MF turnaj vol.4
Moderátor:Dark_Deamon
@Drago: Jo, Svetlus byla dobre mimo, z tech panaku i z D2 Ale tak u ni je to normalni (sorry za OT)
@Smilee: To je mi lito, treba se jeste pridas, casu je dost...Jo, a s Linuxem Ti taky nepomuzu, sorry
@Smilee: To je mi lito, treba se jeste pridas, casu je dost...Jo, a s Linuxem Ti taky nepomuzu, sorry
Re: MF turnaj vol.4
Smile: Notak chlape, pojd ještě zahrát, já včera ripl druida před Lo runou, ted jsem teprve ve druhém aktu normal
tvl ted jsem se dival na DD poslední post a málem me kleplo super CTA takoví jsem nikdy nemel a to sem jich poskládal myslím že hodně
takvích vecí je jeste hodně a po sedmi letech co jsem vytvoril první postavu e to zda neuveritelny
takvích vecí je jeste hodně a po sedmi letech co jsem vytvoril první postavu e to zda neuveritelny
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Tak musim rict, ze Hell je pro moji Javu zatim jen samej vopruz...Vomrdesat LI vsude kde se podivam, samozrejme idealne jsou Ti dobytci jeste PI, takze ani merc, ani Jab nepomaha, a samozrejme je zabit musite, protoze Vam stoji v ceste traba v Maggot lairu a neni na vyber, nez je zabit...jedu na p3 a MF okolo 250% a myslite, ze by neco padlo? Ani prdlajs za tu namahu, jak rikam, vopruz
Edit: Tak jsem upravil skore a posun o pouhych 50 bodu, takze skore 377bodu...Nic moc teda
Edit: Tak jsem upravil skore a posun o pouhych 50 bodu, takze skore 377bodu...Nic moc teda
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Klidně ti pošlu všechny fingerprinty nebo jak se tomu nadává. Vlastně ani nevím, přes co se to dělá a jak se pozná krpa Ale vše, co mi padlo, tak je 100% nature Zas ale jsou i chvíle, kdy tu kliku moc nemám. Třeba na to CtA byl potřeba 11x Crystal Sword než byl 5 soc, než jsem na Insight dostal lvl 17, tak to bylo asi na 20. pokus, Archon Plate musel padnout 4x, než byl 4 soc a třeba vůbec první Insight jsem skládal až v A3 Hell !! Teď čučím, že mi nepadl ještě ani jeden set amulet
Zas toto všechno vyvažují některé dropy
Největší radost zatím mám z těch 3 grailerů
Jinak včera jsem si dal 20x AT a když jsem se podíval na průměrnej čas a na drop chance TM, tak mě hned přešla chuť. Takže návrat k Pindlovi.
Taky bych s váma rád pokecal osobně. Ta dálka je napikaču
Smilee: Rip. Pojď dál pokračovat. Vždyť z turnaje uteklo teprv 11 dní a dalších 35 dní je ještě před náma, takže času je myslím moc.
Zas toto všechno vyvažují některé dropy
Největší radost zatím mám z těch 3 grailerů
Jinak včera jsem si dal 20x AT a když jsem se podíval na průměrnej čas a na drop chance TM, tak mě hned přešla chuť. Takže návrat k Pindlovi.
Taky bych s váma rád pokecal osobně. Ta dálka je napikaču
Smilee: Rip. Pojď dál pokračovat. Vždyť z turnaje uteklo teprv 11 dní a dalších 35 dní je ještě před náma, takže času je myslím moc.
Vsak jsem si delal prcu, neber si to osobne, Tobe rozhodne verim kamo
Jo, a fingerprint se myslim neda pouzit na runy, a stejne nevim, jak presne ta chujovina funguje...Ja jen ze me celkem irituje, ne-li sere , jak mi to nepada...Nu coz, treba si to vyberu pozdejc, casu dost
Edit. No vidis, ted jsem zacal hrat a padl mi 30% Nagel, uz se to obraci
Jo, a fingerprint se myslim neda pouzit na runy, a stejne nevim, jak presne ta chujovina funguje...Ja jen ze me celkem irituje, ne-li sere , jak mi to nepada...Nu coz, treba si to vyberu pozdejc, casu dost
Edit. No vidis, ted jsem zacal hrat a padl mi 30% Nagel, uz se to obraci
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak Pindl to má 2000x za sebou Z TC87 a HR's padlo toto:
Berserker Axe
Dimensional Shard
Winged Harpoon
Sacred Armor
Scissors Suwayyah
2x Mal
2x skiller
Před chvílí jsem pokořil lvl 91 a na lvl 92 mi to u Pindla na p3 vychází na 715 runů, což je ještě pohodička.
RIP: Však počkej až dojdeš k Mefovi nebo Pindlovi. Doteď je to furt taková zahřívačka Edit: No a už to začíná
Aktualizovaná score tabulka
Berserker Axe
Dimensional Shard
Winged Harpoon
Sacred Armor
Scissors Suwayyah
2x Mal
2x skiller
Před chvílí jsem pokořil lvl 91 a na lvl 92 mi to u Pindla na p3 vychází na 715 runů, což je ještě pohodička.
RIP: Však počkej až dojdeš k Mefovi nebo Pindlovi. Doteď je to furt taková zahřívačka Edit: No a už to začíná
Aktualizovaná score tabulka
Supr, ty assa drapky mi taky chybej, Fathom samo taky...
Jo, ted mi padl druhy Wizardspike , uz to jede
Jo, ted mi padl druhy Wizardspike , uz to jede
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by někdo chtěl během turnaje mrknout jak lítám v D2, tak když bude možnost, tak budu streamovat
http://www.twitch.tv/dark_deamon13
Edit: V podpisu mám na stream odkaz. Když budu vysílat, tak tam bude napsáno online.
http://www.twitch.tv/dark_deamon13
Edit: V podpisu mám na stream odkaz. Když budu vysílat, tak tam bude napsáno online.
Tak jsem právě pokořila Baala na normalu... Hurá na NM
"I shall purge this Land of the Shadow!"
@Mia: gratulace a jen tak dal
@DD: tak to je super, uz te sleduji a toho Pindla jedes bomby
"OT"
@RIP: a to si predstav, ze Svetlus vstavala az v 11 nicmene v sobotu tam budeme opet a to bude hlavni zapijeni, se stav. A DD, dalka je na hovn*...
@DD: tak to je super, uz te sleduji a toho Pindla jedes bomby
"OT"
@RIP: a to si predstav, ze Svetlus vstavala az v 11 nicmene v sobotu tam budeme opet a to bude hlavni zapijeni, se stav. A DD, dalka je na hovn*...
Štěstí přeje připraveným...
tak ja jsem zatím takhle daleko level 24 takže tornadka již pomohly s Durielem.
ps. ty rare antlers nebyly vubec pouzitelny
ps. ty rare antlers nebyly vubec pouzitelny
Noooo děkuju za gratulace. Doporučení - nehrajte utahaný a když na vás k tomu někdo mluví!!!
RIP
RIP
MIa: RIP (
Hlásim že pojedu SC, je to trapný, ale nemám nervy pokaždý začínat znova - a chci si trochu zahrát.... Nojo, zelenáč no
@Mia: Skoda, preju vice stesti se SC postavou
@Mia: Škoda... Ale pozitivní je, že budeš hrát dále, držím palce!
Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dragonius: Jj, frčí to slušně
Mia: Rip. Taková technická...na tom screenu to vypadá, že to hraješ na rozlišení 640x480. Pokud ano, tak si to změň na 800x600
Jinak tu mám další pozdrav od Pindla
Mia: Rip. Taková technická...na tom screenu to vypadá, že to hraješ na rozlišení 640x480. Pokud ano, tak si to změň na 800x600
Jinak tu mám další pozdrav od Pindla
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
No to je ocas Ten mi ještě nikdá nepadl
Jinak samo sebou cg
Jinak samo sebou cg