MF turnaj vol.5

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Smilee
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Smilee
Re: MF turnaj vol.5

Příspěvek od Smilee » 08.11.2015, 09:00 hod.

DD: vyzkouším tu druhou a kdyztak mrknu natu prvou tam bude nejaka malickost vtom vzorci na výpočet hodnoty..
- ta druhá funguje správně , hele tak kdyz se nikdo jiný nehlasil tak asi vsichni pouzivaj tu druhou .. tak se dotoho poustet nemusis
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 09:16 hod.

Me ta tabulka na 2003+ fujnguje dobre, takze ta je cajk ;)

Jdu neco pobochat :lol:

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 08.11.2015, 09:25 hod.

Smilee píše:DD: vyzkouším tu druhou a kdyztak mrknu natu prvou tam bude nejaka malickost vtom vzorci na výpočet hodnoty..
- ta druhá funguje správně , hele tak kdyz se nikdo jiný nehlasil tak asi vsichni pouzivaj tu druhou .. tak se dotoho poustet nemusis
jestli máš starej Excel, tak tu novou (2003+) nevyzkoušíš, pokud jsi si nestáhnul od Microsoftu kompatibilní update.
Na předchozí stránce jsem ti nechal odkaz na starou funkční.
Greenhorn s duší Throwera

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 08.11.2015, 10:30 hod.

S těma dropama je to blbý spíš bych řekl že hraju za paladina či amazon na ně furt padaj pěkný věci i s dourama za celý A3 ani 1 škrabadlo co bych mohl hodit Charsi mno Mef prdí do hlíny je čas popojet snad to dneska dojdu na NM >:D
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 11:30 hod.

Tak jsem osvobodil Caina a zabil Countessu, dala AMN :roll: A to jsem ji jel na p1, aby byla sance na drop co nejlepsi...Me uz z tech run snad rupne v kouli...

Jinak mam uz skoro lvl 78, muj Cyclone armor absorbuje cca 700 elementarni skody, a stejne bylo parkrat ouvej, ty dual enchanti davaj pecky jak hovado...Kdyz se k nim nemuze priblizit moc muj Druidik, tak uprimnou soustrast tem, co nemaji 3k+ hitpointu a max resy :( a jedou nablizko...On ten Druid, ac to nevypada, je taky trochu nablizko, ten Hurikan nema zase takovou range, a aby byla Tornada aspon k necemu, musi se vyvolavat relativne blizko packu monster, a pak nastavaji problemy...Ale merc je neskutecnej drzak, a meda taky, maji moje neskonale diky...

Jdu upravit score tabulku ;)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.11.2015, 11:37 hod.

Abuzus: Díky za pomoc s tabulkou ;)

Smilee: "stará" tabulka už fakčí jak má. Odkaz v prvním příspěvku je už upraven, takže můžeš stahovat.

RIP: Jen do nich :twisted:

dawemorraless: To je klasika v D2. Já bych třeba betélně oblíkl WC Barba nebo Trap Assu :D

Jinak já včera přešel z AT k Pindlovi. Hold není dmg, abych tam mohl lítat v nějakým aspoň trochu rozumným čase. Udělal jsem v AT zatím 70 runů, ale průměr na run mám 6,5 minuty, což je na můj vkus otřesný...Takže něco nafarmit u Pindla a pak zpět do AT :)

Když mi před nosem pošla Valkyrie, taxem si skoro nadělal do trenek :D http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/24573446?t=52m23s
První TC87 http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/24573446?t=56m14s

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 11:59 hod.

Hezky, jeste ze Pindlovi kumpani nepouzivaji nemrznouci smes :lol:

Tak nove skore 216 bodu, leze to pomalu na muj vkus, ale hlavni je vydrzet co nejdyl ;)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 08.11.2015, 12:21 hod.

CG vsem ke dropum nebo dlouhe ceste a to zvlast u HC hracu ;)

Ja D2 nevidel tyden, tak snad doufam, ze zitra bude cas s tim pohnout.
Štěstí přeje připraveným...

Obter!vr
Doom Knight

Příspěvek od Obter!vr » 08.11.2015, 12:51 hod.

Já jsem dneska udělal 3. a 4. akt a celkem to s tím kladivounem odsejpá :) až teda na Izuaela :D ... jedu to komplet na pl8 a ta mrcha držela a držela :D ... ale to je tak všechno :) jinak je neškodnej, jak všichni víme :) ... chtěl bych dnes dodělat normal, tak snad se ještě najde chvilka času na hraní :)
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62) :love:
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 08.11.2015, 16:13 hod.

Tak 1. akt hell pokořen -- celý na players 8. Doba 7h 37m, rozdělená do tří dnů.
Katakomby byly dost o hubu - spousta potvor s hodně Hápéčky, a imunní pejsáčci, zvláště ti s multishotem a lightning enchanted a mana burn byli "lahůdka". Naštěstí jsem nenalezl nic, co by se nedalo zabít....ovšem mercyně tam umřela tolikrát, kolikrát umřela za celý zbytek 1. aktu dohromady. Překvapila mě Andariel, že šla celkem snadno, a drop sice nebyl úplně nejlepší, ale myslím, že pro bodové potřeby očekávání splnil.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

IGNI
Wraith

Příspěvek od IGNI » 08.11.2015, 17:28 hod.

Tak pokolikaté už? Andariel je za mnou.
Dropy cestou dva sety, a Hraběnka překvapivě hodila RAL.

Jinak první akt jsem rubal s tímto

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 17:38 hod.

@Fraxi: Obdivuju Tvou trpelivost ;)

P8 Hell je dost tezky i pro nektere mainstreamove buildy, natoz pro FoHera...Jen nevim, ceho se tim konkretne snazis dosahnout, pokud expy, tak je to v poradku, tak bych to chapal, ale cisty MF se to podle me nevyplati, a je to navic vysoce nebezpecne...Viz to, co jsem psal vcera o dual enchantech, a to jsem mluvil o p3 nastaveni max ;)

Tak jako tak preju hodne stesti ;)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 08.11.2015, 17:42 hod.

RIP: Díky. Copak člověk nemůže prostě zkusit to dojet na pl8 úplně celý a ne jen normal či nightmare? :) Expy lezou nahoru parádně, ale od 80 už to bude slabota i na pl8. Kvůli MF se to asi nevyplatí, ale padá hodně run. Zatím padla jedna z těch high, ta gulka. Že je to nebezpečné, jsem se přesvědčil už mnohokrát. :) Důležité je raději nemachrovat a také vědět, kdy to pro dnešek zabalit. Dual Enchanted jsou bez potíží, protože jsem se naučil té nově zdrhnout, když jsem moc blízko. Navíc sundat na pl8 bosse chvíli trvá, takže mám dost času prohlídnout si, co na mě vybalil.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.11.2015, 18:27 hod.

Fraxinus: CG k dokončení A1 ;)

IGNI: Tak hlavně opatrně ;)

Po včerejší vynechávce dnes večer zaktualizuju body.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 18:54 hod.

Tak prvni utkani s uber Diem jsem prohral...Lepe receno, byla to asi plichta, protoze ja nebyl schopnej zabit jeho a on me...Srac zasranej, regeneruje se tak, ze ani 60% CB na mercovi + OW ho nesunda...Prijde mi, ze OW na nej nefunguje...Verim ale, ze kdyby mel merc Treachery, tak uz je po tom zmetkovi, BOHUZEL ale me proste LEM ne a ne padnou, sakra :OXO

@Fraxi: Ja nic nerikam, skvela snaha od Tebe to je, jen nebezpecna, a malej profit...Ale treba se na Tebe usmeje stesti a nejakej nymand Ti takhle da Tyraels ci ZOD ;)

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 08.11.2015, 20:39 hod.

Noob question...hraju assku na pastičky a zajímá mě dmg wepky ovlivnuje sílu pastičky či nikoli jde mi o to esi škrabátko na dmg vs co škrabátko umí :?:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 08.11.2015, 20:48 hod.

proveden update..

a menší shnutí víkendu

defakto ihned po záchrane Anyi jsem se vrhl na HELL mefa (předcházel menší exp na Eldritchovi a Shenkovi, aneb mějch 16 blbě rozdanejch bodů v holy shieldu)
.měl jsem již jistej equip od NM mefa, takže to začlo vcelku slušně..
padalo to tak nějak jak jsem očekával, al dost mě zaskočill jeden specifickej předmět..a to věc která mě za poslední roky dělal asi největší problém ..
- a přesto v obou turnajích se mě drží celkem slušně.. Obrázek

pocitiy jsou smíšený, padl mě ještě podruhé..později..zhruba při 300 runu jsem našel 49 wt, o něco později konečn ě i pořádne Chance Grády (39)

po cestě jsem sejmul i v 70% bosspacky/žampíony Ghoul Lordů (mohou dát tc 87) leč zbytečně...celkově vzato na nich padla za celou dobu jen jediná věc kterou jsem ještě neměl od mefa..a že to byla set sakra sranda je kosit..
Obrázek (byla i amplifa, jen to nejde vidět..)
http://s25.postimg.org/ld9s86f4v/Screenshot189.jpg
jó chlastal jsem fullky jak divej..byla normálka během půl sekundy mít hp na 300...ale přesto si myslím že to byla sakra sranda..protože mef mě nechutně nebavil.. -
a to i přes to, že mě hodně slušně bodově odměnil..zajímal mě hlavně progres u charu samotného..HOZ sem u něj vymlátilt až na jeden z posledních runů a Shako me nedal doposud..což je dost podivuhodné k tomu co vše mě už nadělil..
byl jsem tak zoufalej, že jsem se uchýlil ke své teorii že moc MF škodí a přestavěl jsem equip ze 270 MF (360 switch alibaba) na 220 a ful fcr breky + max dmg....kupodivu hoz mě právě při tomhle equipu padl..a rovněž si myslím že se změnila i sorta celého dropu...takže jsem udělal dohromady 1600 nájezdů na p1.. (300nm, zbytek hell)
taky jsem u toho vždy po čase protrandal chaos a pit na pl3, s tím že chaos byl neskutečně o hubu a přišel mě o dost méně efektivní..xkrát sem tam málem zařval a drop nulovej..rovněž časově vychází na dvojnásobek pitu, - taky lord de Seis + extra fast je kategorie sama o sobě, i při sebelepším equipu je to chodíci insta kill..
PIT mě dával nějaké ty unikáty, setovky..runy, sice plečky..ale aspoň něco ..a našla se věc i co stála hodně za pozornost
Obrázek

takže mám docela jasno kam budu dál směrovat, nicméně jsem se rozhodl ještě pro trochu toho hazardu..
naflákal jsem na sebe Shaftop, hoz, všechny charmy na life, udělal ze sebe prostě chodící kovošrot a te´d zkouším štěstí v LK
(někdo možná dobře pamatuje jak jsem svého hammra v minulém turnaji slušně zrakvil..)
jedu to pěkně pomaličku a zatím to jde...Gl a HF ;)
Naposledy upravil(a) Welwet dne 08.11.2015, 20:51 hod., celkem upraveno 2 x.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 20:48 hod.

@dawe: Pouze + all skilly, + assasin skilly a + traps skilly...

@Welwet: Paradni progres a itemy, gratuluju ;)

Edit2: Ty voe, ted na to koukam a 775 bodu, kamo, tomu rikam one man show ;) Hlavne ho udrz nazivu ;)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 08.11.2015, 21:09 hod.

RIP: teď to trochu zabrzdím..bude práce a potom nějaká ta kultura ..
ale jak říkám, navlíkl jsem ho do tolika šrotu a jedno LK mě trvá 2 minuty....(trochu to zamrzí..)
takže to nehodlím položit.. :twisted:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 08.11.2015, 21:38 hod.

Vsak jo, byla by to velka skoda...

Ja se taky trochu lepsim, ne nejak vyrazne, ale snecim tempem, presto jsem dnes nasel Gheeds (25% :roll: ), Ondals almighty :lol: , Demons arch a FAL + KO...Snad to zase popoleze :roll:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“