MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
RIP padlym a vela stastia s novym charom
Ja som to dopracoval na NM konecne. Siel som P8 cely cas(okrem diabla)
Mam 33 bodov a dnes to fakt dost padalo popri hokeji...DUfma ze sa nam podari zazrak a vyradime svedov...zatial 3:2
Gratulace cechom:)
Ja som to dopracoval na NM konecne. Siel som P8 cely cas(okrem diabla)
Mam 33 bodov a dnes to fakt dost padalo popri hokeji...DUfma ze sa nam podari zazrak a vyradime svedov...zatial 3:2
Gratulace cechom:)
Re: MF turnaj vol.8
Tak ja uz druhy den beham z teleportu v The Ancient´s Way az k Baalovi, kde se mi to vypne, ocividne mi odesel vetrak a notebook se vypina z prehrati... Nekdo radu?
Vim, ze je to vicemene OT, ale tohle tema je ted aktivni, diky.
Vim, ze je to vicemene OT, ale tohle tema je ted aktivni, diky.
Štěstí přeje připraveným...
Drago: zkus použít chladící podložku (ikdyž ji nejspíš používáš), jinak nvm. Asi servis..
Nebo by ještě mohlo pomoci, otevřít a vyčistit od prachu. Pořádně to vyfoukat fénem.
No jestli ti vzdy vypne jen hra a navic na stejnem miste, tak bych asi chybu nehledal v HW, ale v samotne hre.
Jinak s "foukanim" do vetraku u notebooku nedoporucuji. Pokud by nejaka lopatka byla poskozena, mohla by se ulomit a znicit cely vetrak. Daleko lepsi je rozebrat sasi a rucne vycistit. Normalne nejakou vatou, papirovym kapesnikem nebo necim podobnym. A pak je na zaver to profouknout hubou, at z tama vyleti, to co napadalo.
Jinak s "foukanim" do vetraku u notebooku nedoporucuji. Pokud by nejaka lopatka byla poskozena, mohla by se ulomit a znicit cely vetrak. Daleko lepsi je rozebrat sasi a rucne vycistit. Normalne nejakou vatou, papirovym kapesnikem nebo necim podobnym. A pak je na zaver to profouknout hubou, at z tama vyleti, to co napadalo.
- BliiNky
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
@Drago: Zrovinka jsem řešil podobný problém, byť se neobjevoval periodicky, ale náhodně. Stačilo profouknout NTB stlačeným vzduchem (koupíš např. v Electroworldu, Datartu apod. do 100 Kč) a šlape v pohodě. Zkus, nejdřív tohle, pokud nepomůže, pustil bych se do rozebrání a ručního profukování / čištění. Na YouTube si můžeš najít návod přímo ke svému modelu NTB. Pokud se na to ale necítíš, tak raději servis
S vypnutim hry to bylo mysleno, ze se vzdy rozebehnu a netrva dlouho, co hraji nezaregistruji to, ale vypnul se vzdy vetrak. Zkusim to s tim stlacenym vzduchem, dekuji BliiNky.
Tak uvidime, dam echo, vecer chci hrat
Tak uvidime, dam echo, vecer chci hrat
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
TRINITY - trapassa
Lvl 60, NM dokoncen, boze ale ten gear
Body jen co popadalo cestou (40).
Trošku před Hell poexpím.
GL.
Dragonius, tak až se to naučíš, můžeš ho profouknout i mně, klidně ho vezmu na to pivko...
Lvl 60, NM dokoncen, boze ale ten gear
Body jen co popadalo cestou (40).
Trošku před Hell poexpím.
GL.
Dragonius, tak až se to naučíš, můžeš ho profouknout i mně, klidně ho vezmu na to pivko...
Greenhorn s duší Throwera
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Dnešní Mauzoleum session vskutku štědrá. Během dvaceti runů Angelic Duo, Berserk Hauberk, Griswold brnčo, Natalya brnčo, Hwanin helma, Laying of Hands, Bloodtree Stump, Meat Scrapper, Deathbit, War Traveler botky, Windhammer a Vex
Dneska asi nejlepsi session u Pindla, co jsem kdy zazil...Inkasoval same bomby Chci rict ja jsem od nej vyinkasoval bodove bomby, pohnul jsem se z 816 bodu na 898...ale postupne...Nejdrive jsem na Mephovi dokoncil elite pasky a nasel par dalsich veci...a pak
Deaths web - dokoncene elite wandky
Giant skull - nahradi v Gralu tu eth co jsem nasel pred turnajem
Mavinas diadem - chybi uz jen brnco
Mavinas diadem 2 - tohle je snad nejblaznivejsi drop, protoze padl z miniona...bodove jsem pak zapocital setovou Cap, coz byla Infernal helma, ted uz mam obe verze, Sanders padla uz driv
Doufam, ze se tak bude darit i dal, ted uz na turnaj neni tolik casu jako pres Vanoce, o to je kazdy takovy drop dulezitejsi
Edit: Malem bych zapomnel jeste na dva dropy
Horizons tornado - skoda, Stormlash by potesil vic a bylo by vic bodu
Maras kaleidoscope
Co se tyce MF vybavy, tak jeste 2x Skullders ire
Deaths web - dokoncene elite wandky
Giant skull - nahradi v Gralu tu eth co jsem nasel pred turnajem
Mavinas diadem - chybi uz jen brnco
Mavinas diadem 2 - tohle je snad nejblaznivejsi drop, protoze padl z miniona...bodove jsem pak zapocital setovou Cap, coz byla Infernal helma, ted uz mam obe verze, Sanders padla uz driv
Doufam, ze se tak bude darit i dal, ted uz na turnaj neni tolik casu jako pres Vanoce, o to je kazdy takovy drop dulezitejsi
Edit: Malem bych zapomnel jeste na dva dropy
Horizons tornado - skoda, Stormlash by potesil vic a bylo by vic bodu
Maras kaleidoscope
Co se tyce MF vybavy, tak jeste 2x Skullders ire
- Slw
- Minion of Destruction
chlapská práce RIPe
edit: tak konečně na hellu první větší úlovek-v pátém nájezdu Andy pustila SoJ
edit: tak konečně na hellu první větší úlovek-v pátém nájezdu Andy pustila SoJ
Naposledy upravil(a) Slw dne 03.01.2018, 22:15 hod., celkem upraveno 1 x.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak dnes jsem běžel po 3. Duriela na NM, P5. MF: 146%
výsledek: 3x scroll of town portal, scroll of identify, a modrý meč naprosto peckózní drop
výsledek: 3x scroll of town portal, scroll of identify, a modrý meč naprosto peckózní drop
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
BliiNky: Pěkný nálezy
RIP: Tomu říkám monstrózní progress
Já se totálně zasekl v LK. Už mám namotaných 1300 runů a po Sur/Ber ani slechu, ani vidu. Není pak divu, že to z mé strany je zatím bodovej fail.
RIP: Tomu říkám monstrózní progress
Já se totálně zasekl v LK. Už mám namotaných 1300 runů a po Sur/Ber ani slechu, ani vidu. Není pak divu, že to z mé strany je zatím bodovej fail.
Abuzus: Moc Te nepotesim... Ja jsem fyzicky antitalent na pocitac, pripadal jsem si jak ve filmu Zoolander, kdyz se Ben Stiller chtel dostat do toho PC ale to pivko porad plati, jen ja mohu nejdriv az vikend zacinajici patkem 12.1. a sobota 13.1..
RIP: tak to jsi mel ksakru uspesny den ten Diadem by se mi libil jeste s M’avina’s Caster
A jak ty muzes v tom lednu?
DD: Jsi tak laskavy, ze nam vsem davas naskok ,vsak ono to prijde.
Jinak jsem “profoukl” notas vysavacem a hral jsem dve hodiny, dokoncil Normal, padly dva unikaty a pak to kikslo. Zitra tedy plan “B” a tj. stlaceny vzduch a ke znamymu.
RIP: tak to jsi mel ksakru uspesny den ten Diadem by se mi libil jeste s M’avina’s Caster
A jak ty muzes v tom lednu?
DD: Jsi tak laskavy, ze nam vsem davas naskok ,vsak ono to prijde.
Jinak jsem “profoukl” notas vysavacem a hral jsem dve hodiny, dokoncil Normal, padly dva unikaty a pak to kikslo. Zitra tedy plan “B” a tj. stlaceny vzduch a ke znamymu.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Tak já rozjel pro Slwa Dudlíka winda...momentálně parkuju v A5 NM. Jedinej gut drop zatím elemntal skiller z LK. Snad to na hellu budet padat líp a nepadnu já protože fakt 3x a dost
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Už dávno to mělo přijít První trojka má ten náskok už dost velkej myslím.
Prosím tě...první 3 ripy se ani nepočítajdawemorraless píše: ↑03.01.2018, 23:16 hod.Snad to na hellu budet padat líp a nepadnu já protože fakt 3x a dost
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizovaná score tabulka.
Máme změnu na první pozici v single tabulce. Jen se uvidí, na jak dlouho
Já v LK konečně dropl zajímavější runu https://www.twitch.tv/videos/215132427?t=23m31s
Máme změnu na první pozici v single tabulce. Jen se uvidí, na jak dlouho
Já v LK konečně dropl zajímavější runu https://www.twitch.tv/videos/215132427?t=23m31s
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@DD - no vida, stačilo si postěžovat nahlas a hned padla Berka bude zajisté následovat
- Slw
- Minion of Destruction
Běda Ti estli mi ripneš mé alter ego na hlavu zásadně dávat wolf skin helmy (etě antlersky snesu). né abys mi dával na hlavu falcon skin - nechcu vypadat jako neopeřené kuře
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.