso
Hlásím zabití Radamenta na Normal ale já vás doženu, snad. Dropy nic, ale to už je u mě v A1 taková tradice - takže zatím jen 3 body za 3 runky GL!
Hlásím zabití Radamenta na Normal ale já vás doženu, snad. Dropy nic, ale to už je u mě v A1 taková tradice - takže zatím jen 3 body za 3 runky GL!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Battle Cry a pak cpu Mastery. Meče asi nejtěžší volba do začátku :-)
Jezdím to na max rychlost a něco s Amp. A stopro si beru Blessed Aim merce. Ale jestli ti to padá jako mně, tak ti prostě budu držet palce !!
Jinak vstup na NM. Lvl 33, ale hrál jsem to cca 12h ??? Přinosem byl Crushflange a Twitchthroe, ale především dosažení lvl 30+. Měl jsem ušetřené body, takže teď maxuji obě synergie zároveň. Ke konci pak padly 2 SOL, tož až na ten čas - ve finále spokojen.
Jezdím to na max rychlost a něco s Amp. A stopro si beru Blessed Aim merce. Ale jestli ti to padá jako mně, tak ti prostě budu držet palce !!
Jinak vstup na NM. Lvl 33, ale hrál jsem to cca 12h ??? Přinosem byl Crushflange a Twitchthroe, ale především dosažení lvl 30+. Měl jsem ušetřené body, takže teď maxuji obě synergie zároveň. Ke konci pak padly 2 SOL, tož až na ten čas - ve finále spokojen.
Greenhorn s duší Throwera
S melee postavou na nm na 33 je málo. Dej si pár pindle runů na players